Motosiklet.net'in 4 Prensi
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Valla motor kardeş gezi güzel paylaşım da öyle,
Yalnız aklıma gelmişken sizin orada "karanlıkta resim çekme" kursu falan var mı ?
Aklıma takıldı da
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
-
>Paylaşım için teşekküler beyler keyfini cıkarmıssınız.
\'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'
-
üstad motor işini yaza bırakmayı düşünürken böyle resimler, dostlukları formlara taşıyıp heveslendiriyosunuz insanları yaa. pazartesş aldırcaksınız bana motoru. ama bi itiraf isterseniz çok güzel olmuş ellerinize yüreklerinize sağlık.
-
vaayyyyyyyy...
adanın gülleride nihayet ortaya çıktı...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
ledo kardeşim öyle bir kurs açılmadi gitti açılsa ilk giden herhalde fuat olurdu ama sen yarın seyret manzarayı manyak bir gezi olacak,siz istanbulda karın çamurun içinde oturun sizlerin yerinede gezeriz,inat etmeyin kışın adanaya gelin yazın istanbula gidin burası türkiyenin tahitisi beaa
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
-
tahiti'ye selamlar.
gezin abicim. biz donuyoruz burada...
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
-
oldumu şimdi ayıp be kardeşim....
biz burda karlar altında motoru zar zor çalıştıralım siz orda günlük güneşlik gezin oh ne ala memleket
al benden sana resim bugün çektim istanbul levent
indim temizledim çalıştırdım anca bu kadar oldu
-
abi sitenin prensi diyince beni diyosun zannettim
güzel gezi olmuş, iyi eğlenceler
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
-
İyi gezmişiniz
-
helal adanalı celal
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
-
güzel geziymiş. 4 prens deyince (prens kısmından değil de 4 kısmından) derinlere atıf mı var dedim bir an
May the Force be with McLaren Mercedes
-
fotolar için teşekkürler
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
-
resim koyamadım arkadaşlar özür..
-
çok güzel olmuş. yolunuz açık olsun bundan sonra da
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
-
iyi gezmişsiniz güzel olmuş
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
-
kankiii helal size be memleketimin gözünü seveyimmmm.yurdum insanları donarken biz burda geziler yapıyoruz
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
-
Motor Kardeş,
Bu sıkma nasıl birseydir? Gözleme falan gibi mi? Karnım acıktı şimdi...
Because you are mine. I walk the line..
-
luckdove,kardeşim şimdi sana nasıl tarif etsem elde yapılan ince bir yufka(yufka ne diye sorarsan anlatmam)sacın üstünde hafifçe dağlanıyor yani pişiyor sonracımaaaa alıyorsun onu üzerine tereyağı gezdiriyorsun ortasına tulum peyniri maydanozlu ve az kuru soğanlı yerleştiriyorsun sonra rulo gibi yapıp peçeteye sarıyorsun yoksa üzerine tereyağı dökülür.Sonra duble bir bardak çayla yiyorsun yada vitrine koyup seyrediyorsun doymadıysan bitane daha sarim hı
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Dostum, acılı şalgamda olur bu havalarda..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler