güzel gezi olmuş.fotograf cekmek için mi durdun yollarda yoksa dinlenmek için durdugunda mı cektin fotoları foto için durduysan o da cok vakit keybettirmiştir
benim de böyle uzun yol yapasım var..yazın sinop düşünüyorum çadırlı kamplı
güzel gezi olmuş.fotograf cekmek için mi durdun yollarda yoksa dinlenmek için durdugunda mı cektin fotoları foto için durduysan o da cok vakit keybettirmiştir
benim de böyle uzun yol yapasım var..yazın sinop düşünüyorum çadırlı kamplı
La Gökhan... O kadar uzak durmaya çalıştım bu gezi topiklerinden , seninkine bakınca nası canım uzun yol çekti sorma... Yollarda cillopmuş vallahi... Döndüğümde acısını fena çıkarıcam çayları koy geliyorum yanına...
Bu arada çamaşır ipiyle bağlamışsın da , yan grenajlarla arasına bez koy ki grenajlar yalan olmasın sonra... Ağ yokmuydu gerseydin üzerine???
Ben çanakkale gezisinde çantanın kollarını kıça bağlamıştım çanakkaleye kadar sorun olmamıştı... Gör gör bak yük nası taşınır
Bu arada en kısa zamanda depo üstü çantası edin mıknatıslı... Çok işe yarıyor...
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
uthec her ikiside diyelim. Sadce fotograf için dursam iki güne karadenizden çıkamam
GorkeM
Evet depo üstü çanta, kuyruk çantası ve korumalı deri pantalonu alınacaklar listesine ekledim.
Depo üstü çanta özellikle fotograf makinası telefon gibi yolda sık lazım olan eşyalar için süper olur.
ah ah. ben de bu yaz çoruma motorla gidecektim ama bizimkilerle papaz olmamak için gitmedim.
yorucu bir gezi olmuş ama zevk almışsın.
ben geçenlerde deri dizlik rüzgarlık aldım. tüm ayaklarını ve kaburgana kadar her tarafı örtüyor. trabzona gittim geldim. hiç rüzgar almadı. tavsiye ederim.
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
Cesaret on kısımdır, biri korkmamak, dokuzu dikkat ve ihtiyattır. Hz.Ali
Zevkle okudum gerçekten güzel gezi olmuş. Bu mevsimde karanlığa kalmamak gerektiğini bir kez daha kanıtlamışsınız. File şeklinde kancalar satılıyor onlar işinize yarar mı acaba?
Bu arada Çorum'da bizim evin önüne kadar gelmişsiniz. Hatta fotoğraflar arasında bizim ev de var Umarım tekrar Çorum'a geldiğinizde görüşebiliriz.
En umutsuz köle, köle olduğunu bilmeyendir.
sağ salim tamamlanmış bir gezi zaten en güzel gezidir, bir de ailen ve köyün güzellikleri eklenince mutluluğunu katlamışsındır.
tebrikler kardeşim
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Güzel bir gezi emeğine sağlık
Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Mükemmel bir gezi raporu.
Arkadaki çantaların sık sık yer değiştirmesi büyük sorun ve motosikletçilerin her zaman başına gelebilecek bir durum..
Paylaşım için teşekkürler.
güzel gezi yüreğinize sağlık..
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
Tebrikler güsel gezi olmuş...
Bir gün ben de isterim o memlikatları motocicyle ile güzelcenek gezivarmeyi..
Paylaşım için teşekkürler....
Cok güzel gezi olmuş :D
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
Gökhan tekerine sağlık, o "Gece ayazı" nı yemenin ne demek olduğunu ben de Edirne-İstanbul otobanını aynı mevsimde aşmış olarak iyi bilirim.
Yalnız iyi geziyorsun sen, aslında motora topcase de taktırabilirsin ya da en azından bir soft yan çanta takımı veya depo üstü çanta bayağı işini görür.
Yakıt ortalaman 100 km/l nedir?
Bu arada gv de depo çantasını sanırım depo yüksek diye tercih etmiyorsun..
Kolpa Adamları
güzel geziii olmuşş...
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
Sagolun arkadaşlar.
Çanta olayını düşünüyorum topcase nakedlerde tip adına pek birşey bırakmıyor ama sorf çantalar olabilir fakat motorun satılık inanını verdim. Yeni alınacak tarz, marka, model tam belli olmadıgı için beklemedeyim.Zaten böyle uzun gezileri yılda 1-2 defa anca yapabilirim. Bu nedenle pek acelesi yok.
Bu arada samsun çorum arası o ayazı yedigim halde birşey olmadı ama burda iki günde hasta oldum. İnsanı soguktan çok soguk+nem kombinasyonu hasta ediyor.Şuan bademcikler şiş, ateş,öksürük vs.
+
41+30tl=1634km
Şuan depoda 3-4 litre vardır geziye başlarkende 2 litre civarı vardı.
yanlış anlamadıysam 214,93 TL ye 1.634 km yapılmış
214,93 TL / 1634 km = 0,13 TL / km mi yakıyor yani bu meret
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)