Göz nereye bakar, gönül oraya akar,Gönül nereye akar, ayak oraya koşar...(Hz Mevlana) Özgürlük iki tekerleklidir... Hasan Derviş
Şu ani pazar çalışması çıkmasaydı, bende bu karede olacaktım. Bunu kaçırdık önümüzdeki gezilere bakıcaz artık. Her nekadar orada bulunmasakta resimler insanların ve ortamın sıcaklığını bizlere de yaşatıyor. Arayı açmadan, havalar bozmadan bir gezi daha yapılsa keşke. Tekrarında görüşmek ümidiyle.
Hangi istiklal vardir ki, ecnebilerin nasihatleriyle, ecnebilerin planlariyla yükselebilsin? Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir. M.K.ATATÜRK
Türkçemizin utanılacak birşeyi yok, ya sizin?
hasan ellerine sağlık güzel resimler iyide eğlenmişiniz songüzel havaları değeriendirmişiniz.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Güzel ve keyifli bir gezi olduğu ortada, yüreğinize sağlık dostlar. Bir sonraki geziye katılabilme dileklerimle
Gitmek istediğinde gitmezsen geç kalmış olursun...
Olurmu abi ayıpsın ne kusuru ama unutmycam bu sözünü bi dahaki geizde bi ton foto çektircem sana senn motorun yanından ayrılmıcam gerçi benim koca oğlan senin girdiğin yerlere girebilrmi bilmiyorum ama yapçaz artık bişeyler
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:09 ----------
ahahaha soru işaretleriyle dolu olan celil abi... hatırladığım kadarıyla hiçbiyere üye değilmiş kendisi raptordan başka... biz yoldayken görmüş grubu atlamış motora gelmiş tayakadın da çorba içerken yakaladı bizi :D
Motosikletli Kaplumbağa...
Grup olarak mükemmel bir gezi yapmışsınız. Fotoğraflarda net ve güzel çekilmiş.
Bu organizasyonu başlatan Hattat Hasan'a ve geziye katılanlara paylaşım için
[B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]
Evet Hasncıgım sana ve diger arkadaşlara cook teşekkür ederim
fotoları da gördük, eline sağlık hasancım ...
Güzel bir paylaşım olmuş , gezilerinizin devamını bekliyoruz
valla bu gezilerin devamını bekliyoruz süper eğlendik
Kadin olsun , kitap olsun cildine aldanmayip içindekilere bakilmalidir.:queen::queen::queen:
Güzel fotolar paylaşım için teşekkürler .inşallah başka gezilerde buluşmak üzere
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Çok keyifli olduğu belli olan bir gezi raporu,resimler zaten herşeyi anlatmış.
Yanlız,hattat Hasan keşke resimlerin arsınada açıklamalar yazsaydın
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
Geziniz çok güzel olmuş ilginç yerlerden geçmişsiniz ama manzara ve gezilen yerler çok hoş paylaşımlarınız için teşekkürler ...
[B]Müslümanların iman yönünden en üstünü, ahlakı en güzel olanı, hanımına, en iyi, en lütufkâr davranandır.[/B]
[COLOR="Red"][B][Tirmizi] [/B][/COLOR]
kısmet arkadaşım bir dahakine inş. bu hafta sonuda gideriz sanırım biryerlere bilgin olsun...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:18 ----------
sağolasın abi inş. daha da değerlendirmeyi istiyoruz... gerçi benim için fark etmez ben yaz kış binen biriyim motora... senle de bir gezi yapmayı çok isterim...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:22 ----------
inş. başka gezilerde görüşürüz mesela pazar günü
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:24 ----------
rica ederim ne demek paylaşmadıktan sonra ne anlamı var ki gezilerin
nasipse sende istanbuldayken birlikte bir gezi patlatırız inş.
Göz nereye bakar, gönül oraya akar,Gönül nereye akar, ayak oraya koşar...(Hz Mevlana) Özgürlük iki tekerleklidir... Hasan Derviş
Teşekürler arkadaşlar güzel bir gündü herşey süperdi
Yolver gitsin .
resimler çok güzel iyi eğlenmişsiniz tebrikler
aynen öyle...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:40 ----------
bir hafta önceden topic açılmıştı ama kısmet bir dahakine mesajda atarım özelden tel:no mu gönderiyorum sende gönder lütfen. böylelikle iletişim kopukluğu olmaz..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:42 ----------
kısmet sen motoru değiştirene kadar kış gelecek bu arada kendin gel yeter selim motorsuzda olsa gel.. hatta ne olursan ol yine gel
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)