bugün de son gezimizi yaptık..aralıkta ben de asker
bugün de son gezimizi yaptık..aralıkta ben de asker
Fotoğraflar ve anlatım ile çok daha güzel bir gezi olmuş arkadaşlar.
Tekerinize sağlık arkadaşlar.
@volkanix;
sanada hayırlı tezkereler
Yalnız bir şeyi merak ettim. Önceki gezilerinizde de denk gelmiştim bu fotoğrafa.
KeoS'un siyah gt250r'da neden plaka yok?
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
"Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."
@AydoganX
teşekkürler
bugün de gerçekten süper bir gezi oldu
motosiklet.net üyesiyim..
keosun plaka var çamurlukta gömülü)
Fotoğrafları dizi gibi seyrettim valla çok güzel yorumlamış arkadaş
Birde plakalığı unutmuşmu arkadaş aslında kolaydı çıkartmasıda neden uğraşmamış acep.
[B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]
bu fotoğraf aynı haberlerde çıkar ya falan örgüte mensup militanlar cafede umarsızca çay içerken görüntülendi diye
benimde aklıma geliyor
mt (motsiklet terörü) üyesi iki militan bir fotoğraf makinesi örgütsel dökümanlar ve çaylarıyla birlikte ele geçirildi
daha önce rizedeki gezi eyleminede katılan militanların elebaşı olan elint son anda kaçarak izini kaybettirdi
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
"Yüzüncü Yıl Üniversitesi fakülte hastanesinde görevli memur OTOPSİCİ hyosung 650 comet marka motosikletinin artçı koltugunun altında 1 kg uyuşturucu ile yakalandı. " Haberi nasıl olurdu otopsici
Hani bizim dün kü gezi nerede ?
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
@ overcloud
teşekkürler
3K?
--
@ uthec
hakkaten dünkü gezimiz nerede?
böyle süper bir konu da dünkü gezimize isteriz
hacı Van'dayım biliyosun hangi şehire gidersem gideyim plaka 65 ya mutlaka durdurup uyuşturucu araması yapıyolar
hatta benim ev sahibim laz trabzon çaykaralı adamın plaka 65 diye trabzon içinde linç ediyolarmış nerdeyse adam kendini zor atmış karakola karakoldada arabasını uyuşturucu varmı diye aramışlar bide
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
çookkk güzel bir gezi olmuş....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Çok güzel gezi olmuş tebrikler 3 motosikletin kısır döngülü karşılaştırmalı sorularına da güzel cevap olmuş
@volkanix:
Hayırlı tezkereler dostum... Her şey gönlünce olsun...
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
@ metci
sağol dostum
dünkü gezi fotolarını düzenliyorum..konusu bu gece geç saatlerde ya da yarına anca yetişir..bugünde ailecek trabzondaydık yine yoruldum..3 gündür dinlenemedim adamakıllı))
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)