Fuut.. arkandan ben geliyordum o önünden geçen köpek degildi
ben gördüm keçiydi oo...
şaka bitarafa güzel geziydi bu pazar kısmetse nereye gidecez
Fuut.. arkandan ben geliyordum o önünden geçen köpek degildi
ben gördüm keçiydi oo...
şaka bitarafa güzel geziydi bu pazar kısmetse nereye gidecez
ZEytUN gel abi sende gel takım büyüsün. Bu arada o keçide değildi fildi
Görüşmek üzere.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
bu soğuk karlı günlerde özlediğimiz resimler.sağol hocam.ayrıca allah acil şifalar versin
Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular
Aksam Fuut La Konusuyoduk Cok Bahsetti Senden Musait Bi Gunde Tanistiririm Sizi Dedi Ama Benim Motorum Yok Su An Ancak Misafir Olarak Katilabiilirim Geziye Tabi Alcak Fuut Haber Verirse Dostum:p
ALLAH FREN TAKIMLARINIZA ZEVAL VERMESIN
ZEytUN KiSS
Yok abi fil görünümlü dinazordu o
ZEytUN bakarız be abi motorsuzları pek almıyoz aramıza ya neyse (sen merak etme kanki sen çağırmayacam da kimi çağıracam)
İyi tur olmuş. Resimler 10 numara kıskanmamak elde değil.
tek kelimeyle mükemmel. içimin yağı eridi beeeeeeeeee....
özgür olmak istiyorsan; doganın bir parcası olmayı göze almalısaın
Bu kulüp nerdedir neresidir. Bu arkadaşlar kimdir. Olaya fransız kaldık walla .
Ne Mutlu Turkum Diyene...
2003-2005 NX4 FALCON
2006 CBF600S ABS
Selam
nx4_falcon , kulüp Süleyman Demirelde kanlı virajın orası. Yıkamacının yanı. Arkadaşlar kimdir sorunu tam anlayamadım ama bizden bahsediyorsan anlatayım, kulüpten bahsediyorsan onu gel kendin gör. Gerçi MoToR (cengiz abi) sana benden daha fazla yardımcı olabilir.
Görüşmek üzere.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
Gezileri önceeden burda duyurursalar Katılabiliriz .Ama şöyle bir takip etdimde gezilerde gurupdan kopmalar felan oluyor Mesela karataş gezisi. Tehlikeli durumlar olabilir. Öncü artçı gibi konulara çok dikat edilmiyor sanırım.
Ne Mutlu Turkum Diyene...
2003-2005 NX4 FALCON
2006 CBF600S ABS
Ben,de Eski Adanaliyim (şimdi Berlinliyim ) Her sene Adanaya geliyorum ama bir türlü bir motorcuyla tanişamadim.Sizlerden bu site sayesinde haberim oldu cok şasirdim ve memnun oldum,artik sizlerden sik sik haberler ve resımler görmek ısterız.sızlerle tanışmakta isterimnx4_falcon adlı üyeden alıntı
selamlar
Honda the Best
CBR 1100 XX
Hoşgeldin berlier . bizde seninle tanışmak isteriz. Ayrıca artık mutlu olmalısın çünkü bir motorcuyla değil bayağı bi motorcuyla tanışacaksın
Temmuzun sonlarına doğru Allah izin verirse ordayım,belki motorumlada gelebilirim( hep böyle diyorum 1998 hariç kısmet olmadı bi türlü ) geldiğimde buluşur tanışırız İnşallah
Honda the Best
CBR 1100 XX
berliner,kardeşim her zaman kapımız açık zaten başkada klüp yok bekleriz temmuz 15 gibi yap izninde beraber takılalım,
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
Insallah MoToR kardesimMoToR adlı üyeden alıntı
Honda the Best
CBR 1100 XX
caner e bi kuru aku alip hesiye edecem
baba olan hep fuut a oluyoo
motorun parcasi da kalmadi
Metin ÖNAL [GEP Başkan]
B rh + Honda 100 RR - 31 AF 088 - Adana | AS 200 GY-2 - 34 VAH 58 - IstanbuL
Abi bende parça bitmezzzz. Yolda kalan olursa arkaya bağlar çekerim yinede bırakmam kimseyi evelallah
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)