izmir gezginlerinin özdere gezisi (resimlerle)
-
Bugünkü Urla gezimiz için İzmir Gezginleri olarak Balçova Kipa'da toplandık. Sacit arkadaşımızın önerisiyle ve oybirliğiyle ani bir karar değişikliği yaptık ve Özdere'ye Sacit'lerin yazlığına mangalda sucuk partisi yapmaya karar verdik. İyiki de böyle yaptık. Güzel ve güneşli havanın da yardımıyla çok güzel bir gün geçirdik. Resimleri yayınlayacağım, bol bol resim çekildik, bakalım beğenecek misiniz
Reklamlar
-
Süper Moderatör (BBRR)
hadi resimler bekliyoz......
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
valla ne geziydi ya bide mangalı yakınca güneşin açacağı tuttu serildik çimenler sonrada deniz kenarı gerçekten çok keyifliydi ya resimleri yayınlayın hemen ben hiçbirine bakamadım (birisinin yediği sucukları saymaktan)
-
ben de bugün çeşmedeydim motorla değil ama güzeldi. çeşme yolunda da birkaç motorcu grubu gezideydi. bende özendim walla ama burda motorum yok.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
-
Ya arkadaşlar yorgunluğumdan dolayı gezi resimlerini yarın yayınlayacaktım ama madem hemen istiyorsunuz, biraz daha dişimi sıkıp yollamaya çalışayım şimdi. Çok resim var ya umarım pilim bitmeden bitiririm işi GErçekten görülmeye değer şeyler var sanırım..
-
erkan hepsini yayınlama istersen çok çekildik çünkü aralarından seç bazılarını mesela benim olduklarımı yayınla sadece
-
Sucuk resimlerini yarına bırak bari, şimdi akşam akşam başımıza iş almayalım...
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
-
-
başlığı gezi yazıları bölümüne taşıyorum........
-
one way hani resimlerrrrrrrrrrrrrrrrrrr hani sucuklar nirde hani motorlarınız
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
-
-
işte olay bu resimler ve sizler çok güzelsiniz,ama mangaldaki sucuk hepinizden güzel mis gibide koktu of saat 01:24 acıktığımı hissettim sucuk kaldımı
-
Aslında o kadar çok almışızki artan sucuklar oldu fakat özkan kardeşimiz günah olmasın diye onları da sildi süpürdü
Ayrıca ülkeyi kar kış götürken bizim açık havada mangal muhabbeti yapıp yerlere uzanarak güneşlenmemiz biraz garip kaçabilir ama nede olsa izmirdeyiz, avantajını yaşayalım biraz
-
bizde aynısını tahitide yaptık pardon adana diyecektim
-
Guzel olmus, umarim bende bir gun katilma imkanini bulurum. Devamini beklerim.
kullandiginiz kameranin ozellikleri nedir?
Life starts at [SIZE="2"][COLOR="Red"]8000 RPM[/COLOR][/SIZE]
-
-
-
sevgili arkadaşlarım,gezi resimleriniz bir harika..bu soğuk hava da ancak bu kadar sıcak bir gezi yapılır doğrusu..allah içinize sindirsin..hepinize sevgi dolu günler diliyorum,görüşmek üzere...
-
Arkadaşlar çok güzel gezmissiniz. İnanın ki kıskandım.
Kendim sizinle olamasam da ruhum sizlerle. Resimlere bakarken sizlerle gezmiş kadar oldum.
Ufak bir sorum var?
Büyük küçük motorlar karışık geziyorsunuz. Bu havalarda zaten uzun süre çok sürat yapılmaz ama güzel havalarda ne yapıyorsunuz. Mesela benim motor Mondial 150 UT kross. 70-80 den fazla yırtsan gitmez. Sizin gibi gruplara katılırsam sizleri de yavaşlatacağımı düşünüyorum.
Ne diyorsunuz. Yoksa genelde düşük hızlarda mı seyrediyorsunuz???
Selamlar, aranıza katılmak dileğiyle!!
-
valla egelim 1lt birayla iyi gittin bence. harika bir geziydi. açık havada süper bi mangal partisi oldu gelemeyenler çok şey kaybetti bence ama devamı gelir artık. insanın denize giresi geldi valla yaaa yaz gelsin artık yaaa.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler