güzel bir gezi yapmışsın..
güzel bir gezi yapmışsın..
[B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]
Henuz bir motorcu degilim fakat motorsikelt surmek istememin asil nedeni de budur iste Hakan abi ellerine saglik cok guzel olmus. Sana tesekkur ediyorum. Kazasiz belasiz nice guzel maceralara cikman dilegiyle.
çok akıcı bir anlatım çokta güzel kareler teşekkürler...
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
Harika bi gezi..Harika bi anlatım..
Didimden İstanbul'a geldiğim gün geldi aklıma.
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
muhteşem,süpersin
İnşallah Bizde yaparız böyle geziler allah hepimize kazasız belasız sürüşler versin nediyim
içim ısındı resimlere baktıkca çok güzel bi gezi olmuş artık nicelerini yapman dileğiyle
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
Canım cektı. Elıne emegıne saglık ne tarz bır makıne ıle cektın fotoları.
Sabah sabah icim acıldı kanım kabardı :D eline ayağına motoruna sağlık super olmuş :D
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
süper bir gezi yapmışın.paylaşımın ve anlatımın için teşekkürler.
Eski motorum gv 250... Hergün binmekten zevk alırdım, ama senin kadar güzel gezemedim. Çok imrendim, paylaştığın için teşekkürler..
helal olsun tüm yazını resimlerini içtenlikle okudum baktım inş. bizede nasip olur tek gitmek ayrı bi heyecan katmış
Rx 115 Mavi (2004) Rx 135 King Yeşil (2002), Rx 135 King Yeşil-Siyah (2003) Ford Fiesta Flair Bordo (2000) Ford Fiesta Ghia Gri (2000) Peugeot 206 Xt Gümüş Gri (2005) Ybr Esd Siyah 125 (2012) Ford Fiesta (2006) Ford Fiesta (2009) Yamaha R6 (2013 ) Vınn Vınnn
Ürgüp taraflarında çadır kurmaya kamplar var mı ? Olağan üstü güzel bir yol olmuş . Biraz daha yol hakkında konaklama v.b açıklamalar yazsan daha güzel olurmuş. Cok özendim ama cok
Stay Rude, Stay Rebel , Stay Sharp ON TWO WHEELS
Konu hortlamış galiba. Hortlatanlara ve yorum yapanlara çeşekkür ederim.
Fotoğraf makinem sony dsc-h3 motorum gibi başlangıç makinesi diyebiliriz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:23 ----------
Yanımda çadır olmadığı için kamp yerlerine pek dikkat edemedim kusura bakmayın. Fakat bu tür bir gezi çadır ve en az iki motorla da ayrı bir tat sağlar.
En umutsuz köle, köle olduğunu bilmeyendir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)