çok güzel arkadaşım, bizde aydere çıkdık ama burası hiç aklımıza gelmedi söyleyende olmadıki burayıda görelim.ama napalım sağlık olsun bi dahaki sefere artık, nasip olursa...
çok güzel arkadaşım, bizde aydere çıkdık ama burası hiç aklımıza gelmedi söyleyende olmadıki burayıda görelim.ama napalım sağlık olsun bi dahaki sefere artık, nasip olursa...
hocaaa sen çoook yanlış yapıyon haa çook
bu fotolar cebe zarar :(
insanın hemen gidesi geliyo yeminlen.
eline sağlık
Ya ne kadar şanslı bir sürücüsün ki cennet gibi yerlerde yaşıyor ve sürekli gezip paylaşıyorsun.Allah tekerine zeval vermesin abi
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
var mı karadeniz bölgesi gibi ya. su doganın guzelıgıne bakar mısın. yemyeşil. vallahi kıskandım. hele o bulutlar. cidden cok guzel bı gezı olmus. rahatlamak ıcın bıre bır bi gezi.
Think Nothing! Just Twist The Wrist
ktü de okudum 5 sene önce mezun oldum inanın Türkiyeyi her tarafını gezdim ama karadenizi görmedim diyen bence çok şey görmemiştir karadeniz cennet gibi bir yer baharda güneş açınca öyle bir güzel görünür o çiçekler o manzara müthiştir offf off gidemedimm bir türlü 5 sene geçti...
Arkadaşım 2 sene geçmiş sen bu fotoları koyalı ama gerçkten çok çok güzel görüntüler çekmişssin ve mümkünse çok gez ve daha çok foto çok eline sağlık
Alan O Veren O, Nedir Senden Gidecek, Görende Can Senin Zannedecek...
yapma yusuf yapma yapmaaaaa ,napalım gidip rizeyemi yerleşelim illaa, bu nedir arkadaş dünyada varlığına ihtimal veremeyeceğim kadar muazzam bir güzellik .rüya gibi . cennetin yansıması gibi oynamayın insanların duygularıyla
teşekkürler herkese, sağolun, evet Doğu karadeniz, bilhassa Rize ve ilçeleri gerçekten gezilecek yerler. ama biraz da şans olması lazım, hava çok kötü olabiliyor, yayla yolları zaten çok kötü. göze alan herkesin gitmesi gereken yerler buralar.
bu arada benim de içim gitti şimdi, motorum yok şu an :(
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
Cesaret on kısımdır, biri korkmamak, dokuzu dikkat ve ihtiyattır. Hz.Ali
Temmuzun ilk haftası Karadenize geleceğim en az 1 haftalık bir tur yapacağım tek başıma. İnşallah Pokut'a da çıkmabilirim ama Twister ile ve üzerindeki lasertec lastikler ile oraya çıkabilirmiyim düşünmüyor değilim. Zaten ilk defa geleceğim karadenize. Başka nereleri var muhakkak gitmem gerektiğini düşündüğünüz?
Her fotoğraf resmen kartpostal. Paylaşım içinteşekkürler.
Hazır konu hortlamışken sorularıma cevap verirsen çok makbule geçer. Şimdiden teşekkür ederim.
1. Aradan 3 yıl geçmiş yollar aynı derecede bozuk mu?
2. Pokut yaylasının yoluna büyük tekerli scooter(Yamaha X-City250) ile girilirmi?
3. Scooter ile çıkmayı önerebileceğin doğu karadeniz yaylaları var mı?
4. Konaklama için tavsiye edebileceğin yerler var mı?
Bu soruda benden gelsin.
Yaylalarda kamp alanları dışında çadır kurup , kamp ateşi yakıp kamp kurabilirmiyiz tek çadır. Güvenli olur mu ?
Hocam çok güzel elinize sağlık . Makina Fuji film 1500s mi acaba?
bu pokut yaylası her zaman böylemi acaba bende gitmeyi düşünüyorumda
Şöyle bir derin derin temiz oksıjen almış gibi oldum vallahi.
Bizede nasip olur inşallah oraları gezip görmek.
3 senelik konu hortlattık ama değer valla
Birbirinden güzel hatta muhteşem fotolar.Sanki kartpostal gibi.Ellerine sağlık,tekerine sağlık.Yeni paylaşımlarını merakla bekliyoruz.Esen kal...
yolu çok virajlı ve mıcırlı ve toprak. twister ve o lastiklerle kayabilir. riski göze alıyosan olur. bi de Huser Yaylası var, bunun yolu daha iyi Pokuta göre. bi de Gito var . bu yaylalar birbirini görür. denizi görür ve kaçkar dağlarının büyük bir kısmını gören güzide yaylalardır.benim gezileri incelerseniz gidebileceğiniz yerler hakkında bilgi edinirsiniz. saygılar
---------- Post added 29-05-2013 at 00:04 ---------- Previous post was 28-05-2013 at 23:58 ----------
1. evet, aynı derecede bozuk, bilerek yolu düzeltmiyolar, haklılar da bence. adam akıllı yol olsa mahvolur bu yayla
2. çıkmaya çıkılır da , inmeye inilir mi bilemiyorum şaka bi yana her türlü motorla çıkarsın, ama motorun ve için ve düşmeye karşılık risk alırsan.yolu malum kötü, taşlı, virajlı
3. Scooter ile Ayder olur, Trabzon Uzungöl olur, Borçka Karagöl olur, Akçabat Hıdırnebi yaylası olur.buraların yolu iyidir. dediğim gibi risk alacaksan kesinlikle 1-Pokut 2- Huser 3-Gito yaylaları
4. Konaklama ayderdeki pansiyonlar olur. Pokuta çıkarsan Platoda Mola diye bir pansiyon var, %100 memnun kalırsın. saygılar
---------- Post added at 00:12 ---------- Previous post was at 00:04 ----------
Valla size şöyle söyliyim, ben hep günü birlik gittim. bir kez çadır kurduk, iki kişiydik. tek kişi kuranlar da var , ama bilmiyorum. insan olarak soruyorsanız kimse rahatsız etmez, sanmıyorum. ama ayı felan gelir, ona bişey diyemem
---------- Post added at 00:14 ---------- Previous post was at 00:12 ----------
sağolun, evet o zamanki makinem oydu
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
Cesaret on kısımdır, biri korkmamak, dokuzu dikkat ve ihtiyattır. Hz.Ali
@fusuy364
verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim.
mükemmel bir gezi yapmışsın tebrik ederim ama senin motorcu değilde fotoğrafcı olman lazım mış mükemmel denilecek başka birşey yok devamını yaparsın umarım .
Cok teşekkür ederim cevabin için. Bir aksilik olmaz ise geleceğim bu sene oralara. Pokut a cikicam inşallah gerekirse yürüyerek cikar bir gece kalirim soyledigin pansiyonda. Pokuta cikmaya baslamadan önce bir koy var motoru gonul rahatlığı ile orada birakip yürüyerek çıkabilir miyiz oraya sence?
Alternatif olur eğer cikamaz isem motorla. :-)
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)