ne güzel olmuş yahu...
ne güzel olmuş yahu...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Güzel gezi olmuş abi, 11 yıllık tekerlerine sağlık.
Kardeşim güzel resimler çekmişsin fakat doğduğun büyüdüğün yerlerin yani yeniköy'ün resimlerini neden çekmedin ayrıca yeniköyde nere oturuyosun sen bende doğma büyüme yeniköy'lüyüm ..
Ve garipçeden dönen enduroculara gelince boşver sen ver selamını alan alır almayan ............ kendi bilir.....
Not: o muşmulaların yerini bana tarif et bakalım ama özelden yazki fazla kalabalık olmasın. :D
Gezinin kalan kısmını tamamlamak için çıktığımda Yeniköy den de bir kaç kare ekleyeceğim.
O muşmulaları da o zamana ayırdım
Benimle gelen yerini öğrenir. Ayrıca çok güzel kestane vardı yalnız tek oluğum için güvenlik açısından sakıncalı olacağından ağaca çıkmak istemedim (kısaca kase yemedi diyebiliriz : )
Umarım görüşüp tanışma imkanıda buluruz.
fotolar cok guzel paylasim icin tesekkurler.
süper bir gezi yapmışsın en kısa zamanda bende oralara gitmek istiyorum arkadaşlarla buluştuk bugün lafı geçti senin gezinin bizde gitmeye karar verdik 1 hafta içinde inş. bende innova ile toprağa çamura girmeyi çok istiyorum hatta dünki gezimizde enduru alma zamanın geldi demişlerdi eline sağlık fotolar süper....
Göz nereye bakar, gönül oraya akar,Gönül nereye akar, ayak oraya koşar...(Hz Mevlana) Özgürlük iki tekerleklidir... Hasan Derviş
Ne zaman isterseniz seve seve rehberlik yaparım. Zaten kafamda bu güzergah üzerinde bir gezi organize etmek var. Yalnız şu sıralar havalara güven olmadığı için bahara bıraktım açıkcası.
Ayrıca eğerki sabah erkenden çıkılır ve kahvaltı, öğle yemeğide yol üzerinde yapılırsa (hatta piknik mangal şeklinde bir öğle yemeği yalnız öyle hızlı bir şekilde tam çilingir sofrası orman içinde dere kenarında : ) tadından yenmez bir gezi olabileceği gibi çok daha fazla yerlere gidilebilir. Fakat bu güzergah artıçıyı sevmez onuda şimdiden belirtmek lazım.
rehberlik konusunu hiç düşünmedik lafı geçmedi ama yaparsan çok memnun oluruz tabi hafta içi yağışlı yemek konusundada balık alıp mangal yapacaz inş. haberleşiriz olur mu? bende dün yaptığımız gezinin fotolarını yüklüyorum şuan
bak bende geçenlerde baya bi cros yaptım ama varya çamurları temizlemek 2 saatimi aldı genede değdi 10 kilo çamur temizledim inan hiç abartmıyorum...
Göz nereye bakar, gönül oraya akar,Gönül nereye akar, ayak oraya koşar...(Hz Mevlana) Özgürlük iki tekerleklidir... Hasan Derviş
süper gezi olmuş..
istanbuldan uzaklaşmadann...
tekerine sağlık..
Bende geçen hafta izin günümde napsam diye evde dolanırken attım kendimi dışarı. Karaköyde bi kokoreç yedikten sonra doğru rumeli feneri istikametine gittim. Yol üstünde boğazı boylu boyunce gören seyirlik bir açıklık var ve aşağıya toprak yol iniyor. Oraya defalarca gitmeme rağmen ilk kez geçen hafta toprak yoldan aşağı gidip ne varmış diye baktım. Galiba senin gittiğin yerde burası yada yakını. Tam crosscu pisti gibi, YBR nin çamurlarını daha temizlemedim Kesinlikle sık sık yapmak lazım.
keyifli bir gezi olmuş o elindeki motor çok iyidir çok aradım zamanında temizini bulamadım devamını getir gezilerin .
Güzel bir gezi olmuş teşekkür ederim bizlerle paylaştığın için Resimlerinde çok güzeldi
güzel bi gezi olmuş.
'4' TEKER BEDENİMİ, '2' TEKER RUHUMU TAŞIR !
Çok güzel gezdirdiniz teşekkürler ben de ön çamurluğu çamurla dolduranlardanım.
yüreğine sağlık pıtırcık gidiyosa sorun yoktur ..
Dünya Denen Şu Hanede Elbet Seni Biri Anlar...
Offff ne güzel çamurlanmış o öyle.
Güzel gezi olmuş, paylaşım için teşekkürler.
yakışmışş geziii...
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
Arkadaşlar mart ayında bu gezilere devam edeceğim ve yanıma arkadaş arıyorum. Mümkünse aklı başında birisi olmasın. Peşime gelirken nazlanmasın. Benim ne zaman hangi bataklığa giresimin geleceği belli olmuyor çünki. Baştan uyarmış olimda
Mantık olarak şu şekilde ilerlerim genelde.. Abicim bu motor buradan hayatta geçmez. Ozaman deneyelim
Geçte olsa herkese tekrar teşekkürler
Bu da Madlive ile gittiğimiz gezi : http://www.motosiklet.net/forum/etki...zi-cik-ii.html
Altındaki motor benim olmasına rağmen girdiğim her yere girmedi düşünün artık
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
Evet adında bahsettiğin gibi Kısa ve Etkisi bende çok oldu çünkü Bende istanbun/a.kavagında askerlik yapmıştım ve tesadüf gibi benim askerlik yaptığım yeri çekmişşin (havantepe-karadeniz) işallah sanada kross veya enduro nasip olur. bidahaki gezilerde görüşmek isterdim. selamlar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)