Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

İzmir Gezginleri bugün İnciraltı'ndaydık

REKLAM ALANI
    One_Way - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway ARN 125
    Redpepper (ÇAğatay) arkadaşımızın motorunu nihayet teslim almak için bu sabah buluşmaya karar verdik, ama daha sonra hazır hava güzel ve vaktimiz varken İnciraltı'na gezelim istedik. Ani bir gezi olduğu için diğer arkadaşlarımıza haber veremedik. Aslında amaç Çağatay'ın motorunu çevre yolunda denemekti ama bir baktıkki İnciraltı'ndayız

Çağatay'ın motorunu ustadan aldığımız anları görüntülemek istedim. Aslında o an davul zurna ekibini de çağırmak lazımdı ya neyse En az kendi motoruma kavuşmuş kadar sevindim

Motora ben de bineyim dedim ama sadece dururken Giderken binmeyim aman allah korusun, Çağatay'ı ustalarda bidaha süründürmeyelim

Daha sonra otogara gidip Tarık arkadaşımızı ziyaret ettik. O da dayanamayıp babasından izin aldı ve bizle beraber geldi. Bizi de sevindirdi böylece Çevre yoluna çıkıp Çağatay'ın motorunu denemesini izledik Okan
    Suzukisiyle 160 ile giderken yanından geçmiş Çağatay ama o 110 yapıyor sanıyormuş, göstergenin azizliğpi işte Çevre yolunda park alaında bir mola verdik ve resim çekildik.

Ve İnciraltı'na vardık. Orada bizi şahane bir hava ve cıvıl cıvıl bir ortam bekliyordu. Kır Kahvesi'nde kumru ve çay ile başlangıç yaptık ama amacımız biraz deniz kıyısında dolaşmaktı. Motorcu motorcuyu çekermiş, dışarı çıkar çıkmaz Tenten (Onur) ve kız arkadaşını gördük. Dönüş yolunda onlar da bize katıldılar.

Deniz kıyısında kayıkların dibinde bir minibüs dikkatimizi çekti. Balık ekmek, midye satıyorlardı, bira bile vardı Tabi tam aradığımız şeydi ve hemen daldık oraya

Bu arada manzara gittikçe daha da güzelleşmeye başlmıştı, aynen bizim içimiz gibi

Okan hızını alamayıp bir tane de şarap açtırdı ve manzaraya karşı yudumlamaya başladı

Şaka tabi. Okan'ın içki kullanmadığını herkes biliyor Ama görüntüyü yakalamak hoştu

Ve hava karardı, biraz daha yürüdükten sonra topluca geri döndük. Kısa bir pazar sabahı toplantısı buralara kadar geldi Maksat dostluklar sağlam ve kalıcı olsun. Biz böyle çok iyiyiz

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    redrepper kanka biraz motorunu tanıtırsa sevinirim...fiyatı falan...hayırlı olsun...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

APV41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ SV 650
    çağatay geçmiş olsun ve allah tekrarını göstermesin gerçekten zor oluyor bir daha böyle bir aksiliği kaldırabileceğini sanmam çok uğraşırsın allah korusun sen okan abiye uyma sakın 160 tan sonra ne seni ne motoru kimse tanıyamaz sen bize lazımsın
    MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
    nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
    CENGOMOTO

piyade - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    izmir gezginleri iyi akşamlar diler,
    Bu ilk buluşma idi devamını da getirmek arzusundayız.

herkese selam ve sevgi diliyoruz,ilgilenen arkadaşları bekleriz.

EgeKnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA FZR 1000 EXUP
    yeni sekman ve piston atılan motorla 160 yapıldı demek siz bu işi biliyosunuz

piyade - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaşlarımızla güzel bir kaç saat geçirdik katılan herkese teşekkür

halaoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    v-strom 2005 transalp 2008
    resimler ve günüm cok güzel gecti yalnız erkana cok kızdım bize ufacıcık kumru söyledi doymadım hemde kazıklandım az ötede yarım ekmek balık daha ucuzdu erkan kumrucuyla ortakmı calışıyorsun bilelim o yüzden kendimi ickiye verdim bilesiniz hepinize teşekkürler

Forumdan Uzaklaştırıldı nevZAT150 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    150 ZAT Mondial
    ohh, valla harika resimler,

iyki izmirliyim diorum, bu güzellikler nerde var başka, uzaklarda aramayalım mutluluğu izmirde güzle yani..

cağatay kazasız belasız, özellikle sorunsuz yolculuklar diliyorum. motorun (resimlerden bile anlaşılıyor) çok güzel parlıyoo. gıcır gıcır bak valla nazarım değmesin yani düşersin benden bulursun sonra. hehe

finaller bitsin yanınızda takılmaya çalışcam. ii eğleniyorsunuz.

coko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ben gördüm

Arkadaşlar başka başlıkta yazmıştım ama konu buraya taşındı.Bende inciraltındaydım bugün ve tam siz dönerken gördüm sizin grubu.Ben geldim siz hareket ettiniz

Motosikleti
    Keeway ARN 125
    Alıntı coko adlı üyeden alıntı
    Arkadaşlar başka başlıkta yazmıştım ama konu buraya taşındı.Bende inciraltındaydım bugün ve tam siz dönerken gördüm sizin grubu.Ben geldim siz hareket ettiniz
    Keşke korna çalsaydın ya duyar görürdük belki seni

coko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Merak etmeyin söz bi dahaki sefere duyururum sesimi size .)

Motosikleti
    Keeway ARN 125
    Alıntı EgeKnn adlı üyeden alıntı
    yeni sekman ve piston atılan motorla 160 yapıldı demek siz bu işi biliyosunuz
    Estafurullah senin kadar bilemeyiz tabi. Sen en büyüksün en hızlısın ne diyelim biz ise acemiyiz daha idare edeceniz artık. Yeni yeni başlıyoruz herşeye, yeterki sağlam olsun..

PHAETONW12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    maşallah maşallah,bir keyif sizde var vallaha

Motosikleti
    Keeway ARN 125
    Keyif olacak tabi Mustafa, arkadaşlıklar güzel oldu mu keyif de olur

redpepper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia RS 125
    arkadaşlar gerçekten bugun çok duygulandım dün akşam messengerde konuşuyorduk yarın motoru almaya gidecem diye millet kararlaştırmış gelmiş ustanın yanına maksat o anı beraber yaşayalım... hepinize çok teşekkürler...
    daha sonra çevre yoluna çıktık biraz motoru açalım diye sanki izmir de haber almış motoru çıkaracağımızı yollar bomboştu rahat ve güzel bir şekilde seyirimizi yaptık. ustadan aldığımız direktifler dogrultusunda motorumu yeni pistonuna ısındırmak için gerekenleri yaptık motoru biraz zorlaman lazım demişti nitekim zorladıkça açıldığını gördüm. şimdi keyfim yerinde uzun zamandan sonra motoruma kavuştum artık toplantılara ESHOTla gelmek yok

ivan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda & Suzuki
    Arkadaşım geçmiş olsun dileyeyim dedim inşallah bidaha olmaz derim ve allahtan dilerim vallah bence ve takip ettiğime göre sizin ortam süper ve bence siz izmirin KRALISINIZ ya yolunuz hep açık olsun ve daha fotoraflar beliyoruz yani
    Tekerleğimi Yakarım Ama Ruhu'mu Asla
    İVAN ( serh@t )

redpepper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia RS 125
    sağolasın abicim kral siz biz hepimiz yani tüm motor camiası

size çok özeniyorum grup olarak motorla gezmeniz süper benim şu an için motorsikletim yok ama yıllardır alıcam diye sayıklıyorum biraz daha zamana ihtiyacım var daha ögrenciyim şimdilik resimlerinize bakarak idare ediyorum

egelim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda kınetıc zoom zx 110
    helalllllllllllllll bi dahaki sefere çağırmazsanız darılırım vallah
    ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:

derin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI FREEWIND XF650
    Bütün bunlar gerçekten gerekli miydi? Bilemiyorum.

I'M BACK !!!

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler