Biz artık YOKUZ
Biz artık YOKUZ
Biz artık YOKUZ
epey uzun aradan sonra bir araya gelip eski dostları görmek keyif vericiydi katılan tüm dostlara teşekkürler
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
aha dedim EMRE YEŞİM gelmiş aaa dediler sadece motoru... :D
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:44 ----------
hadi bakalım istiyoruz yapmada görelim,orada klavyeden yazmak kolay...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:48 ----------
hayırdır neden... :D
DRİFT RELİGİON
pardon biri bişey mi dedi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:06 ----------
istesek yapcakmıydın Allah için
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:08 ----------
hallettim ben gardaşım vasıta olmadığı için erken kalktım
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
Davet eden, katılan , resmimizi çekip bi de üşenmeden siteye atan üç modu aynı anda aynı yerde görüp aaaaaaaaaaa üçü biraradalar gelmiş dedirten indirimli hesapla delirten özetle eglenmemezi saglayan akşamımıza keyif katan herkese çok teşekürler arkadaşlar.
Her söylenene verilecek cevabım varda önce lafa bakarım laf mı diye sonra söyleyene bakarım adam mı diye.
Güzel ve eğlenceli bir buluşma olmuş. Paylaşım için teşekkürler.
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
aklıma gelen başımıza gelmiş desene.. bu böyle olmaz, bir değil iki değil, hep sana denk geliyo, ödenen fazla paranın haddi hesabı yok, ben kafedekilerin hesabı kabarttığından da şüpheleniyorum, en iyisi bi daha gitmeyelim nargilem kafeye, en güzeli fındıklı sahil.. illede kapalı mekan olacaksa yinr tophanede başka bi mekana gideriz, deryanın dediği gibi adisyonlar isme göre açılsın ki hak geçmesin.. fazla ödeme yapan arkadaşların zararlarının bi şekilde telafi edilmesi lazım..
hani resimler bu kadar mı... :D
DRİFT RELİGİON
bi de bi paket (içinden sadece bi tane içilmiş) kısa monte carlo yu kim unuttuysa hakkını helal etsin gerçi zehirlenen benim yoksa helal etmesi gereken benmiyim?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)