cok güzel bir organizasyondu gercekten iyiydi yer dar olsada alpere soonsuz tesekkürler.
cok güzel bir organizasyondu gercekten iyiydi yer dar olsada alpere soonsuz tesekkürler.
Çok güzel bi toplaşmaydı Alperim Timim sende olmasan böyle eski arkadaşlarla bir arada olamıycaktık sanırım Ben daha önce Tophane buluşmalarında bulunmamıştım ama iyi oluyomuş Herkesin ayağına sağlık. Böyle buluşmaların arasını çok açmayalım derim. Mekanın sıcak olması ve GKN ın dediği gibi 3 çay bi limanotaya 40 lira ödemenin dışında herşey güzeldi.
Dip not: Bu tip organizasyonlarda şu adisyon olayına daha sağlıklı bi çözüm getirmek gerekiyor. Bi çok buluşmada bizim ve bir kaç arkadaşın daha sıkça başına geliyo bu "sona kalanın açıkları ödeme" durumu. Önemle herkesten bu konuda hassas olmalarını rica ediyorum. 3 kuruşun lafını etmek gibi algılanmasın lütfen çünkü bu bir ilk değildi
i.V.i.B.i
coq bizi yurt dışında temsil et :D
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:14 ----------
adisyon olayının tek suçlusu emredir.. ben nargileye .. abi. herkezden tek tek al .. sonra problem oluyo dedim.. emre sagolsun .. abi sen adisyon aç ben toplarım .. bizde hiç bir problem olmaz .. bu işte yanlış olmaz. sorun olmaz .. ben kefilim .. yeni evlendim .. nargile karılar .. sakıp sabacıda boyle büyümüş .. gibi bişeyler soyledi.. adisyon açıldı... :D
ayrıca .. emrenin . herkezden önce kalkıp gitmesi .. adamla kaş göz işareti çakıp .. eyvallah sagol hesaba yatırırsın gibi bişeyler soylemesi kıllandırdı beni, :D
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
banu bi ara bize ugrada .. tost makinasını prize tak :D ugurlu ellerinle :D
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
hahaha Emreye zaten ayrıca sevgilerimi iletiyorum burdan Leyynn madem adisyonu sahiplendin nie kalkıp gittin :D Banu yaivrimmm bu kocan çok fena döövv onuu :D
i.V.i.B.i
hay kadın dayanışmanıza sizin :D bi günde faydalı bişey yapın ..
bi gün toplanıp ulan bi börek yapalım bi çörek yapalım .. bi kısır yapalım :D demediniz
Drift Religion
Ne oluyor burda bakiiim
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Evet Deryacığım ihale sana kaldı yapacağın gün haber verde bizde yemeğe gelelim
Bu arada adisyon ile ilgili bir fikrim var bundan sonra birden fazla ve isimli adisyon tutulması
çok daha iyi olur böylece kimmiş o içimizdeki hainler öğrenmiş olur reklamını yaparız hemde ücretsiz
Bu yöntemde işe yaramazsa en azından denemiş oluruz
:cherry: :cherry: :cherry:
aaa yaparım yaa ayıpsınız. Ama ne zaman yaparım bilmiyorum )))
Evet adisyon konusunda senle aynı fikirdeyim. Biz Kadiköyde bi yerde toplanıyoduk. Eminin asker uğurlamasında gittiğimiz bi yer vardı adını unuttum. Orada o şekilde yapılıyordu. Mesela Gökhan-Derya diye ayrı adisyon açtırıyoduk herkez ismi yazan adisyonu ödüyordu. Çok iyi oluyordu.
Bundan sonra böyle yapılmasını şiddetle öneriyorum ))
i.V.i.B.i
ya ne gerek var .. emre halleder :d
hee bu arada ihale nie deryaya kalıyomuş bakiimm.. sizlerin eli armutmu topluyo.. yapın börek çorek .. biz atlar gelirziz.. noldu la sizin kadın dayanışmasına .. tırt dayanışmacılar sizi :D :D :D
Drift Religion
Biz altı çay bir colaya 15 ödedik Mönü den bakıp kontrol etmedim.Eğer eksik ödediysek bir daha ki sefere hesaplaşırız
Diş Fırçam Bile Motorlu :cherry:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)