ist.düzce bartın amasra safranbolu bolu gezı resımlerımız
Reklamlar
-
21 Haziran 2010, 00:55
sinan usta sende başka resim yokmu sanki bana yarım bırakmışsın gibi geliyor resimleri,atsan diyorum bir ara
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım..
GHOST RİDER
Reklamlar
-
29 Haziran 2010, 12:45
sinan,
amasrada ahşaptan yapılma balık restoran var, orada bakıl yediniz mi? enfas salata yapıyorlar
-
29 Haziran 2010, 13:19
nice kazasız belasız geziler.. tam hayalimdeki gbi olmuş geziniz
-
29 Haziran 2010, 14:08
Güzel bir rota , eşsiz manzaralar ve aynı güzellikte fotoğraf kareleri..
Paylaşım için teşekkürler..
Amasra'nın meşhur; balık +salata+yoğurt üçlüsünün tadına baktığınızı umut ederim..
Tekeriniz düz bassın, kazasız belasız geziler dilerim..
Bu arada, Barış Akarsu'yu da rahmetle anıyorum...
[B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]
-
30 Haziran 2010, 03:16
Şeyh Şamil adlı üyeden alıntı
Amasra'nın meşhur; balık +salata+yoğurt üçlüsünün tadına baktığınızı umut ederim..
Şamil balık salata soğut bir arada gidermi nasıl bişey bu bahsettin üçlü merak ettim
ASALET;boyda değil, soydadır! İNCELİK;belde degil, dildedir! DOĞRULUK;sözde değil,özdedir! GÜZELLİK;yüzde değil, YÜREKTEDİR!!
-
02 Temmuz 2010, 17:42
Şeyh Şamil adlı üyeden alıntı
yorumlar için teşekkürler. ama çok sevmeme rağmen bu güzel üçlünün tadına bakamadık.gezicek yer çok zaman yok oldu ızgara köfteye devam
Barış Akarsu'ya uğramamak olurmu,ama O motosikletler camekanın içinde eskiyip gidicek görünüyor kendi adıma üzüldüm desem yeridir.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım..
GHOST RİDER
-
04 Temmuz 2010, 23:41
aSuBaYaH adlı üyeden alıntı
sinan,
amasrada ahşaptan yapılma balık restoran var, orada bakıl yediniz mi? enfas salata yapıyorlar
usta valla balık yemeğe zamanımız olmadı .Köfte ekmeğe talim ettık .bu gezılerden öğrendığımız cok sey oldu.ben bunları kenara not ettım .
-
05 Temmuz 2010, 00:07
-
05 Temmuz 2010, 20:54
arslanfb adlı üyeden alıntı
Offf offf ne kareler öyle yaa baktıkça kıskandım sizleri eşimde Kurucaşileli
Amasradan sonrası bir gün bu yolu motorla gidicem bende kısmet bakalım
artık ne zaman olur allah bilir emeklerinize sağlık çok güzel bir gezi olmuş
hem gidiyoruz hem foto çekiyoruz gitmeyenler görsün onlarda gitmiş gibi olsunlar diye.ama çok güzel doğa harikası yerler gezdik dolaştık akşamları temiz hava'da uyuduk
GHOST RİDER
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)