Güzel bir gezi olmuş.inşalla tekrar gelirseniz bu sefer bizde size eşlik ederiz...
Güzel bir gezi olmuş.inşalla tekrar gelirseniz bu sefer bizde size eşlik ederiz...
Bartın Bana Dar Motorsikletim Yolları Açar
İnsafff
Adamı deli ediyorsunuz birader
Sabah geldim ofise yapılacak bir sürü iŞ var ve siz forumu gezi bombardımanına tutmuşsunuz
Küçük motorcu kardeşimin gözlerinden öpüyorum,yolunuz açık olsun.
ÇOk güzel gezi tebrikler .
Dilin söylediği veya kalemin yazdığı bütün üzücü kelimelerin içinde en üzücüsü şudur,KEŞKE"
süper bi gezi olmus tekerleğiniz dert görmesinn...
Motora Güzelle Biniceksin inerken 2 Kişi ineceksin..[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B]
teşekkür ederiz,güzel bir gezinin güzel resimleri
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:36 ----------
Akçakoca Ereğli yolu ; çok bozuk bir yol gidecek olan arkadaşlar dikkatli olsunlar
yolda çocuklar bizlere el sallarken,bayraklı motosikletler dikkatini çekti gakiba
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:02 ----------
güzel denk geldi KIRMIZI IŞIKTA DURALIM :-)
makinist selam veriyor biz motosikletçi dostlara
şimdi Çaycuma 100.yıl orman çiftliğinden bir kaç kare
görevliden izin istadik bir tur atabilirmiyiz diye sağolsun kırmda bizi güzel alet
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
boludan tunelden gectiğimizde saat 01 gıbıydı düzceye kadar devam ettık .orda gece kaldık ama bolu abant için bır gezı yapacağım arkadaşım kısmetse
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:35 ----------
buralara kadaar gelmişken ınkumu görmeden gıtmeyelım dedık ben belki 15 sene evvel gelmıştım aklımda güzel bır yer dıye kalmıştı hakıkaten öyle
inkumun fazla gezılecek yerı yok ıyıkıde yok zaten 3 km re sahılı var tertemız kumu hemen gırışte cadır ve karavan kamp yerı var manzarası ve havası harıka
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:51 ----------
bıraz cay molası verdıkten sonra benzınlerımızıde tamamladık ve safranbolu yolunu tuttuk
eskı safranboluya gırış yaptık sonunda harıka yollardan ve yemyeşıl doğanın içinden tarıh kokan yere geldık bırden kendımı 1950 60 lı yıllarda zannettım valla harıka yapılar sokaklar yerleşim yerı acaba gece orda olsam korkarmıyım yalnız eski safranbolu öyle 2 saatte gezılecek bır yer değil
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:06 ----------
tarafık polısının dur demesıyle duruyıorum yarın güzel safranboludan resımlerle devam ederım
ahh abi ahh sizle şu geziye katılmadım ya şu gezide bir kaç fotoğrafla bile yer almak çok güzel bir şey. En önemlisi sizleri 10 dk olsun tanıdım ya eyvallah )) umarım tekerimiz her daim döner
ugur kardeş,gazcı bir arkadaşımız
bendeniz
sıcaktan köşeye uzanmış yatıyor pas bile vermedi bize ev sahibi dostumuz
fatih arkadaş
80-100 km de verilen çay molalarından biri
orda uzakta şirin bir köy var,kimin köyü acaba
hava parçalı bulutlu idi ne zaman yağacak diye söylenirken başladı yağmur.yağmurlukları giymedik yaz yağmuru çabuk durur diye ama durmadı güzel bir şekilde ıslandık
ve Amasra'ya yol almaya başlıyoruz
her taraf yeşil orman içinde denize nazır şirin bir kasaba
hava yine karardı ve yağmur yağıyor ıslanmaya devam,bir yandan akşam kamp işini düşünüyoruz.karadeniz yazları bile bol bol yağış alan bir kesim,gelirken sağlam tedbir almalı
...ve Amasra.senelerdir gelmek istediğim güzel ilçe.Amasra'ya beni getiren Rahmetli Güzel İnsan BARIŞ AKARSU kardeşimizin mezarlığı ve Anıtı.Kendisi'de bizler gibi Motosiklet kullanıcısıydı.Gözlerim doluyor birden,kendisini İstanbul'da bir konserinde yakından tanıma fırsatım olmuştu ve resim çektirmiştik.Kötü kazasını duyunca çok dua etmiştim Allahım genç kardeşimizi bizlere bağışla diye ama Cenab-ı Allah sevdiği kullarını yanına erken alırmış.Ben bile bu kadar üzülürken ailesine Allah sabırlar versin.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
ve resimlere kaldığımız yerden Amasra'dan devam edelim
yine akşam oldu güneş batıyor
eski bir nostalji duman ata ata gidiyor hayla
akşam kamp yapacağımız mendirekte kır düğünü vardı damat istanbul'lu gelin amasra'lı sağolsunlar güzel insanlar bize çok yardımları oldu.gece geç vakit bizlere çay ikram ettiler,ihtiyaçlarımıza yardımcı oldular.büfe sahibi isterseniz büfenin anahtarını bırakayım karnınız acıkır belki sabaha kadar diye,ama biz istemedik çok teşekkürler onlara'da burdan.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:29 ----------
resimler baya çok ama bazılarını eliyorum malesef,arkadaşların memleketlerine gelirse kızmasınlar
bu da meşhur ağlayan ağaç imiş şöylenen ; senenin belli zamanları yapraklarından su damlaları damlıyormuş tabiki etrafını hemen ranta çevirmişler
ugur arkadaşın yanındaki Çetin abimiz eski motorcular'dan sağolsun bizlere Amasra'da rehberlik yaptı,gezilecek yerleri bizleri götürdü ve Çay bahçesinde çay ikram edip güzel bir şekilde ağırladı kendi adıma teşekkürler
Amasra'nın tarihi sokakları
ve güzel Kardeşimiz Motorcu dostumuz bizleri Amasra'ya getiren Rahmetli BARIŞ AKARSU'nun Kabri,sizlerin selamını verip,duamızı yapıp yanın'dan ayrılıyoruz.29.Harin'da BARIŞ AKARSU Şenlikleri yapılıyormuş her sene.ama biz katılamayacağız belki siz arkadaşlar katılabilirsiniz.Amasra Turizmine çok Katkısı olmuş Barış Akarsu'nun yöre insanı çok seviyor Barış'ı,Allah-u teale Mekanını Cennet eylesin.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:53 ----------
yola koyulduk Amasra'dan İnkumu'na doğru yolda bir motosiklet'li rampa yukarı bisikleti çekiyor halat bağlamışlar,tam yakalayamadım olayı ama görmenin lazımdı halat virajlar'da boşluk yapıyor motor bir yana bisiklet bir yana,ama vaz geçmediler yola devam;yurdum insanı her şeye bir çözüm bulur :mad:
Bartın deresi yemyeşil akıyor coşkuyla
ve meşhur sahili ,kumu ve deniziyle doğa harikası bir yer İnkumu
ve Safranbolu'ya doğru başlıyoruz yol almaya.dik ve virajlı yollar bizleri bekliyor
buraya kadar km saati 569 olmuş yola devam
başlıyoruz rampaya sarmaya,motorlarımız yüksek rakıma çıktığını hissettiriyor,yavaş yavaş çekişten düşmeye başladı,kulaklarımız basınçtan dolayı zor duyuyor :mad: manzara süper ötesi ve hava okjijen deposu.imreniyoruz keşke böyle bir yerde orman içinde bir evimiz olsa diye
yolda giderken hem motoru sürmek hem resim çekmek baya zor oluyor.resimler tam istediğimiz gibi olmadı ama kusura bakmayın
tarafik polisinin altın'da ybr 250 var.çarşı içine motorlu araç girmesi yasakmış bizleri sokmuyor,bizlerde motosikletin gittiği yerlere doğru gidiyoruz.bu sıcakta kim yürüyecek değil mi
hediyelerimizi almak için biraz alışveriş yapıyoruz.gelmişken almadan dönmek olmaz,motorlar full dolu malzeme koymaya yer yok ama bir yere şıkıştıracağız artık
burası'da yeni Amasra
ve Bolu tünelini geçip Düzce'ye varıyoruz.bu akşam'da burdayız kısmetse
ustad sen amasraya taktın galıba burası y7enı amasra demişsin orası nersı ya ben gecmedımmı ordan
gezi çok güzel olmuş resimlerin devamı gelecek sanırım..
eyvallah adaşım şu yorgunluğu bır atabılsek üzerımızden
güzel bır gezıydı ama arkadaşlar her gezıde öğreneceklerımız var gezının bıze öğreteceklerı kuşkusuz yaratan o kadar güzel yaratmişki herşeyı doğada bunuın en buyuk parcası ama onu korumak ve kollamak tabiki bızlere düşüyor .Yolculuğumuzda güzel arkadaşlar edındık ama bır kez daha büyük sözünün doğruluğuna şahıt oldum .Ne demış büyüklerımız bırını tanımak istıyorsan ya borç vereceksın yada onunla yolculuk yapacaksın dıye ama yolculuğumuz boyuncada cok mısafır perver ınsnlara rastladık onun için NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE dedırtecek cınstendi hepsıne kucak dolusu sevgılerımle inşallah daha güzel gzılerde hep bırlıkte oluruz .
Bu güzel geziyi kazasız,problemsiz bir şekilde gerçekleştirdiğiniz için tebrikler arkadaşlar,umarım daha bir çok geziyi gönlünüzce tamamlar ve bizlerle paylaşırsınız.Bu tür gezilere ban de katılmak istiyorum ama arıza sorunu yaşamak korkusu yüzünden uzun gezilere katılmaktan çekiniyorum.
Sevgili adaşım askon ve babasını bu gezide ve her gezide yalnız bırakmayan biricik oğlu ve geziye katılan ve ismini bilmediğim/hatırlayamadığım diğer arkadaşlar inanın çok güzel bir gezi olmuş.Rahmetli Barış Akarsu'yada birer dua okumuş olduk sizlerin aracılığıyla,çok katılmak istediğim bir gezi programıydı fakat iş durumumdan dolayı katılamadım ama bu keyifli resimlerle birazda olsa kendimizi avuttuk buraları gezmek dolaşmak yeni insanlarla tanışmak oralara birazda olsa kendinizden izler bırakmanın tarifi olamaz sanırım evet gezmek çok güzeldir ama gezdiği yerlerin güzelliklerini oturup ekran başında bizlere aktarmakta ayrıca bir emektir sizlere bu güzellikleri bizlere aktardığınız için teşekkür ediyorum..
inşallah böyle güzel gezileriniz hep olur ve inşallah o geziler içinde bende olurum.
adaşım sınan teşekkür ederım dileğim o ki beraber bır gezı daha yapma şansımız olur inşallah hiç olmazsa şu motosıklet festıvallerınden bırınde belki beraber oluruz kısmet ama benım de sezonum işlerım bıraz yoğun olmasada nöbetçi kulubemde dukkanı beklemelıyım malum hırsız ile müşterının ne zaman geleceği belli olmaz derler ama olaki bır gezı programımız olursa muhakkak senın haberın olacak sevgılerle
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)