hasan abi eline saglık.resimler baya guzel cıkmış.umarım bundan sonrada aranızda olurum.organizasyon için tekrar tşk ederim.
Valla çok feci fotolar var..
Hele The Dude ile benim o samimi foto felaket
Sakın ola MT dışına çıkmaya o fotoğraf
Dün akşam misafirim vardı ..
Yoksa bu kadroyu kaçırmak istemezdim işin açıkcası..
Bir dahakine inşallah..
Engin kaptan yapar yakında gene yemeli içmeli bir toplaşma...
Büyükçekmece gezisinin fotoğrafları içinde henüz ilgilenemdim..Kusuruma bakmayın..
Eklerim en kısa zamanda..
ardı ardına yazdığın asya 6a da neymiş dedim ama ben 1 yıldır motorsuz kaldım, aklımın ucundan geçmez ne bir scooter ne de bir commuter model. o iğrenç makinalardan gerçekten ne zevk alıyorsunuz ve paranız bu kadar değersiz mi?
( yorum demişsin, yorum yaptım ve katıksız bir yorum oldu bu. kırmak istemem, vazgeçebiliyorsan vazgeç ve gidip bir kaliteye bin )
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
bu mesajda yazılı ''hasan abi'' benim galiba... ya adaşım saçlarım ağırmaya başladı zaten bunalıma girdim evde kalmışım bide abi diyosun lütfennnn ya bana abi deme
abi fotolar güzel çıkar tabi.... güzel insaların fotosununda güzel çıkması gayet bişey sanırım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:24 ----------
yok abi başka biryere çıkmaz ayrıca çok güzel çıkmış o tebessmdeki samimiyet içtenlik
Göz nereye bakar, gönül oraya akar,Gönül nereye akar, ayak oraya koşar...(Hz Mevlana) Özgürlük iki tekerleklidir... Hasan Derviş
büyüklerim çocukken bana yaşı senden büyüklere abi de derlerdi. zamanla yani büyüdükçe anladım ki yaş ne kadar büyük olursa olsun abi diyecegin kişinin abilik özelliklerini taşıması gerekir tabi bunları sende gorunce iste bu benim abim dedim nasıl istersen bir daha abi demem hasan abi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:32 ----------
ben hasan b.çekmeceden. muhıttın abi degılım
inş. bir dahakine gezi kadrosuyla hepberaber gideriz...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:35 ----------
ya ben isimleri hep karıştırıyorum kusura bakma sonradan hemen düzelttim çaktırma işte neyse kardeşim görüşmek üzre sen araziye uygun bi motor alda oraları adam gibi gezelim senle aklım kaldı o yollarda bi cros olacaktı varya ozaman kimse tutamazdı beni
Göz nereye bakar, gönül oraya akar,Gönül nereye akar, ayak oraya koşar...(Hz Mevlana) Özgürlük iki tekerleklidir... Hasan Derviş
Kapak olabilir mi bu FinalCut Bey'e...
Mimikler düzgün, gözler kısık değil ve her ikisi de açık. Beceremiyorum ben bu fotoğraf işini dersen, denk geldiğimiz ilk gezide deponu ben dolduracağım. Manuel şanzıman üstüne yok dersen ikinciye de doldurum.
Kayhancım ..
görülüyor ki Bunları yapıncada bişi değişemiş....
mimikler düzgün..Gözler açık olunca noluyo ??
keşke hep gözlerin kapalı...mimiklerin bozuk olsaymış...
ben fotolar öyle çıkıyo sanıyodum..orjinali daha kötüymüş..
Kaskı sakın çıkarma kafandan..
Tipten 5 yıl sorgusuz sualsiz yatarsın içerde..
biri kapak mı dedi..kayhancım..
3 kapağa kavanoz veriyolar..
Ha depoyu doldurma konusundaki ısrarını takdir ettim..
Elini korkak alıştırma..İlk görüşmemizde buluma noktası benzinlik olcak..
Ama depoyu doldurmasanda manuel şanzuman üstüne yok zaten..
aaa...
bi kapak daha etti..
bi kapağın daha oldu..hadi iyisin..
kaldı bi kapak..?
Kayhan'a laf ettirmem, ortamdaki en yakışıklımız o idi..
ikimizin fotoğrafındaki kontrasta bakınız..
Güneş gibi parlıyor vallahi
Sürmanşetten "FinalCut'ın otomatik şanzıman dosyası" diye başlık atasım var 9 sütuna nedense.
40 yapar o zaman...
Belgeler var elimde, yerinde olsam iyi davranırdım bana.
Biliyoruz tabii büyük sanatkarsın, biz de iş yok. Sevgi&saygılarımı sunuyorum.
eyvallah abi, o senin yakışıklılığın...
asıl kontrast kütle farkımızda bence.
Yok yok saçları kestirdim dün ondan öyle çıkıyor
Ama hakkat yav, eski fotolarımla kıyaslıyorumda epey toparlak olmuşum ben
Özendiğimden dolayı söyledim ben onu. İçimizdeki İrlandalılar saptıyor konuyu.
Az buçuk kilo alıp-göbek yapınca halay çekecek mutlu olabilirim ben mesela.
affola yine de gaf yaptıysak...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)