En muhteşem paylaşımlardan biri, geçen kış da denize girmişlerdi. Neşeniz dinmesin, teşekkürler Hulk.
mükemmel paylaşım için teşekkürler.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
tekerinize taş gelmesin maaşallah paylaşım için teşekkürler....
çok güzel fotolar çok güzel bir gezi heleki o yorumlar çok hoş bir hava katmış HELAL OLSUN...
bütünüyle harika bir gezi yazısı , baştan sona harika , tebrik taktir allah ne verdiyse hepsi sizlere....
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
İçten ve samimi bir anlatım.
Mükemmel ve uzun bir rota..
Güzel manzaralar ve aynı güzellikte fotoğraf kareleri.
Paylaşım için
[B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]
Çok güzel bir rota ve çok güzel bir gezi olmuş,sizin gezi dizilerinizi takip etmeye devam ediyoruz.
Paylaşımınız için teşekkürler.
hulk bunu hep yapıyor...;) Teşekkürler abi bizi alıp oralara götürdüğün içim..
__To Be Or NoT tO be__
alparslan abi muhteşem ötesi bir gezi olmuş eline sağlık.insanın emekli olası geliyor,valla böle takılmak senle çok hoş olurdu.yüreğine sağlık abi.antalya' ya gelince uğramak isterim inşallah.iyi kışlamalar antalya'da
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
Vallaha özenmedim degil. Cok keyifli olmus besbelli. Yanliz bi konuda kendi kendime tüh dedim. O da : bizim buralardan da gecmissinde haberimiz olmadi. Ben Akcay'da oturuyorum. .Keske bi cayimizi icme imkani ve tanisma imkanimiz olsaydi...
Baska sefere insallah.
Mükemmel güzergah ,mükemmel sunum ve bir o kadar güzellikteki fotoğraflar.Teşekkürler Hulk.... Aşağı yukarı aynı güzergahlarda ve aynı tarihlerde gezmişiz.Ama inanın MT de yayınlayacak vakti henüz bulamadım.Harika paylaşımın için teşekkürler.....
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
Keyifli bir gezi olmuş, teşekkürler paylaşım için. Ayrıca fotoğraflar çok kaliteli çekilmiş abim.
resimler ve anlatım 10 numara..
Ahaaaaaaaaaaaaa :D
Yakaladımmm :D En baştaki fotoğrafta sol tarafta en arkada oturan abi de KUTSAL FORMA varrr... :D
KARŞIYAAAAAAAA :D :D :D
daha nice gezilerinize tanıklık etmek isteriz..içimizi kıpır kıpır eden bu çok güzel resimler için teşekkürler...
bu keyifli geziyi bizlerle paylaştınız teşekkür ederim
Allah yolunuzu açık etsin, çok güzel bi arkadaşlığınız ve geziniz olmuş. bizim bu taraflarada bekleriz buyrun.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)