100 km de 4,1 l yakmış.110 km hız ortalaması olduğunu düşünürsek başarılı.
100 km de 4,1 l yakmış.110 km hız ortalaması olduğunu düşünürsek başarılı.
Kolpa Adamları
Aslında daha az yakabilirdi. Giresundan sonra trabzonda çakalaz bekliyor diye hız ortalamasını biraz yükselttim.Bu arada o rizeye geçmiş.Tabi bu seferde rize'ye aynı şekilde geldim.
Yanlış hesapladım.3.6-3.7 arası yakmışsın.Daha ne olsun?.Ben sabit 100-110 ile 3.6 görüyorum.Ama uzun yolda;nerdeyse hiç fren yapmadan,durmadan,sadece virajlarda hız düşürerek.
Aynı şekilde 85 km ile 5. viteste kitleyip gidersen 3,4 yapabiliyorsun.Daha da ekonomik olunmaz herhalde.
Kolpa Adamları
Elint,
Motosiklet kullanımı veya gündelik yaşamında; dizlerinin nem ve rüzgardan
etkilenmemesi veya etkilenmeyi asgari düzeye indirmek için ; medikalcilerden
elastiki yün dizliklerden almanı ve kullanmanı tavsiye ederim. Muhakkak faydasını göreceksin..
Güzel ve sağlam bir gezi yapmışsın ,paylaşım için
[B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]
İnsan Çorum'a kadar gelipte bir haber vermezmi bee kardeşim.Tam dükkanın önünden geçmişsin saat kulesinin dibi,demekki sallanmıyoruz.
Güzel km.yapmışsın,resimlerde bir okadar güzel çıkmış,eline,yüreğine sağlık...
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
O kadar düşünülmesi gereken şey vardıki Çorum MT'deki üyeleri unuttum açıkcası.İnşallah bir aksilik olmazsa seneye görüşürüz artık
Güzel bi gezi olmuş =)
Meşakatli ama sonu özlemle biten bir gezi olmuş, köye bayıldım; doğallığa hayranım, teşekkürler paylaşım için.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)