şahsına münhasır bir mete fotosu
seviyom lan seni
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
mete abi gezi degil tatil yapmişsın eline motoruna saglik bu arada yağmurluk cok guselmiş benim yok öyle birsey almayı dusunuyorum
**dede** derki azraili gıcık etmek ıstıyorsan kask tak
Eyvallah Metehan usta güzel gezmissin. PAylasimin icin coook tesekkürler.
http://difm :cat:
Mt aleminin delikanlılarından, özü sözü bir, dobra dobra yalakalıktan uzak,
kalbi safi/temiz Metehan abime saygılarımla,
her ne kadar buralara takılamasanda daima gelirsin aklımıza.
kim ne derse desin, giyim kask konusunda daha süperleri olabilir,ancak
Herkes 1-2 bin tl lik motora bile sahip olabilmek için senelerce didinip para biriktirirken Abim kıyafetini yenilememiş çokmu,
Önemli olan şey; sahip olunanla mutlu olmak değilmidir.
Ulen ben bu topici kaçırmışım.Mete-han ı görmek ne güzel.
Ah metecim ah sen gideli buraların tadı tuzu kalmadı hiç.Kasklı führerler terör estiriyor buralarda.Gelde kurtar bizi METEHANSultanım.
Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.
Mükemmel bir solo-uzun yolculuk.
Metehan arkadaşım CBF 150 ile daha nice km.leri kazasız belasız gezmeni diliyorum.
Metehan güzel bir gezi yapmış. Bizden de selam olsun Metehan'a ..
[B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]
Metehan nerelerde acaba Ümmet Abiye Rakip Çıkıyor baksanıza
Yolver gitsin .
güzel gezi olmuş abi gitmiş gezmiş kadar olduk köy hayatını bilirim ve çok severim o temiz hava o sessizlik sadece agacların yaprak sesleri benim butun yorgunluğumu alır paylaşımlarınız için teşekkürler ...
[B]Müslümanların iman yönünden en üstünü, ahlakı en güzel olanı, hanımına, en iyi, en lütufkâr davranandır.[/B]
[COLOR="Red"][B][Tirmizi] [/B][/COLOR]
Değerli arkadaşlarım banlı günlerimde açtırdığım bu topaca cevap vermek bugüne nasip oldu...ilgi alakanız zahmet edip fotolara baktığınız için teşekkür ederim...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)