19 Mayıs Tavşanlı Köyü+Ballı Kayalar+ATV Turu Bol resim
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Müthiş manzaralar.Almanlar doğrusunu yapmış.Buralar kampsız olmaz.Emeğinize sağlık....
-
Sadık dostuma bu güzel gezi ve aktiviteler için gerçekten çok teşekkür ederim..
Uzun zamandır bu kadar keyifli bir gün geçirmemiştim..
Her dakikası hafızalarda çok güzel bir anı oldu...
Hele kayanın birine garfield gibi yapışıp kaldığım an uzanan eli hiç unutamam..bi on dakika kaldım orada...:D
Tekrar teşekkürler..
-
E o zaman boşuna dememişler gittiğin yer değil kiminle gittiğin önemlidir diye. Benim içinde çok keyifli bir gezi oldu.
Bu arada aslında daha fazla resim olacaktı. Benim fotoğraf makinasını unutmam Ünal' ın şarjını unutması telefonlarla da ancak bu kadar oldu idare edin
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
-
güzer yerler hoşuma gitti, ziyaret etmek lazım..
paylaşım için sağolun
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
-
ilhan YAZICI adlı üyeden alıntı
güzer yerler hoşuma gitti, ziyaret etmek lazım..
paylaşım için sağolun
mutlaka gitmelisiniz..
gerçekten doğa harikası... koruma altına alınmış bir kanyon ballıkayalar..
-
Güzel bir gezi olmus teşekkürler
Hele Bi Kazanayım da Üniversiteyi ... Bir yere gitmek için de CBF e binilir CBF e binilmek için de her yere gidilir. Acayip az yakıyo len bu
-
Mükemmel yerler,harika bir gezi olmuş,kıskanmadım dersem yalan olur.Çalışmam nedeniyle katılamamış olmama üzüldümama Sadık kardeşimin uygun bir zamanda beni de götüreceğini umduğumdan üzüntüm azalıyor.
-
bizimde gözümüz seni aradı inan ...
keşke oda gelseydi dedik ..
daha yaz uzun ...
-
FinalCUT adlı üyeden alıntı
bizimde gözümüz seni aradı inan ...
keşke oda gelseydi dedik ..
daha yaz uzun ...
gideceğimiz günü dört gözle bekliyorum,
-
yok yok sana cbf yaramadı sadık gezip duruyon sakın transalp alayım deme sadece resimlerini görürüz evin yolunu unutursun gibime geliyo
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
-
Mekan gerçekten çok güzelmiş, En kısa zamanda bende gitmek istiyorum. Kısa zamanda daha bi ekiple tekra gidelim veya rotayı gönderirseniz sevinirim arkadaşlar. Bu arada ellerinize sağlık fotolar ve paylaşım için.
-
esirci01 adlı üyeden alıntı
gideceğimiz günü dört gözle bekliyorum,
Abi sen iste yeterki, hemen yaparız bir organizasyon. Yeterki gezmek olsun
E-M-R-E adlı üyeden alıntı
yok yok sana cbf yaramadı sadık gezip duruyon sakın transalp alayım deme sadece resimlerini görürüz evin yolunu unutursun gibime geliyo
Galiba öyle olur Emre, ama Transalp olursa İNŞALLAH yapacağım ilk gezi belli dooğğğru karadenizzzz.......
Demir adlı üyeden alıntı
Mekan gerçekten çok güzelmiş, En kısa zamanda bende gitmek istiyorum. Kısa zamanda daha bi ekiple tekra gidelim veya rotayı gönderirseniz sevinirim arkadaşlar. Bu arada ellerinize sağlık fotolar ve paylaşım için.
Haziran ayı içerisinde bir pazar günü buradan duyuracağımız ama sayısal sınır getireceğimiz bir organizasyon yapabiliriz. Sayısal sınırın sebebi ise böyle bir mekanda kalabalık bir grup tehlike yaratabilir. Bu nedenle sayımızı kontrol altında tutabileceğimiz kadar tutmak zorundayız.
-
Sadık1453 adlı üyeden alıntı
Abi sen iste yeterki, hemen yaparız bir organizasyon. Yeterki gezmek olsun
işte yeşil sahalarda görmek istediğimiz hareketler bunlar...:D
"Yeterki gezmek olsun "
yeni sloganımız bu .:D:D:D
-
-
esirci01 adlı üyeden alıntı
Sevgili Kardeşim Transalp'i iki tane bak,Karadenizde yanındayım inşallah.
dün benimde aklıma soktu enduro'yu ilhan abi..
sadık endurocu yapcak milleti..
-
Güzelolmuş sucukları canımız cekti bizsiz bogazınızdan nasıl gecti bilmiyorum ama afiyetlerolsun...
-
-
Sizde hep benim yokluğumda sohbet etmişsiniz. Neyse abiler aramızdaki tek maxi scooter ayhan abi olur oda yola gider Bizde transalplerle seneye İNŞALLAH karadenizimizi yaparız. Yalnız ilhan abi, transalp' i alınca artçını da görmek isteriz artık bahane kalmaz ;)
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler