Çok güzel gezi olmuş. Bunları bizimle paylaştığınız içinde çok teşekkürler.
Güzel Türkiye'min her yeri ayrı güzel. Her yere bakmaya kalkılsa zaten bir sene yetmez. On gün içinde muhteşem gezi olmuş.
Bende daha önceden araba ile giderdim hep sağa sola. Ama halamınoğlu sayesinde içime bi motor aşkı düştü. Hele bu siteyi gezdikçe gördükçe artık kesinlikle motor almayı düşünüyorum. İnşallah ramazan bayramından sonra.
Tekrar teşekkürler bu güzel anıları ve tecrübeleri paylaştığınız için.
Resimlerin gösterilmemesi internet ve bilgisayar hızı ile alakalı. Resimlere sağ tıklayıp resme bak derseniz gösterebilir. Ya da resim konumunu kopyalayıp yeni pencere açıp oraya yapıştırırsanız açılabilir.
Çok resim olunca kasıyor ve açılmıyor. Bu şekilde tek tek açılacağı için resimler bakılabilir.
Mükemmel bir gezi mükemmel bir anlatım gerçekten imrenerek tek tek inceledim. Paylaşım için çok sağolun.. Kazasız belasız bol bol km'lere inşallah..
yaw harika gezi harika foto harika anlatım
ama ilk başta trabzon havası pis hava dedınız onu beğenmedim rutubet varama hava temizdir benim memleketımın havası güzeldir siz kötu zamanına denk geldiniz bu yaz bende motorumla gittim 1 haftada 3800km yaptım bizim otaraflara temmuz ve ağustosda gitmeni tavsiye ederim birde uzungöle niye uğramadın sonra akçabata uğrayıp köfte yemedin
www.ahmetusta61.blogspot.com
ÇILGIN MOTORCU
kendim gezmiş kadar oldum...erzincan da girveliği, trabzonda sümelayı, maçkayı, ziganayı bekledim...ama kısıtlı zamanda her tercih bir vazgeçiş oluyor...ayağınıza, elinize, gözünüze sağlık...
Selçuk abi senin gezi maceralarınla daha da fazla hevesleniyorum. İnşallah ben de senin gittiğin yolalrdan geçer, ilk önce Gv250 alır 20.000 km sonra artık GV650, ST7, ya da senin gibi enduroya geçerim. Çok teşekkürler abi. Bu arada haftaya Antalya' ya geliyorum eşim ve kızım ile. Motorum yok malesef, arabalı bir gezi olacak Boyabat/SİNOP' tan Konya üzeri Antalya. Vaktinm olursa bir çayını içmek isterim
kardeşim çok güzel bir gezi olmuş anlatımında bir okadar güzel devamını bekliyoruz selamlar.
Gezinizi 3yil sonra gördüm
Harika bir gezi olmus, paylasim icin tesekürler
Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene
Alınacak. Motor değil bmw.
Sadece. Japon her zaman
Bmw tek silindirden dolayı çok ekonomik heleki kayış aktarma varsa scarverlardaki gibi alınabilicek en iyi ekonomik yakıt değerlerini alıyorsun.. tek silindir arıza faktörünüde azaltıyor .birazda adamlar araba mantığında motor ürettikleri için motorları dayanıklıda.. mesela şanzıman yağı falan ayrı .. arabadaki gibi.. bmw uluslar arası gezilerden ondan çok tercih ediliyor..
ama bencede bmw nin sürüş keyfi yok.. bendede f650 vardı sürerken öylesine sürdüğüm tek motordu..
Hocam sizin muhteşem gezi fotoğraflarınızı seyretmek büyük bir zevk di. Allah kazasız belasız nice geziler nasip etsin inş.
Olur arkadaşlar bu tür problemler..Önemli olan onu orada çözebilmek ve bir dahaki seferlere daha tecrübeli bir şekilde yol almak için bunlar yaşanmalı diyorum.Ve ayrıca herşeyde bir hayır vardır Cenab-ı Hakkın bildigi vardır orada kalmanızı istemişse vardır bir hayır..ALLAH yolunuzu açık eylesin..
KOÇOĞLU 61
bmw reklamı gibi olmuş commuterle bile yolsuz arazide gitmiş biri olarak size katılmıyorum her motor şavşat karagöle gider bence 650gs güzel bir motordur ama eğer yol varsa v-stormda hepsinden gider diye düşünüyorum saygılar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:52 ----------
konu hortlamış yeni farkettim iyikide hortlamış çok hoş bir gezi olmuş 4000 km ve 10 gün gayet başarılı karadenizde 10 günde yetmiyor inanaın karavanla gezdim 10 gün sadece karadeniz bitiremedim
okudugum ve tekrar tekrar okumak istedigim arkadaslarıma ve motosiklete soguk bakan arkadaslarıma önerdigim iki geziden biridir. uzun azman oldu ama tekrar emeginize saglık .
epeydır foruma gıremıyodum.bı bakınayım dedım samsun tabelasını cektıgın yer benım ıs yerımın onu farkettınmı bılmem kocaman ıstıkbal bellona mondı tabelası var.bu arada gezı mukemmel olmus.
2 Saat boyunca baştan sona okudum abi bir burdurlu olarak hemşeri çıktık eşinizle Çok güzel bir gezi olmuş Allah bizede nasip eder inş.
Sezon açılıyor . Hayatınız boyunca okuyan bileceginjz en güzel iki yazıdan bir diğeride kuzey Ege gezisi 1200 km basligidir .Motosiklet e karşı olanlar ve yeni almayı düşünen arkadaslar Motosiklet tutkunu olacaksınız
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)