selam olsun metehandroya ,pardesüden 1 den fazla var sanırım senelerdir aynısını giymesi pek mümkün değil bence, eskimesi gerekirdi bunca zaman
İnsanlarıda Para Gibi Işığa Tutun, İçinde "ATATÜRK" Yoksa Sahtedir!!! - "Don't ride faster than your angels can fly"
Metehan abi helal olsun..gene kendine yakışır bi gezi yapmışsın
Önümde askerlik var ama seninle uzun soluklu bi geziye çıkmak isterdim..
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
maaşallah meteciğim.ne iyi etmişsin kardeş.paylaşım için teşekkürler.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
İnad etme metem gel vazgeç değiş nickini İP ni Kendi topağını kendin aç eski gunlerdeki gibi...
Mesela yeni nickin MThan Olsun
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
özledik senii kankaa yetti bu ayrılıkk dön gariiii
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
Geçmiş olsun yakalanmış
Not:Donlar büyük beden mi ?
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
s.a abi özledim seni vaf nasılsın
DÖNERSEN ISLIKÇAL. ....Huzur islamda,sen nerdesin
abi vallaha sen işini biliyon yaa biz de baba gitme dedimiydi burada kitlenip kalıyoz yaa....
Azrail Noktayı Koyana Kadar Virgüle Devam...
34 SDT 60
vay mete abi denizli gelmedidin haa alacayın olsun
Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)
güzel gezi olmuş o selale çok hoşuma gitti işallah benimde bir gün motorum olursa karadeniz iç anadaolu doğu anadolu gezecem .
Hakını aramaktan korkmak erdemmidir ?
belli olmaz metehan abi yolum istanbula düşerse yüz yüze tanışırız inşallah.bende uzunyol sevdalısıyım büyük gezileri seviyorum bellimi olur birgün beraber bir uzun yol yaparız...saygılarr sevgiler.
yaa abi sen şu paşalarlı kasabıda eklemişsin ya helal olsun abi sana süper bir gezi olmuş abi bende bu bahar gidicem ybr ile sana danışmadan gitmem ne de olsa tecrübe var abi ben karahallı merkezdenim bende ciğerci arifi eklerim abii saygılar
metehanı geri istiyoruzzzz,,şu forumda yazdıklarını merak ettiğim bi kaç kişiden biri
helal olsun arkadaşım bu çelimsiz motorla ve+kg la bayağa yol katetmişsin yolda hiç problem çıkmadımı? tekerine sağlık
Selam metehan abi, Güzel gezi olmuş , fotolarda çok iyi. Bir anlığınada olsa bizi alıp götürüyor.
Böyle gezi konularını gördükçe içim gidiyor. Motora yeni başlayacağım, kime sorsam ne alayım diye tek cevap var ; CBF150
Yeni gördüm güzel bi gezi olmus gercekten helal olsun Kazasız belasız sürüşler...
Yakışır metehan abime... ) Ne zaman trafikte görsem araba ile üstüne kırıyorum aklı gidiyor .... ))
Tvs Apache '09 , Piaggio X9 250 '05 , Yamaha XT600 '94 , Honda CBF150 '11
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)