Harika bir gezi olmuş umarım biz de katılma imkanı buluruz yakın zamanda...
Harika bir gezi olmuş umarım biz de katılma imkanı buluruz yakın zamanda...
Arkadaş ne sezonmuş bu böyle.
Her gezi başlığında sezonmu açılırmış
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
çok güzel bir gezi olmuş sevgili abilerim ablalarım dostlarım çok kıskandım. çalışmak zorunda olmasam kesinlikle aranızda olurdum. sizleri böyle mutlu göremek bile beni neşelendirdi. en kötü gününüz böyle olsun..
Katilan ve katilamayan Tum arkadaslarimiza tesekkurler .... Guzel bir haftasonuydu.....
Öncelikle, bu hafta sonu çok istemiş olduğum İskenderun/Güzelyayla (soğukoluk) gezisine katıldığınız için hepinize teşekkür ederim. Bu geziye katılan eşlere ayrıca teşekkür ederim, umarım bundan sonra daha sık gezilerimize katılırlar, böylelikle bazı bay ların çenesi düşmez
Sonrada emeği geçen, okuyup yorum yazan tüm herkeslere teşekkür ederim.
Bir sonraki buluşmamız inşallah Konya/ereğli de olur
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
her şeey mükemmeldi geziye katılan herkezin yüregine sağlık. fayzer abi pardon MUZAFFER abi tekrar doğum günün kutlu olsun ailenle mutlu ve huzur dolu nice yıllar diliyorum
yorum yapan tüm arkadaşlarımıza teşekkürler.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
gerçekten on numara bir geziydi. katılan ve emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
çok güzel bir ( aile ) gezisi olmuş darısı istanbul Mt nin başına adanadan böyle çok güzel hareketler görmeye devam ederiz inş. gezilerinizin , etkinliklerinizin daim olmasını ve kazasız sürüşler dilerim istanbuldan saygılar.....
Göz nereye bakar, gönül oraya akar,Gönül nereye akar, ayak oraya koşar...(Hz Mevlana) Özgürlük iki tekerleklidir... Hasan Derviş
benim açımdan çok keyifsiz bir geziydi zerre kadar zevk almadım desem yeidir. arabayla gelmemden olsa gerek
2008 Regal Raptor 250 2009 Hyosung GV 650 2010 Bianchi 150
2011 Honda Transalp XL700 2013 Kymco Xciting 250 2015
Adana'da motorcu olmak varmış. 3 Haftadır gezi planlıyoruz yağmurlardan gözümüzü açamadık.Karadeniz gezisi yapalım dedik yağmurlar bastırdı rotayı Ege-Akdeniz'e çevirdik orasıda yağmurlu halen dinmesini bekliyoruz.....
Paylaşım için teşekkürler Adana MT.
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
tebrik ederim güzel gezi yapmışsınız selamlar)
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
harika bir gurub harika bir gezi
idolüm adana mt
05428381357 mustafa minyas kahraman maraş merkez şimdiye kadar motor geçmişi +++ mobilet +mz 150cc++150cccelik coper +250cc regal rabtor+vf750c honda magna++er6 n++125cckymco++er5++şimidlik suziki bandit650s ve 150cckmt çelik sport
bizim memlekete gelmişsiniz ne güzel.herzaman buralara gelin bekleriz hep adana hep mersin olmuyor öyle
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)