Pokut uzun süredir gezi planımda olan bir yayla..Muhteşem manzarası ve doğası ile mutlaka gidilmesi gereken bir yer..
Paylaşım için çok teşekkür ederim. işyeri ortamından alıp bizi oralara götürdün güzel fotograflarınla....
Pokut uzun süredir gezi planımda olan bir yayla..Muhteşem manzarası ve doğası ile mutlaka gidilmesi gereken bir yer..
Paylaşım için çok teşekkür ederim. işyeri ortamından alıp bizi oralara götürdün güzel fotograflarınla....
hey maşallah hey vatanımda ne yerler var bee brava arkadaşım sana bu güzellikleri bizimle paylaştığın için...
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
Muhteşem diyeceğim yetersiz kalacak! Eline ayağına tekerine sağlık.
Ağır metal insanı...
Herkesin de dediği gibi muhteşem ötesi manzaralar.ellerine sağlık.allahım sana bir transalp yada f650 gs nasip etsin inşallah ki sen gez,gez de biz de burada gezmiş kadar olalım.adana'dan sevgilerimle.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Süper, Mükemmel..
SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA
Manzara ve mekan muhteşem. Fotoğraflarda güzel tabi.
Paylaşım için teşekkürler.
Keşke biz de böyle mekanlara yakın olsak.
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
İçim açıldı yaa valla çok güzel
En çok görmek istediğim yerlerden biri teşekkürler...
''Gerçekler acıdır.Acıtır...''
Fotoğrafler gerçekten çok güzel.Güzel gezi olmuş.
Fakat ben 2 şeye takıldım.Birincisi fotoğraf makinası ile ilgili.Detaylardan makinanın Fuji FinePix S1500 olduğu görülüyor.Ama renk seçimi doğal değil. Yani bu fotoğraflardaki renkler ile gerçek renkler arasında fark var.Bu fotolarda kontrast ayrışması çok keskin ve renkler daha parlak.Mesela şu fotoğrafta pencerelerin kırmızı tahta kapakları yada arkadaki yeşil renkli açık alan gibi.Bu bilinçli bir seçim herhalde?
İkinci olarak da şu yoruma takıldım:
Yani gezmek için illa bir Transalp yada f 650 mi gerekiyor? Bakın arkadaşımız Ramzey'le ne kadar güzel gezmiş gelmiş.
nasıl fotolar bunlar yaa, hepsi de müthiş, ışık,renkler harika.
resmen bulutların üstüne çıkmışsın yaa, onlar buluttu deil mi yanlış görmedim
gidilecek yerler listeme eklenmiştir.
tekrar tebrik ederim
.
arkadaşım,neden tek yönlü olarak düşünüyorsun.bak ben senin fotoğraf hakkındaki bilgine nasıl saygı gösteriyorum.demekki bu konuda bilgilisin.ben o yazıyı yazarken;küçük motoruyla dağ-taş gezip,şahane resimleri bizimle paylaşıp emek,vakit,benzin harcayabiliyorsa,altında daha uygun bir makine olursa,kimbilir şuan isteyipte gidemediği nereleri daha gezip paylaşabilir düşüncesi ile yazmıştım.ama...
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
böyle lokal güzellikleri gezip fotoğraflayan ve bizi oralardan haberdar eden olaki yolumuz düşerse buralrda pakut yaylasıvardı diye hatırlatanlara selam eder güzel yurdumun ayrıntılarını tüm camiadan beklerim muhabetle kalın..
"Yolculuk bir fersahda olsa cehennemden bir parçadır" ..... seyyah pirimiz Evliya Çelebi
resimler acılmıyor arkadaşım bir sayfaya çok resim yükleniyor sonuçta bizde göremiyoruz ...
KANUNİ SEYHAN 150 CC
Senelik izninde; bol moral ve
eşsiz fotoğraf kareleri depoladığını umut ve temenni ederim..
[B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]
fotograf makinasının markası nedir?
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
Cesaret on kısımdır, biri korkmamak, dokuzu dikkat ve ihtiyattır. Hz.Ali
fusuy pokut, sal yaylası gecen yaz gıttıgımız en bozuk yayla yolu idi sen az bile demişssin ciddi derecede dimdik 6 7 tane 90 derece vırajlar var yolda o biçim ktm ile yardırarak cıkmıstım sala pokuta aldıgım zevkı unutamam Saldaki gün batımı muhtesem oluyor, gittinmi bilmiyorum ama Huser yaylası var az bılınen yerlesımın olmadıgı ama manzarası muhtesem bır yayla bır tarafta butun kackarları gorebılıyosun dıger tarafta deniz...
hortlasın bu konular gıtmek ısteyenler icin faydalı olur bizde iki motor agustos bası ordaydık..
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
hakaten ya, yolu çok bozuk, bulutların üzerinde gün batımını seyretmeye daha geçtiğimiz perşembe gitmiştik, burada var fotoları. Huser'e de daha dün çıktım, ama felaket sis vardı ve yağmurluydu,yolu da felaket çamur ve kaygandı. hiç manzara göremeden geri döndüm. başka bi güne artık. ama HUsere daha önce tur ile çıkmıştım, manzarasını biliyorum. bir de pimbilona, siprona ve sırt yaylalar var bulutların üstünde olabileceğiniz. onlara da yakında çıkmayı düşünüyorum. bakalım nasip. teşekkürler.
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
Cesaret on kısımdır, biri korkmamak, dokuzu dikkat ve ihtiyattır. Hz.Ali
gezi fotoğrafları muhteşem .yayla evinin yeri ve kendisi mükemmel.insan böyle bir yerde yaşlanmaz sanırım.ellerine sağlık.bizim böyle şansımız olmaya bilir.ç.kale nerde karadeniz nerde.
muhtesem bir yer ya
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)