olmazmı en keskininden rehasıda mis gibi kokar.Valla canım çekti şimdi buz gibi lıkır lıkır kafaya dikeceksin birde kıtır kıtır tanelerinden yiyeceksin ufffff neyseki evde varmış beklemeye gelmez aha ben gittim şalgam içmeyeeeeeeeeeee
olmazmı en keskininden rehasıda mis gibi kokar.Valla canım çekti şimdi buz gibi lıkır lıkır kafaya dikeceksin birde kıtır kıtır tanelerinden yiyeceksin ufffff neyseki evde varmış beklemeye gelmez aha ben gittim şalgam içmeyeeeeeeeeeee
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
Luckdove kardeş, motor anlatmaya çalışmış ama inan bana bu sıkma anlatılmaz, yaşanır (yenilir) !Luckdove adlı üyeden alıntı
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
yiyen bilir,hacının şalgamından içen bilir
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
tatlıcı fehmide de datlı yirik.
[FONT="Comic Sans MS"][B][U][COLOR="Red"][SIZE="2"]ZEKİ ÇEVİK VE AHLAKSIZIM[/SIZE][/COLOR][/U][/B][/FONT]
Vay vay gene fotomontaj olmuşuz siteye Evet güzel gezi oldu. 4 motosiklet.net üyesi atladık atlara hadiyin dedik ve gezdik. Yaz gelseydi sizinde başlardı geziler. Bizde 4 mevsim yaz
Görüşmek üzere.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
Hepsi çok güzel elinize ayagınıza saglıkda ben bişi merak ettim..
Şu "sıcak sıkma" nası bişi..
Super motorlar gusel bir gezi ozelikle BMW bir harika , tebrikler
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Yaw millet bizden bahsediyomuş haberim yok
Biri benim kıza (BMW) laf mı attı
Hakikaten dosluk arkadaşlık böyle birşeymiş keşke sizlerde burada olup bizim paşlaştıklarımıza ortak olsanız. Ben bir türlü antalya'ya geri dönemedim oraya yerleşmeyi düşünüyordum ama şimdi kararımı sorguluyorum. Çok teşşekkür ederim MoToR, Makine ve Vasox'a.
abiler güzel bir gezi yapmıssınız. yav motorumu alsam aranıza girecemde alamadık bi türlü. yanı basımızda geziyolar biz anca siteden takip ediyoruz. abi kosarak size yetisebilirmiyim ya? neyse motorunuza saglık.
özgür olmak istiyorsan; doganın bir parcası olmayı göze almalısaın
Umudunu yitirme dostum bi gün olur çünkü kendimden biliyom
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)