[MT İstanbul] 1 Ekim '10 "Akşam dürüm yiyoruz biz" Fotoları
Reklamlar
-
amma yenmiş yutulmuş dürümler peh bre ...
bir daha ki sefere erkenden gideceğim , dün gelemedim değerli bir çok kişi ile tanışma fırsatını ve afiyetle yutulan dürümleri kaçırdım...
şimdi resimlere bakıp avunuyoruz
hepinizin tekerine , midesine sağlık...
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
Reklamlar
-
valla afiyet olsun ben beni değişitirecek nöbetçi arkadaşın geç gelmesi sonucu gelemedim malesef
-
@coq
yok be üstad mülayim takılıyorum. memur modundayım artık.
cidden buluşma oldukça güeldi, yalnız üzüldüm çoğu arkadaşın nick lerini bilmediğimden koyu yapamadım muhabbeti.
yakın zamanda tekrarı şarttır. yalnız havalar hafiften üşütmeye başladı kapalı mekan bulmak lazım.
gelen arkadaşların hepsinin ayağına tekerine sağlık.
@osbourne
yağmur çamur bahane, iki elim kanda olsa gelirim ama böyle kitap toplamak felan gibi toplumsal kaygılar içeren dertlere gark etme beni
bir fotoğraf vardı bira festivali sonrası çekilmiş edalı kimdeydi o. alem delikanlı görsün.
can't be worried about that shit. life goes on man.
-
Hasan abi fotoları koysan merak içinde kaldım gerci bende ordaydım ama yınede meraklandım
-
ohh götürmüşsünüz dürümleri yarasın
-
E öbür resimler nerede kaldı?
-
Hattat_Hasan (Hasan) arkadaştan haber yok..Onun makinesiyle çekmiştik bütün fotoları..Ayrılırken hemen yükler linki yollarım demişti ama ses seda yok henüz..
-
beklemek heyecanımızı yükseltiyor,gelir resimler acele etmeyin
-
Osbourne adlı üyeden alıntı
Hattat_Hasan (Hasan) arkadaştan haber yok..Onun makinesiyle çekmiştik bütün fotoları..Ayrılırken hemen yükler linki yollarım demişti ama ses seda yok henüz..
abi dün gelip hemen işe koyuldum biraz sipariş vardı onları bitirip hemen yattım yorgunluktan ve sabahtan beri koşuşturmaca malum haftasonu çalışıyorum şimdi geldim ve fotoları yüklüyrum şuan daha bizim gezininkilerde duruyor.. dürümcüde çekilenlerin bir kısmı karanlık sebebiyle iyi çıkmamış toplu çekilenler güzel ama şmdi yüklüyorum... gecikme için özür dilerim
Göz nereye bakar, gönül oraya akar,Gönül nereye akar, ayak oraya koşar...(Hz Mevlana) Özgürlük iki tekerleklidir... Hasan Derviş
-
hattat_hasan adlı üyeden alıntı
abi dün gelip hemen işe koyuldum biraz sipariş vardı onları bitirip hemen yattım yorgunluktan ve sabahtan beri koşuşturmaca malum haftasonu çalışıyorum şimdi geldim ve fotoları yüklüyrum şuan daha bizim gezininkilerde duruyor.. dürümcüde çekilenlerin bir kısmı karanlık sebebiyle iyi çıkmamış toplu çekilenler güzel ama şmdi yüklüyorum... gecikme için özür dilerim
çok meraklandım istanbulda olsam motorumda olsa gelirdim :( ama inş ehliyetimi alır almaz acemiliğide atar atmaz istanbula motorumla gelecem bi buluşmaya kabul ederseniz tabi.
bu arada karnım acıktı ohh afiyet olsun sizlere
-
-
-
-
yok yok gelemıordum hıc brı gezıye ama bu hafta yenı motoru alınca ısı bırakıp dıerek gelıcem
kula bela gelmez hak yazmadıkça hak bela yazmaz kul azmadıkça
-
Süper bi toplaşma olmuş..
Afiyet olsun..
Löp löp et olsun..
-
Hakkaten saglam buluşma olmuş tebrikler. Paylaşım için tşk.
-
Mersin İl Temsilcisi
-
fınalcut hocam nasılsın
hazır bıraz yorum yakalımısım barı sorayı sızlere bahsetmıstım motoru satttım yenısnı alıyorum dıye asya 6a aldım fıkırlerınız nedır?
kula bela gelmez hak yazmadıkça hak bela yazmaz kul azmadıkça
-
FinalCUT adlı üyeden alıntı
Süper bi toplaşma olmuş..
Afiyet olsun..
Löp löp et olsun..
biz sana boşuna demedik gel diye. ama sakalımız ak değilki sözümüz dinlensin...
şimdi sıra bizim fotoları koymada başlık açarım ünal abi şimdi sendekileride eklersin.
ben sen başlık açarsın diye bekledim ama neyse açıyorum birazdan...
Göz nereye bakar, gönül oraya akar,Gönül nereye akar, ayak oraya koşar...(Hz Mevlana) Özgürlük iki tekerleklidir... Hasan Derviş
-
RunemagicK adlı üyeden alıntı
hoca kendi aramızda konuşuyoruz diye kızdı, parmak kaldıralım artık
:D
kocaeliye bu aralar yine gitmeyi düşünüyodum ama tanıdık kimse kalmamış bizim zamandan, var olanlarda aileleriyle kalıyor, kalacak yer bulamadım, mülteci olduk resmen kendi memleketimizde
ama yinede azimliyim, bu aralar gidicem, işin olmazsa gideriz beraber.
hocam benım bu hafta gıtme ısı yattı sertıfıkayı alamadım ama haftasonu gıdıcem ınsallah denk gelırse beraber gıdelım...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)