Güzel etkinlikmiş bir daha ki sefere katılabilmek umuduyla orada yeşil bi derbi gpr 125 güzel dururdu kanımca :D
Güzel etkinlikmiş bir daha ki sefere katılabilmek umuduyla orada yeşil bi derbi gpr 125 güzel dururdu kanımca :D
Derbi Gpr 125 -> Sym Joymax -> Honda Forza 300 ABS -> Yamaha X-Max 400 ABS
çok eğlendik çok
What goes around, Comes back arround...
ThE DuDe, Osbourne, RunemagicK
Bu kişilerin dışında başka kimseyi tanimiyorum.
Birde kimin kim oldugunu bi belirtseniz o zaman daha çok takip edecegim bu gezi başlıklarını
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
çok sıcak ve samimi bir ortamdı yanlız..
sinan abi, hasan, erdal abi, sonra ismini hatırlamadığım arkadaşlarım metalci kardeşlerim gv 250 liler falan çok iyiydi.
What goes around, Comes back arround...
huuuuhhhhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu süper bi etkinlik oldu dürümler 10 numara çaylar 10 numara motorlar 10 numara sohbet paha biçilemez Ha bide o sohbetten sonra 2 kişi gittiğimiz DoRock ve headbang de paha biçilemez
Erdal abi bu arada bende seni erdalım diye kaydettim rehberimi kurcalayan kız olursa vay halime
Motosikletli Kaplumbağa...
ben gelsem o dürümcü iflas ederdi yeşil maviden bilenler bilir beni
toplaşma fikri için Engin sana
güzel bir akşamdı gelen arkadaşlara sohbetleri için kendi adıma teşekkürler ,katılımcı arkadaşlara benden.
geleceğim diyip gelmeyen arkadaşlar bir sonraki toplaşmada dürümler sizden olsun
ben vakit kısıtlığından dolayı 2 saat anca durabildim ama makarası bol bir akşamdı.yakın zaman'da havalar'da güzelken vakitli bir zamanda çay partisi vermeli
hasan'cım sana'da teşekkürler bizim furkanı bıraktığın için.
hepinizin tekerine sağlık.yorgunum dostlar uyumaya devam akşam nöbet var yine.
hatis çaylar senden haberin olmuşun.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
bende dün sizden ayrıldıktan sonra geceye bağdat caddesinde barkodda devam ettim aman sabahlar olmasın ne geceydi öyle
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:25 ----------
mehmet tufan sende süperdin kardeşim uzun yol gezilerinde senin göbeğine ben yatacam kimseye söz verme
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:28 ----------
yok be anam alınma takılıyorum sana
Kadin olsun , kitap olsun cildine aldanmayip içindekilere bakilmalidir.:queen::queen::queen:
Çok güzel bir etkinlik oldu. Emeği geçen herkese teşekkürler
O fayton benimdi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:24 ----------
Mehmet Tufan doğru söylüyor kendisine söylemedik
Sebebide şudur: Erken çıktın malesef sen çıktıktan sonra karar verdik gitmeye avrupa yakasına geçen arkadaşlara da teklif ettik fakat onlar zaten çay programı yapmışlardı.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:32 ----------
Valla gelenlerin 4'te 1'i yazmış buraya..Millet yedi içti kaçtı resmen
Organizasyon işlerini en iyi beceren arkadaşlar/abilerden bi çay kahve etkinliği bekliyoruz en yakın tarihte
Engin, bu olay toplantı kapsamından çıkıyor, yavaş yavaş "dürüm şenliği" haline geliyor!
O nasıl bir kalabalık öyle, maşallah! Bi dahakini polis dağıtır, söylemedi deme...
Ağır metal insanı...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)