Bu kadar güzel bir gezi paylaşımını nasılda kaçırmışım derken o tarihte bizimde Ege-Akdeniz gezisine çıktığımız aklıma geldi.Gezi resimlerini o zaman yükleyememiştim öylecene kaldı.
Farkına (geç de olsa) vardığım paylaşımınızdan büyük keyif aldım. Teşekkürler...
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
insanı alıyor bu geziler kenime gelcem birazdan
anlatım, resimler, güzergah her şey çok güzel. elinize sağlık. nice nice gezilere.
Güzel fotoğraf kareleri...ve o...ve o karelerden yansıyan;insanın içini sıcacık yapıveren güney insanının samimi yapmacıktan uzak sevgileri...çok hoş,çok güzel.....Dostluğun motokardeşliğin en hoş ifadesi....
paylaşım için çok teşekkürler...
Cem abi biraz geç kalmışım harika resmen cbf 150 ile daha çok güzel resimler
MT-İSTANBUL Dikkatli sür, insanın yedek parçası yoktur....ÖNCE GÜVENLİK
çok güzel bi gezi olmuş, tebrik ederim.yolda karşılaştığınız bayan arkadaşın motoru hyosung gt 250 naked mıydı?arka stoptan ne olduğunu anlayamadım.
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
abi ablamız belende sanırım benim dayımlar orda oturuyor yazın gidermisin tekrar
MT-İSTANBUL Dikkatli sür, insanın yedek parçası yoktur....ÖNCE GÜVENLİK
güzel gezi olmuş valla....
darısı başıma..
CBF 150 ile harika bir geziye imza atmışsın Cem. Tebrik ederim.
Bizim buralara (Antakya) geleceğin konusunda bir tüyo almış olsaydım seni misafir etmekten keyif alırdım.
Tekrar gelirsen mutlaka beklerim.
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
eyvallah kardeşim ...umarım gönlünde yatan geziyi yaparsın....
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:53 ----------
Eyvallah Sıtkı kardeşim çok keyif aldığım bir gezi oldu.. birde çok spontene gelişti ama bir daha gelecek olursam illaki haberdar ederim bende sizlerle tanışmaktan keyif alırdım...
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
hocam efsane gezi olmuş darısı başımıza
Çok güzel bir gezi yapmışsın tebrikler. Daha nice böyle gezilerini izlemek dileğiyle hoşçakal.
DİL BİR MİLLETİN SES BAYRAĞIDIR .LÜTFEN YAZIŞMALARIMIZDA ALFABEMİZDE OLMAYAN HARFLERİ,NOKSAN HARFLERLE YAZILMIŞ KELİMELERİ KULLANMAYALIM. Benim ayağımın altı da müsait ,başımın üstü de. Nerede duracağını sen belirle.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)