Tekerinize sağlık beyler, ileride o tarafları da görmek istiyoruz kısmetse.
Tekerinize sağlık beyler, ileride o tarafları da görmek istiyoruz kısmetse.
Çay tarlasında yüzesim geldi Çok güzel gerçekten, en yakın zamanda Karadeniz gezisi planlamalıyız
özlemişim ya
dağmaran'ın denize bakmayan tarafından bizim köy görünüyor
bu arada geçenlerde er6f in satılık olduğunu gördüm, daha yeni almıştın motoru, hayırdır?
Elint ile Oturduk konustuk;
Bi de Yeni kasasını bulduk; o yüzden satıyorum
Yine ER6F alacağım yalnız, 2010 Modelinden
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
helal olsun gezi muhteşem fotolar harika inşallah bizede böyle geziler kısmet olur
SinanAksu mont gerçekten o 300 tl den çok fazlasını hakediyor...
Montu almadan önce hatırlarsan pm den mesaj atmıştın.O zamanda demiştim millet sokakta üşürken ben montun içligi takılı halde sahilde motosiklet kullanıyordum ve üşüdügümü hiç hatırlamıyorum. Şimdi içligi çıkardım ve bu sıcak havalarda hiçte "tüh niye deri mont aldım" diyecek durumda olmadım. Kaldıki montun havalandırmalarıda kapalı halde.
Rize'nin de Yalova'dan aşağı kalır yanı yokmuş.Oldukça güzel ve sevimli bir şehir,çevresi de öyle.77 plakalar da pek yakışıyor yani !!! Kısmet olursa eğer oraları gezmek istiyorum.
Tekerinize sağlık,paylaşımınıza teşekkürler.
Çakalaz tebrikler güzel gezi çok hoş fotolar...Ayrıca yeni makinen hayırlı olsun..kazasız sürüşler....
Vay Be 2006 dan bu yana üyeyim buraya.. İlk Defa Elinti Bi Gezi Topiciginde gördüm
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
vayy vay... birileri geziyor galiba : )
Rize MT Topicinde de ANDON ILICASI'nın Fotolarını yükledim Yakında Genel Topic ile gezi Yayınlarız
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Yayla şenliklerinden de fotolar bekliyoruz..
[B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]
Bu sene geçti artık önümüzdeki maçlara bakacagız..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)