Ee ne sandıydın Bizim motorlarıda 3 valf yapsalardı ortada ne cbf olurdu ne apache
HONDA
hacıo niye kıçından laf uyduruyon şimdi... hankımız dedi çukur görmesin deyi...yani cbyi boklamak için her türlü iftirayı atıyon...ama benim grenajım kıymetli kırıldımı girenin haddi hesabı yok...senin bisikletin 10 kez devrilse sorun yok dabi... olm biz motosiklete biniyoruz senin gibi motosiklet kılığında bi bisiklete binmiyoruz...
sağol biraderim aydınlattın...emmeyede gömmmeyede geliyor yani skygo...
3.sayfada bacanak...iyi bak konulara takip et...saldım çayıra mevlam kayıra okuma...
nası yani aga nerden çıktı bu 500...İstanbul yazmışın burayamı geldin Angaradan...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
o hep buralardaydı
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
vaybe kankam süper olmuş,ilk başlarda sadece foto buket reklaı gördük sonraki sayflarda düzelmiş iyi eğlenmişsiniz ama kontrayı hala çözemedim
nası buralardaydı aga...Adam Manisadaydı...sonra Angaraya geçti...buraya geldiğinden habarım yoktu...
bacanak nettin... coq bana kontrayı bir türlü anlatamadı da oradan takılıyor...ben kontraya karşıyım aga...yaşasın merkezkaç...
sağol abi düşünmen yeter...işte tam o bankların karşısı...o park bi alem aga yav...bakımsız falan...köşesinde kümesmi var ne...köpek barınağımı çözemedim...bildim bileli öyle...halbuki o reklam tabelasını söksen biraz toparlasan o salak havuzu kaldırsan deniz önümüzde...bak Beşiktaşda pazarı kaldırdılar denizi gördük...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Sorma abi yaa.. Çınarcık'ta sahipsiz köpek çok. Hepte cins köpekler, millet heves edip alıyor.. Sonra bakamayıp salıyor.. Sırf o köpekler yüzünden Teşvikiye'ye cesaret edemedim geçen gün... Şerefsizler 200 metreden farkedip kulakları dikip beni bekliyorlar
Kümes değil ama parkın arkasında çocuklar için 2-3 eğlence kafesi var İçinde atlayıp zıplıyolar, altında da yay var. Ve YAŞ SINIRIMIZ YOKTUR tabelası gördüm, yolun düşerse haberin olsun
Park tabi belediyeye ait ve arkasındaki boş arazide sezon gelince (belediye pazarı) adı altında küçük bir pazar kuruluyor (takı,giyim-kuşam vb.) şeyler için... Belediye için ekmek teknesi yani...
Belediye pazarından peşin vergi alan şu belediye birde plaja-denize el atsa, temizlese ne iyi olacak. Deniz için Çiftlikköy'deydik haftasonu...
Aga ben Çınarcık kadar bakımsız bir yer daha görmedim...deniz kenarından taşları toplamak sence çokmu zor...veya 5-6 metrelik deniz taşlardan tırmıkla veya tek tek arındırılamazmı...bir bölgeyi böyle yapsalar yeter...şu çinili vazo var ya teşvikiye sapağ oraları neden düzeltmiyorlar...yolları kötü özensiz...başkan yatıyor veya şehri güzelleştirmiyor ki belkid ekimse gelmesin..ama Çınarcıklılara layık görülen hizmet yook..o takı ve köylerden gelen ürün sergisini gördüm...ama belediye harbiden hangi partidense adam olmaz uzun zamandır takip ediyorum...o meydan göbeğindeki usuülsüz parklarmı desem aydınlatmanın zayıflığımı desem birde serseriler çok şu atmlerin karşısındaki mekanlarda...valla ne polisi ne jandarmayı ne devleti görmek mümkün deği orada...deniz kenarındaki çalışma ise kaç aydır bitmedi halen...ama Jandarma maşallah trafik denetlemesini girişte yukarda eksik etmiyor...ama iç asayiş evlere şenlik..bu menşur KALE disko nerde aga...birde İstanbuldaki taksicilerde neden stıkırları var anlamam...
Çiftlikköy tarafında inanılmaz geniş bir arazi ve sahil var...aynı yerdenmi bahsediyoruz bilmiyorum ama SERA ların olduğu hani...
Başkan genç bişey. Pekte havalı, geçen sene emlak vergisini yatırırken makam aracına binerken görmek nasip oldu kendilerini...
Geçen sene yaz başında o vazonun ordaki yolda tadilat ufaktan başlamıştı (belediye çalışıyor) dercesine, sezon başında yaptılar bunu... Bu sene gittiğimde bitmiştir dedim ama durumu görünce inan moralim bozuldu...
Hiç unutmam, geçen sene ehliyet sınavıma 2-3 hafta var. İlk motorum CBR125 ile Çınarcığa gittim. Tam Trafik Jan. çevirme için dubaları koyarken yanlarından geçtim
Diskolar (kio-kale fasa fiso) yukarda dağ yolunda, ormanın altındaki yol üstünde... O yolda da motor sürmenin keyfi bi başkadır, haberin olsun
İyi sana İst.da takside denk gelmiş. Bende İst.da ama 3 özel araçta gördüm stickerlerini. Biri kale ikisi Kio idi.. Ama genelde Çınarcık'ta dolmuş ve taksilere yapıştırırlar reklam amaçlı...
Çiftlikköy'de denize gittiğim yer sitelere yakın olan biyer. Topçular-Yalova yolu üzerinde ışıktan sağa dönüyoruz. Deniz güzel, ilk 1 metre taş çakıl, sonra sırf kum. Güzel bir plaj.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)