bayramdada bir organizasyon istiyoruz engin hem bayramlaşır hemde iyi bir gezi yaparız
bayramdada bir organizasyon istiyoruz engin hem bayramlaşır hemde iyi bir gezi yaparız
havaların şu son güzel olduğu zamanlar bi mangal yapılsa yahu. mangaldan anlayan vardır heral (ben anlamıyorum)
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
Çok başarılı bir organizayon oldu...
Bunda Engin'in parmağı büyük..Teşekkürler..
Dürümlerde enfesti...Çaylarda..Muhabbette...
Bir çok yeni arkadaşla tanıştım ...Hepsiyle tanıştığıma çok memnunum..
KLE500'le tanıştım...Hayranlığımı korkularıma karıştırdım..Çok yüksek be yaw..Alışmışız kıçımızın yere yakın olmasına...
Samet'in yzf'si ile tanıştım...Allahım ...
Ona motosiklet denmez yaw..Otomobil olacakmış olamamış gibi :D
1200 cc arabam vardı benim..
Engin...
Polis Akademisinde hightower'ın bir otomobil sahnesi vardı..
Engin twingodan inince bir an o sahne geldi aklıma..
Maşşalah...
Sen endrocusun usta..venox falan kesmez ..
Umarım gönlüne göre bir AT bulursun..
Tekrar teşekkürler...
Devamını bekliyoruz...
ünal benim almak istediğim motor kle500 dü kısmet olmadı ama kle yi hiç aklımdan çıkarmayacağım allah nasip ederse x9 dan sonra bineceğim motor bu olacak
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:31 ----------
gerçi boyum kısa olduğu için zorlanırım kle 500 de ama
Yüksekliği benide korkuttu ama..
Sanırım benimde bir endurom olacak bir gün..
organizasyon güzeldi.teşekkürler yardım ve yataklık yapan herkese
bir önerim olacak sadece.bir dahakine kısmet olursa daha geniş bir mekana gitsek nasıl olur?
eminim Mehmet Tufan da buna sevinecektir..
Ünal o makineler yaban hayvanıdır ama dizginleri senin elindedir..o akşam ışıklara kadar farları açmadan gitmişim.uykusuzluktan..
ama oğuzun dediği gibi trafik yokmuş..15 dakikada pendiğe girdim usul usul...
sana bitane enduro alalım..emin ol alışınca boşuna korkmuşum diyeceksin...
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
engın abı bayramın son ıkı gununden birinde yaparsan su organızasyonu bende katılırım cunku bayramın 2. gunu sargılarım cıkacak sonra delı dana gıbıyım
kula bela gelmez hak yazmadıkça hak bela yazmaz kul azmadıkça
pek iyi görünmüyordun zaten..gözlerinden uyku akıyordu...
yinede geldin..Allah razı olsun ..
15 dakikada pendiğe girdiğine inananırımda ...Usul usul meselesi pek aklıma yatmaz..
Kafaya koydum...Bundan sonraki motorum bir endro olcak...
Oradaki KLE 500 satılıkmış...Param olsa..Düşünmeden alırdım ..
herkesle birebir tanışma tokalaşma şansım olmadı amma Mehmet Tufan arkadaşımız etine dolgun sağlam biri vardı o olsa gerek...
abi fara ne hacet gümbür gümbür gidiyorsun öndeki sesine saygı gösterip yolu açar , zaten seninde önüne bakacak hacetin yoktu , demir atın ahıra kendi gitmiştir...
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
TDM nin sesi bir harika,polisler köşe bucak onu gözetliyor o nasıl ses öyle sanki gök gürüldüyor ama demedi demeyin bir polis kitler cezayı yakın zamanda.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
sizin egzostta fena değildi
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
TDM nin sesini duymadım ancak oraya geldiğimde iki motor ilk dikkatimi çekenler olmuştu...
Biri TDM...Diğeri KLE...
İkisiylede uzun uzun bakıştık...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)