Adana Mt Mi? Eveet..Gezimi? Eveett..Motorlarmı? Girde Gör :)
Reklamlar
-
Motosiklete binmeden önce aynaya bak. Gülümsüyorsan, tak bire devam et.
Reklamlar
-
harika gezi olmuş, hayabusalar dikkat çekiciymiş lakin hiç chopper görmedim, üzücü be sanki )
What goes around, Comes back arround...
-
Adana Mt. olarak harika bir geziye daha imza attığımıza inanıyorum. Katılan ve katılamayıp yüreği bizimle olan tüm dostlara, foto editörümüz oğlum Ethemhan'a da resimler için teşekkür ediyor, keyifli nice gezilerde buluşmak dileği ile iyi geceler diliyorum.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
-
harıka gezı olmuş tekerınıze sağlık
-
AdAnA MT yine gerekeni yapmış. Çalışıyor olmasa idim kesinlikle bende aranızda olacaktım hayırlısı.
-
güzel gezi tebrikler
Fikirlere Kurşun İşlemez .
-
-
harbiden hayabusa şov yapmışsınız, tekerinize sağlık ayrıca beyaz olana bayıldım canım hayabusa çekti çok şık duruyor ve yakışıklı,editörüm etemhanım sanada ayrıca teşekkür ederim bu keyfi bizlere yaşattığın için
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
-
Etemciğim eline sağlık katılan ve organizasyonu yapan Muaffer kardeşime çok teşekkür ederiz bu arada sayın Başkan Bora Beyin eksikliğini hissettik bir dahaki sefere inşallah.tüm arkadaşlarıma iyi akşamlar dilerim
-
Chopperci01 adlı üyeden alıntı
harbiden hayabusa şov yapmışsınız, tekerinize sağlık ayrıca beyaz olana bayıldım canım hayabusa çekti çok şık duruyor ve yakışıklı,editörüm etemhanım sanada ayrıca teşekkür ederim bu keyfi bizlere yaşattığın için
Rica ederim Cengiz abi gelemeyenleride gelmiş kadar hissettirebilmek için uğraşıyorum
-
-
Güzel gezi olmuş tebrik ederim..
Oradaki asıl hatun K1200S 'miş aslında...
-
gezinizin mersine gidiş kısmında vardım siyah honda mersin girişine kadar çok keyifli bir sürüştü. teşekkürler.
-
muzaffer1968 adlı üyeden alıntı
Gezide emeği geçen ve katılan tüm arkadaşlara teşekkür ederim, özellikle resimle çekip siteye yükleyen ethemhan kardeşime....
iyiki varsın
Nedemek muzaffer abim asıl siz iyiki varsınız siz olmasanız ben kimin resmini çekecem
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:34 ----------
Erkiva adlı üyeden alıntı
Etemciğim eline sağlık katılan ve organizasyonu yapan Muaffer kardeşime çok teşekkür ederiz bu arada sayın Başkan Bora Beyin eksikliğini hissettik bir dahaki sefere inşallah.tüm arkadaşlarıma iyi akşamlar dilerim
Rica ederim eray abi tekrardan bir gezide görüşme dileğiyle
-
Bayağı Hayabusa varmış baka kaldık, elinize tekerinize sağlık.
-
Vay arkadaş 1 tanede kötü makine olsun. Bu arada ZZR'de yetim gibi kalmış.
Herşey süper vallahi devam...
-
Elinize sağlık dostlar
Tarsus'a hangi yoldan gittiniz anlamadım ama
Gözne'ye mi çıktınız?
-
azgurbuz adlı üyeden alıntı
Elinize sağlık dostlar
Tarsus'a hangi yoldan gittiniz anlamadım ama
Gözne'ye mi çıktınız?
Gözneye Çıktıgımız yoldan geri donduk otobana gırdık yenice ayrımından tekrardan otobandan cıktık zafer abi
-
güzel bir gezi oldu katılan emegi geçen herkese teşekürler
[U][U][COLOR="Red"][/COLOR][COLOR="Blue"]Menfaat yolunda edinilen dostluk,çile yokuşunda son bulurmuş[/COLOR][/U].[/U]
-
ETEMANIM ellerine emeklerine sağlık resimlerde senin gibi harkulade teşekkür ederim.bu arada geziye katılan kardeşlerime teşekkür ederim geziye gelemeyen sevgili boracığıma özellikle olmasını çok arzu ederdimişşallah başka gezilerde olmak dileğimle.gülen yüzlerimiz hiç solmasın tekerlerimiz hep düz bassın.
kızı kolda fazerı yolda severim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler