Newcerı/Mete Han/Babaçi Uludağ Zirvede
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
-
-
Bir ben gitmedim şu Uludağ'a bide Bursa'lı olucam he.
-
güzel bir gezsi olmuş............
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
güzel yerleri gezmişsiniz dağdan inmedinizmi hiç şu heykel kültürpark çekirge altı parmak özlediğim yerler oralarında fotosunu çekseydiniz keşke güzel gezi olmuş tekerinize sağlık
-
Way arkadaş yauw! Bu MT il gruplar sayfası boşuna mı kurulmuş yauw! İnsan gelmeden önce bi haber verir,Gerekirse rehberlik yapar, yemeğini yedirir gişelerden ücretsiz geçirirdim ben sizi.Hemde 5 Temmuz - 15 Temmuz arası gişelerin 200 mt. alt tarafında bulunan kiraz bahçemizde kiraz ve ahududu toplayıp hamak keyfi yaparken... (Şimdi pişman olabilirsiniz )
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
-
gene sarı pardesüvalla efsane oldu ortamda şahane.
-
21 Temmuz 2010, 11:11
Kısaca Çok keyifli bir gezi oldu. Herkese en azından hayatında bir kere Çekirgeden zirveye 30 km lik tırmanışı ve inişini tavsiye ederim. Bol ve temiz oksijen insanı çarpıyor. zirveden aniden aşağıya indiğinizde kulağınızda oluşan ani basınç ile kulaklarınız duymuyor bir süre. Doğası bir harika.
Bir gün mutlaka gitmelisiniz.
özcan1980 adlı üyeden alıntı
Way arkadaş yauw! Bu MT il gruplar sayfası boşuna mı kurulmuş yauw! İnsan gelmeden önce bi haber verir,Gerekirse rehberlik yapar, yemeğini yedirir gişelerden ücretsiz geçirirdim ben sizi.Hemde 5 Temmuz - 15 Temmuz arası gişelerin 200 mt. alt tarafında bulunan kiraz bahçemizde kiraz ve ahududu toplayıp hamak keyfi yaparken... (Şimdi pişman olabilirsiniz
)
Gezinin tadına varamadığımız ve zamanın yetmemesinden dolayı bu geziyi ayrıntılı bir şekilde tekrar etmek için sözleştik. Teklifin halen geçerli ise gelecek gezide senle orada görüşmek dileğiyle.
2008 Ybr125 Buji : NGK CR6HSA Motor yağı : motul 5000 15w50 Rolanti:1.300dvr Filtre temiz ve kuru - zincir ve kablolar yağlı - Kask ve çene kemeri takılı
-
21 Temmuz 2010, 11:27
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
-
21 Temmuz 2010, 12:50
harika bir gezi olmuş tertemiz hava heryer yeşillik ... paylaştığınız için teşekkürler:D
-
21 Temmuz 2010, 13:18
Mete abi senin şu pardesü,bundan 20 sene sonra acayip paralara satılır...Bak demedi deme
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
-
21 Temmuz 2010, 13:22
m.şanveren adlı üyeden alıntı
Mete abi senin şu pardesü,bundan 20 sene sonra acayip paralara satılır...Bak demedi deme
me-tech marka ayu derisinden korumalı pardesü o
bugün bile çok paralara satılıyor
bizim çırağı niye getirmediniz geziye?
-
22 Temmuz 2010, 01:08
Mete'ciğim, bir rahat dur da artık sana BANdırmasınlar. Aylar sonra bir girmek nasip oldu, kara haberle karşılaştım.
Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen
-
22 Temmuz 2010, 01:21
güzel gezmişsiniz tebrik ederim
yanlız herif 60000 e gelmiş hala o jelatini çıkarmamış ya
gördüğüm ilk anda sökecem onu
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
-
22 Temmuz 2010, 01:24
Gayet renkli ve verimli bir gezi olmuş ama Metehan'ın etsiz kalmaması gerekirdi.
-
22 Temmuz 2010, 02:22
Güzel gezi olmuş.Elinize kolunuza tekerinize sağlık.
O kadar kolay degil VATANI bolmek ve o kadar zor degil ugruna olmek.
-
22 Temmuz 2010, 04:17
Harika gezmissiniz..
Mete cim banlisin ama okuyacaksin yazdiklarimi..
Küsüm sana..
Beni Uludag a götürmedin...
Hayatin icin bir saniyeni harca.
Hayatini bir saniye icin harcama.
-
22 Temmuz 2010, 07:05
uludağa çıkmak çok güzel bir fikir olmuş, ben henüz oraya teşrif edemedim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler