26.09.2010 anadolu feneri gezimiz
Reklamlar
-
[QUOTE=FinalCUT;2163372]serdar abi selamlar..
cide benim memleketim..
sizinle gelmeyi o kadar çok isterim ki aslında...
ama 200lük bir motorla o güzergah bitmez abicim..
benide bitirir kendinide ...[COLOR="Silver"]
Selam ÜNAL....Değil 200 lük,125 liklerle biz nerelere gittik.Zaten zamana karşı yarışmayacağız.Amaç görerek gezmek,gezerek görmek..Böyle orta mesafe gezilerde sıklıkla mola verir,çevreyi tanımaya çalışırız.
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
Reklamlar
-
arkadaşlar güzel gezi olmuş emeklerinize tekerlerinize sağlık.
havanın arasırada olsa şaka yapması sanırım bir başka renk katmıştır
paylaşım için teşekkürler
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
-
motoseyyah adlı üyeden alıntı
Selam ÜNAL....Değil 200 lük,125 liklerle biz nerelere gittik.Zaten zamana karşı yarışmayacağız.Amaç görerek gezmek,gezerek görmek..Böyle orta mesafe gezilerde sıklıkla mola verir,çevreyi tanımaya çalışırız.
Tarih bana uyarsa gelmek isterim o zaman..
-
Daha evvelde bu kadar yol kat ettik herhangi bir sorun olmadı 2 gün 1 gecelik bir yolculuk olacak zaten bize hayli hayli yeter dostum
-
FinalCUT adlı üyeden alıntı
Tarih bana uyarsa gelmek isterim o zaman..
Tur için yağmurların geçmesini ve dört gözle meteorolojiyi takip ediyoruz.Bir ara güzergahı değiştirip Ege-Akdeniz düşünür gibi olduk ama oraları hep gittiğimiz yerler.Sahil şeridinden Batı Karadenizin güzellikleri daha cazip geliyor.
Tarihi tam belirlediğimiz zaman haber veririm. Senin,Ayhan'ın ve diğer arkadaşların katılımı mutluluk verir.
-
Selam arkadaşlar haftasonu gezisi cook iyidi.Bu yüzden bütün arkadaşlara geziyi tertipleyen RUNBELX Bizi agırlayan SAVAŞA Melike ve kendi adıma cook cook teşekekkür ederiz.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:37 ----------
tombo adlı üyeden alıntı
Güzel gezi olmuş tebrikler.
Ayhan abi olarak ismi etiketlenen abimizi nereden tanıyorum diye düşünürken geçen pazar yalova feriborunda kısa süreli sohbet etmiştik şimdi hatırladım
Evet kardeşim feribottaki biz olabiliriz.Sana saygılar.
-
Sayın altıncı, gezi resimlerinizde olmasa yüzünüzü unatacaz valla
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
-
-
Güzel bir gezi olmuş.Geçtiğimiz haftalar içerisinde biz de anadolu yakası sahil şeridini Karadeniz sahillerine kadar gezmek istiyorduk, sizin fotoğraflara bakarak sayenizde gezmiş görmüş olduk.
Yakın bir zaman içerisinde Starforce ile Bartın'a hatta Cide ye kadar Batı karadeniz turu yapmayı planlıyoruz.Grubunuzdan gelmek isteyen arkadaşlar varsa bize katılabilirler.Zaten birkısım arkadaslarla Yalova'da tanışmıştık.
Tur başlangıcı için Hava durumunu takip ediyoruz.Güzergahımız aşağı yukarı aşagıdaki gibi olacak.[IMG]
[/IMG]
Daha önce araba ile gezmiş olduğum ve hayran kaldığım bir güzergah,gezi tarihinizde müsait olursam ben de katılmak isterim.
-
Sadık1453 adlı üyeden alıntı
Katılamadık ama gönlümüz sizinleydi. Malum mazeretim var bu hafta sonuda doluyum ama daha sonraki haftalar yapılacak olan organizasyonlara katılım göstermeye çalışacağız. Ayhan abi ve Melike ben yapamadım bir organizasyon kusura bakmayın ama siz bayağı gezdiniz
Yalovasıydı Anadolu Feneriydi, hadi bakalım Ekim ayında da beraber gezeriz İNŞALLAH.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
Tamam Sadıkcıgım özrün kabul edildi ama sana bir ceza vermemiz gerekir.Benim evin tavanı boyanacak nedersin.Nasıl ceza ama.
-
Güzel bir gezi olmuş.Geçtiğimiz haftalar içerisinde biz de anadolu yakası sahil şeridini Karadeniz sahillerine kadar gezmek istiyorduk, sizin fotoğraflara bakarak sayenizde gezmiş görmüş olduk.
Yakın bir zaman içerisinde Starforce ile Bartın'a hatta Cide ye kadar Batı karadeniz turu yapmayı planlıyoruz.Grubunuzdan gelmek isteyen arkadaşlar varsa bize katılabilirler.Zaten birkısım arkadaslarla Yalova'da tanışmıştık.
Tur başlangıcı için Hava durumunu takip ediyoruz.Güzergahımız aşağı yukarı aşagıdaki gibi olacak.[IMG]
[/IMG]
biz gitmiştik ve kalan kısmını tamamlamayıdüşünüyorduk ama ekibi toplayamadık kısmetse artık seneye,ama süper ötesi görülecek yerler var,tertemiz bir hava,gürültü yok insanlar relaxs durumda,herkese tavsiye ederim
http://www.motosiklet.net/forum/etki...imlerimiz.html
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım..
GHOST RİDER
-
esirci01 adlı üyeden alıntı
Daha önce araba ile gezmiş olduğum ve hayran kaldığım bir güzergah,gezi tarihinizde müsait olursam ben de katılmak isterim.
Tarihi kesinleştirdiğimizde kısa zaman içerisinde mt-net te ilan edeceğiz.
-
[/IMG]
umarım gezi tarihleriniz benim müsait olduğum ve havanın iyi olduğu vakitlere denk gelir, küçük cc'li motorlar varsa katılmayı isterim, ayak bağı olmak istemem ...
-
Tur için yağmurların geçmesini ve dört gözle meteorolojiyi takip ediyoruz.Bir ara güzergahı değiştirip Ege-Akdeniz düşünür gibi olduk ama oraları hep gittiğimiz yerler.Sahil şeridinden Batı Karadenizin güzellikleri daha cazip geliyor.
Tarihi tam belirlediğimiz zaman haber veririm. Senin,Ayhan'ın ve diğer arkadaşların katılımı mutluluk verir.
serdar abi ;
motoseyyah
altıncı
esirci
polo34
of diyorum..şimdiden kadro harika oldu..
bu kadroyla artvine kadar giderim ben...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:47 ----------
altıncı adlı üyeden alıntı
Tamam Sadıkcıgım özrün kabul edildi ama sana bir ceza vermemiz gerekir.Benim evin tavanı boyanacak nedersin.Nasıl ceza ama.
yağmurda motorlar çamur olmuştur sizin..
motorları yıkasın...
-
polo34 adlı üyeden alıntı
umarım gezi tarihleriniz benim müsait olduğum ve havanın iyi olduğu vakitlere denk gelir, küçük cc'li motorlar varsa katılmayı isterim, ayak bağı olmak istemem
...
Daha önümüzde eskilerin deyimiyle "pastırma sıcakları" var,müsait havalar olacaktır muhakkak.Küçük cc li motorlara gelince, bu sorun değil 125 cc lerle de yola çıkılabilir.
-
peki böyle bir yolculuk aşağı-yukarı kaç gün sürer Serdar abi..?
-
FinalCUT adlı üyeden alıntı
peki böyle bir yolculuk aşağı-yukarı kaç gün sürer Serdar abi..?
Tahminimce ve bir sürpriz olmazsa 1 gece 2 gün.
-
bizim gezi de cok guzeldi katilan herkeze teker teker tesekkür ederim
-
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
-
Sadık1453 adlı üyeden alıntı
ben bilmem..
Ayhan abi seni cezalandırmaya uygun gördü..
Demek birikmişlerin var...
sen yaşlanmışsın zaten..
ilhan abi (altıncı) olmaz...kafa karıştırma...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)