garip bir yol hikayesi: istanbul-konya-iskenderun-antakya-adana-antalya-vs vs
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Abicim inşallah sana söylediğim planıda yapıçaz birlikte
Birlikte istanbul iskenderun yapıcaz.
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
-
-
olcan138 adlı üyeden alıntı
Yine zevkle izlenecek bir set gelmiş...Yalnız hazır Uzun Çarşı ve Habib-i Neccar'ın oradayken Affan Kahvesi ve bir kase haytalı fotoğrafı da görseydik, bir sonraki sefere önerim olsun o da...
Cengiz abinin de ilk fotoğrafta önündeki bardakta Cola mı var diye şaşırıp soracakken, neyse ki arkasından "parlaklar" gelmiş
tamam olcanım önerini dikkate alacağım ...
umarım sıkmamışımdır epey yoğun fotoğraf yükledim seyrederken keyif aldığınızı umuyorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:18 ----------
Şenonar adlı üyeden alıntı
Abicim inşallah sana söylediğim planıda yapıçaz birlikte
Birlikte istanbul iskenderun yapıcaz.
inşallah Bahadırım....
zaman ve şartlar müsayit olsun neler yaparız
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:20 ----------
yürekçe adlı üyeden alıntı
yahu cem usta, seni bir tek ben seviyorum sanıyorum ama nereye gitsen kucaklamışlar seni....
haksız da sayılmazlar değil mi?
bu arada teklifim hala geçerli, ne zaman olursa olsun burada da bir kapın var; ziliçalıp kaçabilirsin
evet ya kucaktan kucağa gezdim durdum
canımsın teklifin her daim aklımda sende istanbula gelirsen teklifsiz baştacısın zili çalıp kaçmana gerek yok direk kapıyı kırıp girebilirsin
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
-
yahu cem usta, seni bir tek ben seviyorum sanıyorum ama nereye gitsen kucaklamışlar seni....
haksız da sayılmazlar değil mi?
bu arada teklifim hala geçerli, ne zaman olursa olsun burada da bir kapın var; ziliçalıp kaçabilirsin
Abicim biz gelmek istersek seni nerde olursan gene buluruz tatilde bile yakalarız seni
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
-
iyi dileklerde bulunan dostlar kusuruma bakmayım öncelikle tamamlayıp sonra mesajlara cevap vermek istedim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:26 ----------
DusenAdam adlı üyeden alıntı
Çok güzel karelerle süslediğiniz gezinizin ilk bölümünü keyifle okudum, devamını bekliyorum. Yolculuğunuzu bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim...
teşekkür ederim beğendiğinize sevindim ...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:28 ----------
AydoganX adlı üyeden alıntı
Tebrikler aparat, çok güzel bir macera olmuş. Paylaştığın için teşekkürler.
Devamını merakla bekliyorum.
eyvallah Aydogan cbf 150 içinde iyi bir referans oldu sanırım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:30 ----------
adanalı adlı üyeden alıntı
cemciğim,eline sağlık.resimlerin devamını (özellikle de bizimkileri) merakla bekliyorum.ADANA'dan sevgiler.
teşekkür ederim Bora abicim sizinkilerde geldiiiiiiiiiiiiiiii
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:32 ----------
olcan138 adlı üyeden alıntı
Tebrikler, teşekkürler Cem abi... Gözümüz şenleniyor gördükçe baktıkça...
Eline, tekerleğine sağlık...
İlk tanıştığımız akşam bir Yalova festivalinde, haftasonları Çınarcık'a gelişten bahsetmiştin de, aynı sebepten onu daha uzaklara yapan salaklar da var demiştim
, o geldi aklıma da okurken, bu defa yol yeterince uzun olmuş
haklısın olcanım ...
o festivale gelişim tam bir maceraydı,düşünsene çekirdek almak için kuruyemişciye çık soluğu yalovada al
Allah akıl fikir versin
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:36 ----------
Jubaa adlı üyeden alıntı
Cem abim helal cok saglam gezi yapmissin.
Ozledim valla iyi geldi tanidik yuz gormek.
Saclarda gitmis, yakismis ama.
Pikachu nerde noldu nesi var kotu bi durum yok ya?
Dikkat edin kendinize.
canım Alic'im seni görmekte bana iyi geldi doğrusu biraz değişiklik yapayım dedim saçları kazıdım iyide oldu kafam rahatladı akşama kadar kaskın içinde garibim
Pikachu biraz rahatsızdı şimdi gayet iyi allaha şükür
sende kendine dikkat et geldiğinde görüşelim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:39 ----------
siyahatmaca adlı üyeden alıntı
Herşey on numara, amma bu göbek var ya bu göbek hepsine bedel yaaaa.
sende on numarasın
Mübarek sanada diyorum biraz göbek bırak diye ama dinleyen kim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:42 ----------
efsars adlı üyeden alıntı
kardeş süper devamını bekliyorum ama tek başına yolda sıkılmıyormusun ? (bende sıkılmam motorum olsun yeter ama çoğu insan sıkılır)
sağolasın kardeşim
hayır sıkılmıyorum o yol bana terpi gibi geliyor işim gereği günde yaklaşık 11 saat istanbul trafiğindeyim ve ruhum daralıyor zira an geliyor ön lastiği sokacak boşluk olmuyor uzun yolu buluncada gerisi malum
inşallah enkısa sürede sende hayalindeki motoruna kavuşursun
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:45 ----------
runbelx adlı üyeden alıntı
tekerinize sağlık imrenilecek bir gezi yapmışsınız darısı bizlerin başına
Teşekkür ederim... Umarım sizlerde haylinizdeki gezileri gerçekleştrisiniz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:47 ----------
Arjantinli69 adlı üyeden alıntı
vay cem abim anlattıgın kadar var hani tekerine sağlık,çok güzel kareler.senin yorumlarınla başka güzel olmuş.
bu arada bahadır meşhur oldun sende demedi deme
dizi teklifleri alırsın artık
cem abide menejerin olur.
Tamerim çok teşekkür ederim...bir dahakine beraber teker çevirir beraber yorumlarız inşallah
Bahadır benim elime düşecekte meşhur olmayacak ha peehhhhhhhhh
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:51 ----------
jesse adlı üyeden alıntı
vay abicim be.. döndügünde bi hasret giderelim .. bu kadar güzel bir gezi yapmışsın kıymetini bil adaşım :D pikaçu seni kesecek
keşke götürebilseydin .. ama napalım .. bir dahaki sefere iyileşsinde oyle gelsin ..
abi çok güzel çok sevindim .. kazasız belasız yolculuklar sana geldiginde görüşürüz
Eyvallah adaş iyi dileklerin için teşekkür ederim bende özledim epey oldu görüşmeyeli bir ara toplanalım iki lafın belini kırararız
sorma abisi hala biraz bozuk seneye onunla inşallah
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:54 ----------
verdiğin şapkaya gözüm gibi bakıyorum, yıkamadım da. öylece kepekleriyle duruyor
seni tanımak ve yaklaşık tam 1 yıl sonra yeniden karşılaşmak güzel...
iyi ki varsın kardeşim
az daha unutuyordum, bahadırla da onca zamandır yazışıp çiziştikten sonra yüzyüze tanışmak da nasip oldu. bunun için de ayrıca mutluyum...
onlar bittir bit
canımsın bende seni tanıdığıma birkez daha sevindim sende iyiki varsın
Bahadır yolda bahsetti o konudan bir taşla iki kuş bu olsa gerek
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:58 ----------
alper_tim adlı üyeden alıntı
vayy cem kardeşim eline yüreğine sağlık güzel bi gezi olmuş paylaşım için teşekkürler
ama ben bişi merak ettim motorun hakkında
madem o kadar yol yapabiliyor o motor acaba bakırköye kadar da gelebilir mi
Alperim timim sağolasın ... ya Bakırköye gelmesine gelirde deli diye içeri kapatırlar diye
korkuyorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:00 ----------
Osbourne adlı üyeden alıntı
Oyyyt..Harika olmuş..
Cem aga seneye yazın benimsin haberin ola
Eyvallah Engin ağam ...
dur looo yanlış anlaşılacak
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:02 ----------
hanedan12 adlı üyeden alıntı
Vay Vay Vay ... Biz çatlarız da ...
Sen yolda iyi çatlamamışın ...
120 yi gördümü bari ... (anlarsın sen...
)
Selam olsun ...
Tekerine ,Yüreğine sağlık dostum....
üstadım elden geldiğince dilimizin döndüğünce
120 demişsin sana kaç lazım
sizinde gözlerinize sabrınıza sağlık kardeşim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:06 ----------
efsars adlı üyeden alıntı
helal olsun yha bende biraz para biriktirim çıkıcam böle bir yola zorluğu varmı : )?
teşekkürler her yolun kendine göre bir zor yanı var tabi.ama uzun yol tecrübeniz yok ise ufaktan ufaktan başlayın derim.
Hayat gönlünce olsun kardeşim ...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:09 ----------
AYBERK adlı üyeden alıntı
Cem abi...
yine döktürmüşsün... tekerine sağlık,mavişinede MAAŞALLAH!!!!
Eyvallah teşekkürler Ayberk kardeşim ...
Mavişe hakikaten Maşallah hiç üzmedi beni
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:11 ----------
ergün1968 adlı üyeden alıntı
Tekerine sağlık Cem,çok güzel olmuş.Birlikte yaparız inşallah bir dahaki sefere.
Sağolasın canım ciğerim
bir dahaki sefere Normandiya dağlarına yaparız çıkartmayı hep beraber inşallah
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:13 ----------
cesur509 adlı üyeden alıntı
Güzel bir gezi olmuş tekerine sağlık
teşekkür ederim kardeşim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:15 ----------
aSuBaYaH adlı üyeden alıntı
çok güzel gezi olmuş
istifa etmeye alıştım bu aralar,
istifamı basıp gezesim geldi.
cem abi paylaşımın için teşekkür ederim.
Aman selçuk istifa falan etme seneye yıllık izinde gezeriz
canım yolda giderken ah ulen şu adamda yanımda olsaydı diye hep içimden geçirdim haberin olsun ...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:19 ----------
aras1925 adlı üyeden alıntı
güzel bir gezi olmuş,ellerinize sağlık
Teşekkür ederim kardeşim
Drift Religion
-
cem abiiimmm muhteşem bir gezi eline tekerine sağlık )
-
bosnak_semko adlı üyeden alıntı
cem abiiimmm muhteşem bir gezi
eline tekerine sağlık
)
Semihim sağolasın teşekkür ederim beğendiğine sevindim
Drift Religion
-
abi çok güzel bir gezi olmuş resimleri yazıları hiç sıkılmadan okudum çokta keyif aldım :D.paylaştıgınız için teşekkürler kazasız belasız nice gezilere.....
-
abiimm ya nasılda kıskandım bi bilsen...
harika bi gezi olmuş yaa..
-
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
-
Cem abi ben fotolara bakarken süper keyif aldım kimbilir sen nasıl keyif aldın diye sormayacağım.Zaten belli Abi yüreğine sağlık ve iyi cesaret cbf 150 ile o yollar.... Şahsen benim gözüm almaz.Ama benimde hayalim de böyle bir gezi var Adana Ve Mersindeki Mt vasıtasıyla tanıdğımız abilerimiz kardeşlerimiz var onlarla şahsen bende tanışmak isterim Nasip diyelim ..Tekerine sağlık Cem abi .Eyvallah.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
Drift Religion
-
Süper gezi, süper fotoğraflar, çok güzel dostluklar devamının kazasız belasız hep böyle güler yüzlerle gelmesini temenni ederim.
-
Bedenine Tekerine sağlık gercekten güzel resimler
Valla sülün gibi süzülmüştür senin motor yollarda
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali
http://www.apaydinmakine.net
-
eTo1903 adlı üyeden alıntı
Süper gezi, süper fotoğraflar, çok güzel dostluklar devamının kazasız belasız hep böyle güler yüzlerle gelmesini temenni ederim.
çok teşekkür ederim kardeşim sağolasın
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:05 ----------
ugurapay adlı üyeden alıntı
Bedenine Tekerine sağlık gercekten güzel resimler
Valla sülün gibi süzülmüştür senin motor yollarda
Eyvallah ustam sağolasın
kimi yerde sülün oldu,kimi yerde keklik ama maviş üzmedi beni
(ama eleman bu akşam köprü yolunda iyi götürüyordu seni eyvah taktı dedim allahtan sıyırdı geçti)
Drift Religion
-
Elinize emeğinize sağlık. Kazasız nice yolculuklara inşallah.
Bunları görünce benimde iştahım kabarıyor.. Sene yaza 1000-1500 km arası bir güzergah hazırlamaya çalışıyorum kendime.. Şimdilik tek sıkıntım ne tip bir motorla yola çıkacağıma karar veremedim. 250-500 cc arası bir maxi mi 500-1000 cc arası bir cruiser mi yada eldekileri çıkarıp transalp gibi bir enduro alıp onunlamı koyulsam yollara... Alabildiğine yol yapma niyetim var 15 gün mümkün olduğunca durmaksızın. Duraklamalar da kamp şeklinde ...Yani hem az yoracak hemde iyi yük taşıyacak bir makine belirlemem gerekiyor... Tecrübelerinize göre yardımcı olabilirsenizde sevinirim.
-
Drift Religion
-
vay be aparatım cemim tombiğim süper olmuş,
olcanım moderatörüm cola delikanlıyı bozaaar,aparat süt istedi ama ben büyüdün artık arpa suyu içebilirsin dedim sevindi garibimmeğer adam aslan sütü içiyormuş,e oda beni bozuyor be moruk ortak yolu bulduk sonunda senide bekleriz
seni bardan aradılar abi bulaşıkçıya ihtiyaç var ama bardakları yıkarken şiir okuyacak dediler
sencerim sen güççükkene bis aparatla sevişi... pardan tanışıyorduk
korkutum senide bekleriz uğurum apayımla birlikte ya gelene kapımız açık ala alaaaa
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
-
Cem hoşgeldin,
keyifli bir gezi olmuş,
nice yollara
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler