"Güneşi Gören Lâz, Sandı Geldi Yaz" gezisi...[Trabzon & Rize MT]
Reklamlar
-
KeoS adlı üyeden alıntı
bendeki videoyu aksama youtube atarim elint onu ilk mesajin altina yerlestirebilirsin umarim
Tamamdır keos pm'den link atarsın. Bu arada yüklemeyi youtube dışında başka biryere yüklersen iyi olur. Arkadaşlar izlemede sorun yaşamasın.
Bu arada uthec videoyu istersen bana gönder o parlaklık sorununu çözelim sonra buraya ekleriz. Şuanki haliyle millet pek birşey anlamayacak.
Reklamlar
-
cakalaz adlı üyeden alıntı
İyi eğlendik dün yahu
Oldukca neseli bir geziydi. Gelen arkadaslara teşekkürler. Gerci gelmeseniz de biz gezeceydik
biz gelmesek sadece gezecektiniz işte :D
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:21 ----------
ELINT adlı üyeden alıntı
Tamamdır keos pm'den link atarsın. Bu arada yüklemeyi youtube dışında başka biryere yüklersen iyi olur. Arkadaşlar izlemede sorun yaşamasın.
Bu arada
uthec videoyu istersen bana gönder o parlaklık sorununu çözelim sonra buraya ekleriz. Şuanki haliyle millet pek birşey anlamayacak.
nasıl gödnereyim? :D
msn ekle bakalım..alperatik_84@hotmail.com
-
güzel bi gezi olmus karadeniz zaten bı cennet bu guzellıklerıde tekrar görmus olduk
-
Gezılere gıtmıs kadar olduk kazasız surusler
-
paylaşım için teşekkürler güzel bir gezi olmuş...
[B]Müslümanların iman yönünden en üstünü, ahlakı en güzel olanı, hanımına, en iyi, en lütufkâr davranandır.[/B]
[COLOR="Red"][B][Tirmizi] [/B][/COLOR]
-
remzi_39 adlı üyeden alıntı
Elint cim benim bildigim Mod PC nin basinda bekler ve MT yi kolacan eder...
Gezmez öyle dag tas..
Eskiden Mod'lar organizasyon düzenlemiyor düzenlenen organizasyonlarada katılmıyor diye söyleniyordunuz şimdi katılıyoruz bu seferde niye katılıyor diyorsunuz. Anlaşılan oki agzımızla F-35 tutsakta nafile
-
Özendiren bir gezi daha.. Biz de diyoruz bu site görevlileri nerde şaka bi yana çok güzel olmuş.. Tekeriniz düz bassın.
-
tebrik ederim sizi.ben 2100 rakımlarda gezerken siz 800 lü rakımlardaymışsınız
güzel hoş muhabbet bir gezi olmuş. bayağı bir kişi katılmış. bu bir rekor herhalde.
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
Cesaret on kısımdır, biri korkmamak, dokuzu dikkat ve ihtiyattır. Hz.Ali
-
http://www.youtube.com/watch?v=ydhrB2hJ1L0
videonun linki bu ilk mesajin sonuna direk youtube penceresi olarak ekleye bilirsen sevinirim elint alttada iki tane resim selim abideki resimleride siz internet ortamindan alamzsaniz gider ben usb ile alip siteye yuklerim bir ara
-
kardeş bu resimlerdekilerin hangisi elint hele bana bi gösterin veya resmi işaretleyin ben onun avatar resmini görünce tırsıyom
(sağdan sola dediği fotoğraf bende açılmıyo ondan şeediyom)
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
-
ula uşaklar ne güzel gezeysunuz
inş en kısa zamanda izmirden o yanna doğru cıkacağım yola
-
Bu haftasonu buralarda olamayacağım Bakayım bensiz nerelere gideceksiniz
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
Bu haftasonu buralarda olamayacağım
Bakayım bensiz nerelere gideceksiniz
ayipsin cako sensiz bir yere gidilirmi sen yoksan gezide yok
-
Bir ağaçtan binlerce kibrit çöpü olur, ama unutmayalım ki bir kibrit çöpünden de binlerce ağaç kül olur...
-
Motosiklet Eğitmeni
otopsici adlı üyeden alıntı
kardeş bu resimlerdekilerin hangisi elint hele bana bi gösterin veya resmi işaretleyin ben onun avatar resmini görünce tırsıyom
(sağdan sola dediği fotoğraf bende açılmıyo ondan şeediyom)
Elint mahsus fotograflarda gorunmuyor.
Ama geçen sene Bodrum gezimizde bir fotografini çekmistim.
Aslinda biyiklarini kesse, yakisikli bir çocuk
Himmm!!!
sonradan dusundum de!
kaslarini da almasi lazim...
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
ahh ahh imrendim valla
Derbi Gpr 125 -> Sym Joymax -> Honda Forza 300 ABS -> Yamaha X-Max 400 ABS
-
Videonuzu da izledim süper gezi olmuş ama beni koparan kamerayı çeken arkadaşın "ne yemştik sorusuna CAKALAZ kardeşimizin verdiği ilginç tepki
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
-
gezzi cok guzel fotolarda harika.
-
Hemşerilerume selamlar , hasret giderdik bir nebze.. Hele Serender'i görünce içim cız etti Tekeriniz düz bassın
-
Bu haftasonu buralarda olamayacağım
Bakayım bensiz nerelere gideceksiniz
ula hiç bir yere gidemezsin..ya da biz de geleceğiz ona göre)
bu haftasonu Trabzon'dayız..kamerayı da ayarladım süper çekimler yapıcam yolda..kask kamerası da neymiş..pehhh..artık mont kamerası)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)