Süper fotoğraflar, karadeniz bir cennet ya...uzun bir mototur yapmadan ölürsem rahat gitmeyeceğim öte tarafa :-)
Teşekkürler
Süper fotoğraflar, karadeniz bir cennet ya...uzun bir mototur yapmadan ölürsem rahat gitmeyeceğim öte tarafa :-)
Teşekkürler
yorum yapan herkese teşekkürler
bu arada pitoreks ne demek
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:51 ----------
teşekkürler.
gelin, buyrun. ama böyle manzaralar çok nadir oluyor. ben takip ediyorum,öyle çıkıyorum. yoksa hüsrana uğrayabilirsiniz.bir de böyle yerlerin yolu inanılmaz kötü oluyor. ama gelirseniz ve ben de Ardeşende olursam size katılır ve rehberlik yapabilirim bildiğim yerler hakkında.
esen kalın.
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
Cesaret on kısımdır, biri korkmamak, dokuzu dikkat ve ihtiyattır. Hz.Ali
10 üzerinden Yıldızlı 10
[B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]
of diyorum fotolar harika, elinize sağlık. bu gittiğiniz yer rizede mi oluyor tam yerini yazabilirmisin.
Rize'nin Çamlıhemşin ilçesine ait bir yayla. ayrıntılı bilgiyi aşağıdaki linkte bulabilirsiniz.
http://www.motosiklet.net/forum/etki...anzaralar.html
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
Cesaret on kısımdır, biri korkmamak, dokuzu dikkat ve ihtiyattır. Hz.Ali
görüldüğü gibi 40 milyarlık GS lere gerek yokmuş bu tür geziler için
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)