İzmir Gezginleri bugün İnciraltı'ndaydık
Reklamlar
-
Reklamlar
-
redrepper kanka biraz motorunu tanıtırsa sevinirim...fiyatı falan...hayırlı olsun...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
çağatay geçmiş olsun ve allah tekrarını göstermesin gerçekten zor oluyor bir daha böyle bir aksiliği kaldırabileceğini sanmam çok uğraşırsın allah korusun sen okan abiye uyma sakın 160 tan sonra ne seni ne motoru kimse tanıyamaz sen bize lazımsın
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
-
-
yeni sekman ve piston atılan motorla 160 yapıldı demek siz bu işi biliyosunuz
-
arkadaşlarımızla güzel bir kaç saat geçirdik katılan herkese teşekkür
-
resimler ve günüm cok güzel gecti yalnız erkana cok kızdım bize ufacıcık kumru söyledi doymadım hemde kazıklandım az ötede yarım ekmek balık daha ucuzdu erkan kumrucuyla ortakmı calışıyorsun bilelim o yüzden kendimi ickiye verdim bilesiniz hepinize teşekkürler
-
-
Ben gördüm
Arkadaşlar başka başlıkta yazmıştım ama konu buraya taşındı.Bende inciraltındaydım bugün ve tam siz dönerken gördüm sizin grubu.Ben geldim siz hareket ettiniz
-
coko adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar başka başlıkta yazmıştım ama konu buraya taşındı.Bende inciraltındaydım bugün ve tam siz dönerken gördüm sizin grubu.Ben geldim siz hareket ettiniz
Keşke korna çalsaydın ya duyar görürdük belki seni
-
Merak etmeyin söz bi dahaki sefere duyururum sesimi size .)
-
EgeKnn adlı üyeden alıntı
yeni sekman ve piston atılan motorla 160 yapıldı demek
siz bu işi biliyosunuz
Estafurullah senin kadar bilemeyiz tabi. Sen en büyüksün en hızlısın ne diyelim biz ise acemiyiz daha idare edeceniz artık. Yeni yeni başlıyoruz herşeye, yeterki sağlam olsun..
-
maşallah maşallah,bir keyif sizde var vallaha
-
Keyif olacak tabi Mustafa, arkadaşlıklar güzel oldu mu keyif de olur
-
arkadaşlar gerçekten bugun çok duygulandım dün akşam messengerde konuşuyorduk yarın motoru almaya gidecem diye millet kararlaştırmış gelmiş ustanın yanına maksat o anı beraber yaşayalım... hepinize çok teşekkürler...
daha sonra çevre yoluna çıktık biraz motoru açalım diye sanki izmir de haber almış motoru çıkaracağımızı yollar bomboştu rahat ve güzel bir şekilde seyirimizi yaptık. ustadan aldığımız direktifler dogrultusunda motorumu yeni pistonuna ısındırmak için gerekenleri yaptık motoru biraz zorlaman lazım demişti nitekim zorladıkça açıldığını gördüm. şimdi keyfim yerinde uzun zamandan sonra motoruma kavuştum artık toplantılara ESHOTla gelmek yok
-
Arkadaşım geçmiş olsun dileyeyim dedim inşallah bidaha olmaz derim ve allahtan dilerim vallah bence ve takip ettiğime göre sizin ortam süper ve bence siz izmirin KRALISINIZ ya yolunuz hep açık olsun ve daha fotoraflar beliyoruz yani
Tekerleğimi Yakarım Ama Ruhu'mu Asla
İVAN ( serh@t )
-
sağolasın abicim kral siz biz hepimiz yani tüm motor camiası
-
size çok özeniyorum grup olarak motorla gezmeniz süper benim şu an için motorsikletim yok ama yıllardır alıcam diye sayıklıyorum biraz daha zamana ihtiyacım var daha ögrenciyim şimdilik resimlerinize bakarak idare ediyorum
-
helalllllllllllllll bi dahaki sefere çağırmazsanız darılırım vallah
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler