26.09.2010 anadolu feneri gezimiz
Reklamlar
-
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
Reklamlar
-
Çok güzel bir güzergah daha önce bende İlhan abi (altıncı) gibi bu güzerbahı Sinopa kadar araba ile yaptım gönlüm sizlerle aynı yolu iki teker üzerinde de yapabilmekten yana ama şahsi kanaatimdir, (sakın yanlış anlaşılmasın) 250 cc altındaki motorlarla 1 gece 2 gün sürerse bu yolculuk geri döndükten sonra uzun süre kendine gelemez motor üstündekiler.
motoseyyah bey isterseniz bunu bir başlık altında açın konuyu kendi başlığında tartışalım katılım ve yolculuk hakkında fikir alışverişinde bulunalım. Bu gidiş ve dönüş için belirlenen zamanı biraz daha genişletirsek tadından yenmez bir gezi olur bu.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"[/QUOTE]
Temenniler için tşkler.
Aslında başka bir başlık altında açılması gerekiyordu ama buradaki arkadaşlara duyurmak isteyince aynı başlıkta devam etti.
Tarih tam belli olduğu zaman inşallah yeni bir başlık açacağız.Güzel katılımlar dileklerimle. Saygılar...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:37 ----------
motoseyyah adlı üyeden alıntı
Çok güzel bir güzergah daha önce bende İlhan abi (altıncı) gibi bu güzerbahı Sinopa kadar araba ile yaptım gönlüm sizlerle aynı yolu iki teker üzerinde de yapabilmekten yana ama şahsi kanaatimdir, (sakın yanlış anlaşılmasın) 250 cc altındaki motorlarla 1 gece 2 gün sürerse bu yolculuk geri döndükten sonra uzun süre kendine gelemez motor üstündekiler.
motoseyyah bey isterseniz bunu bir başlık altında açın konuyu kendi başlığında tartışalım katılım ve yolculuk hakkında fikir alışverişinde bulunalım. Bu gidiş ve dönüş için belirlenen zamanı biraz daha genişletirsek tadından yenmez bir gezi olur bu.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
Temenniler için tşkler.
Aslında başka bir başlık altında açılması gerekiyordu ama buradaki arkadaşlara duyurmak isteyince aynı başlıkta devam etti.
Tarih tam belli olduğu zaman inşallah yeni bir başlık açacağız.Güzel katılımlar dileklerimle. Saygılar...[/QUOTE]
Duruma bağlı olarak 2 Gece 3 gün de olabilir.
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
-
hehe yoros kalesinin arka tarafındaki fotoğrafı çekerken görmüştüm sizi dedim kesin motorsiklet.net yada başka bi yere ihtimal vermiştim zevkli bir tur olmuştur eminim
-
daparadoks adlı üyeden alıntı
hehe yoros kalesinin arka tarafındaki fotoğrafı çekerken görmüştüm sizi dedim kesin motorsiklet.net yada başka bi yere ihtimal vermiştim
zevkli bir tur olmuştur eminim
keşke gelip tanışsaydın bizle
-
-
altıncı adlı üyeden alıntı
Abi adam kurtlu ne yapsın duramıyor
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
-
Sadık1453 adlı üyeden alıntı
Bunun yaşlılıkla ilgisi yok kardeşim, tecrübeyle sabittir
Sende kocaman bir kurt olduğu için ağrı sızı hissetmiyorsun biraz o kurt düşsün görürüm seni
Bu arada Pardon yanlış yazmışım İlhan Abi (esirci) yazacaktım
o kurt düşermi be usta..
görücek o kadar yer var ki..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:15 ----------
dua et işin var be abi..
işimiz yok sıkıntıdan kendimizi yollara vurduk aşık misali..
balıkesiri hafta içi yaparsan yarenlik ederim sana istersen abi..
-
FinalCUT adlı üyeden alıntı
o kurt düşermi be usta..
görücek o kadar yer var ki..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:15 ----------
dua et işin var be abi..
işimiz yok sıkıntıdan kendimizi yollara vurduk aşık misali..
balıkesiri hafta içi yaparsan yarenlik ederim sana istersen abi..
Hafta ici cok zor kardeşim.Tabiki işiz kalmak cok zor ALLAH kolaylık versin.
-
Ayhan abi senin çektiğin resimler ne oldu?
-
Whitehair adlı üyeden alıntı
Ayhan abi senin çektiğin resimler ne oldu?
Sorma bilgisayarda problem vardı bizim kız yükeme yapamadı.
-
Sorma bilgisayarda problem vardı bizim kız yükeme yapamadı.
Abi eşim her akşam soruyor resim varmı diye. Öğrettim siteye giriş ve konu aramayı. Kendi girip bakıyor hergün.
-
-
Whitehair adlı üyeden alıntı
Abi eşim her akşam soruyor resim varmı diye. Öğrettim siteye giriş ve konu aramayı. Kendi girip bakıyor hergün.
Aferin ona siteyi boş bırakmasın..
-
Muhittin birde makinam eski diyordun işte gayet güzel çekmiş resimleri.
-
runbelx adlı üyeden alıntı
keşke gelip tanışsaydın bizle
geçti artık önümüzdeki buluşmalarda artık bende motorumla katılırım o gün henüz almamıştım içim gitmişti haliyle
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)