Adana Mt Mi? Eveet..Gezimi? Eveett..Motorlarmı? Girde Gör :)
Reklamlar
-
hayalimdeki motor hayalbuysa : ) güzel gezi olmuş fotolar süper tekerlerinize sağlık .
Reklamlar
-
fazerr adlı üyeden alıntı
ETEMANIM ellerine emeklerine sağlık resimlerde senin gibi harkulade teşekkür ederim.bu arada geziye katılan kardeşlerime teşekkür ederim geziye gelemeyen sevgili boracığıma özellikle olmasını çok arzu ederdim
işşallah başka gezilerde olmak dileğimle.gülen yüzlerimiz hiç solmasın tekerlerimiz hep düz bassın.
Asıl biz teşekkür ederiz sana muzaffer amcacım;bole Hârikulâde bir gezi düzenlediğin için
Motosiklete binmeden önce aynaya bak. Gülümsüyorsan, tak bire devam et.
-
[U][U][COLOR="Red"][/COLOR][COLOR="Blue"]Menfaat yolunda edinilen dostluk,çile yokuşunda son bulurmuş[/COLOR][/U].[/U]
-
yunus_34 adlı üyeden alıntı
ayrıca etemhan resimler için tşkler güzel kareler yakalamışsın
Ben teşekkür ederim abi arkanda her türlü akrobasik hareketi yaptım tıkın bile çıkmadı..Bidahaki sefere ters oturacam böle sürekli dön ayağa kalk zor oluyor
-
Bu Adana MT de çok olmaya başladı....
Herşey bir yana Adana MT nin bu güzel birlikteliği ve etkinliklerine hayran kalmamak elde değil..Paylaşım için teşekkürler
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
-
gezinin adı adana mt değilde hayabusa mt olmalıymış :D
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
Adana İl Temsilcisi
Yusuf Ziya adlı üyeden alıntı
Katılan ve
katılamayıp yüreği bizimle olan tüm dostlara teşekkür ediyorum.
Erkiva adlı üyeden alıntı
bu arada sayın Başkan Bora Beyin eksikliğini hissettik bir dahaki sefere inşallah.
fazerr adlı üyeden alıntı
geziye gelemeyen
sevgili boracığıma özellikle olmasını çok arzu ederdim
işşallah başka gezilerde olmak dileğimle.
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.ne yaparsın,ekmek parası işte çalıştık.çoook eğlendiğinize sevindim.yüreğim,aklım hep sizdeydi,şimdi şurdadırlar,şimdi şunu yapıyorlardır.bundan sonra sevgili muzaffer kardeşimi,gezi organizasyonundan sorumlu devlet bakanı olarak tayin ediyorum.ayrıca,ethemciğimin de ellerine sağlık.inşallah bir dahaki gezilerde görüşmek üzere.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN.
BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
-
adanalı adlı üyeden alıntı
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
ne yaparsın,ekmek parası işte çalıştık.çoook eğlendiğinize sevindim.yüreğim,aklım hep sizdeydi,şimdi şurdadırlar,şimdi şunu yapıyorlardır.bundan sonra sevgili muzaffer kardeşimi,
gezi organizasyonundan sorumlu devlet bakanı olarak tayin ediyorum.ayrıca,ethemciğimin de ellerine sağlık.inşallah bir dahaki gezilerde görüşmek üzere.
Bora abi,
Muzaffer (Fazerr) için düşündüğün makam harika. Ancak tek bakanlık ona hafif kalır, MALİYE BAKANLIĞI nı da Muzaffer (Fazerr) yönetimine vermeni öneriyorum.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
-
güzel bir gezi olmuş... konuk oyunculara bayıldım....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
istanbul uyuma sende böyle gezi yap tekerinize deklanşörünüze yüreğinize sağlık hep böyle mutlu kazasız eğlenceli geziler temmennimdir
Kadin olsun , kitap olsun cildine aldanmayip içindekilere bakilmalidir.:queen::queen::queen:
-
Yusuf Ziya adlı üyeden alıntı
Bora abi,
Muzaffer (Fazerr) için düşündüğün makam harika. Ancak tek bakanlık ona hafif kalır,
MALİYE BAKANLIĞI nı da Muzaffer (Fazerr) yönetimine vermeni öneriyorum.
Çok kemer sıkar, demedi demeyin
-
kızı kolda fazerı yolda severim.
-
güzel bir gezi olmuş ellerinize sağlık
kara murat benim
FUAT KOŞAK
-
paylaım için teşekkürler beyaz hayabusa favorimdi
-
-
gerçekten güzel ve keyifli bir gezi ortaya koydugunuz fotolardan her haliyle belli oluyor katılmayı çok isterdim malum gelemedim elinize emeğinize sağlık inşallah bidahaki sefere görüşmek dileğiyle
-
Bir Gün Bende Böyle Gezmek isterim :D Ahh Ehliyet ahhhh :D Adana'ya Gezmeye gelicem :D
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
-
kujumax adlı üyeden alıntı
Bir Gün Bende Böyle Gezmek isterim :D Ahh Ehliyet ahhhh :D Adana'ya Gezmeye gelicem :D
Buyrun gelin kapımız herkese açık
-
ethemhan adlı üyeden alıntı
Buyrun gelin kapımız herkese açık
İnşallah Bi Ehliyeti ve Motoru Alayim
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
-
Vay arkadas yıne adana yıne guzel bı gezı benıde alın aranıza
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler