Yuvacık Sonrası Aytepe ve Kartepe...
Reklamlar
-
18 Mayıs 2010, 11:06
Reklamlar
-
18 Mayıs 2010, 11:07
mete_han adlı üyeden alıntı
Hemde var ya nası yerim...lime lime kopararım totoşu...
birde sülüklügöl çıkardı başımıza...gezi mazoşisti adam ben gelmem diye tutturdu ya...
neyse paranız getmesin...Erdiyle Mücoyada ulaşamadım ...azda geç oldu ya Hacı abiler...başka bir zaman ama inşallah...sağolun davetiniz için...çok naziksiniz...
Sedat zaten izin alamaz şimdi...
Abi dün aradın ama ben açamadım. Sen aradığında hereke ayırımındaydım.
Sizden sonra ertesi gün tekrar İzmit'e geldim.
Yani dün İzmit'teydim yine. Kocaeli Üniversitesi'nin bahar şenliğine geldim
abi bana niye apaçi diyorsunuz ya, ben apaçi falan değilim, biraz sert kullanıyorum o kadar :D
Valla bi 600'lük makine olcakk.... :D
[COLOR="black"][B]Motorumun beygiri Senin Arabana yeter :bounce:
::kalbim:: Hayatımın Anlamı, Ömrüm, Vazgeçilmezim... Başak'ımmm::kalbim:: [/B][/COLOR]
-
18 Mayıs 2010, 11:32
daha iyiyim, unutmadığınız için teşekkür ederim. Reşit
-
18 Mayıs 2010, 11:34
geçmiş olsun hacım, unutulur mu ya? davul gibi şişmişti valla.
[COLOR="black"][B]Motorumun beygiri Senin Arabana yeter :bounce:
::kalbim:: Hayatımın Anlamı, Ömrüm, Vazgeçilmezim... Başak'ımmm::kalbim:: [/B][/COLOR]
-
18 Mayıs 2010, 12:11
zenon adlı üyeden alıntı
Yav sende diger cıkıştan giden kaybolan guruptamıydın Barış bende ordaydım ama seni fark edemedim şimdi resimleri görünce fark ettim.
Reşit Kafam değerli dedinde senin kafa nasil oldu
Arkadaşların Reşit en son çay içtiğimiz yerde kafayı tuvalette bi yere çarpmış...yanımıza geldiğinde kafayı suya tutuyordu...bende makaraya sardım kafana değil ağzına tutucan diye...meğer canı yanıyomuş garibimin...
Kafa değerli ama kasksız bi işe yaramıyor Reşo...
P34C3 adlı üyeden alıntı
Evet kaybolan tayfadaydım bende.Doğu sapağından önce Reşitle durduk napalım ne edelim dedik girdik.Baktık kimse yoktu.Sonradan geldi millet
Bi an tırstım acıkcası
Reşit baya acı çekiyodu.En son şişmişti.Onada geçmiş olsun diyelim.
Duyduğuma göre kafasını vurduğu yerde ağır hasar varmış
Bina sahibi yaptığı araştırmada kolonlarda çatlaklar oluştuğunu belirtmiş
Şaka bi yana tekrar geçmiş olsun
Valla Reşit en son biizmleydi sağolsun disiplinli ve gruptan kopmayan bir tarzı var...
erdi_arikan adlı üyeden alıntı
Abi dün aradın ama ben açamadım. Sen aradığında hereke ayırımındaydım.
Sizden sonra ertesi gün tekrar İzmit'e geldim.
Yani dün İzmit'teydim yine. Kocaeli Üniversitesi'nin bahar şenliğine geldim
abi bana niye apaçi diyorsunuz ya, ben apaçi falan değilim, biraz sert kullanıyorum o kadar :D
Valla bi 600'lük makine olcakk.... :D
Tamam biraderim inşallah iyi geçmitşir günün...Tuzlaya köfteye davetliydik de onun için aradım senle Mücahid Beyi...
hirkil adlı üyeden alıntı
daha iyiyim, unutmadığınız için teşekkür ederim. Reşit
Hacı sana noldi nen var kuzum...he hirkilin nikindne Reşitmi yazmış pardon...
Kocaeli üniversitesinin önünde biri kornaya asıldı...o an hatunda yoktu...abazalıktan mı yaptınız yoksa ön tarafa mı çaldınız merak ettim yav...hangi kekoroydu o...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
18 Mayıs 2010, 21:15
Arkadaşların Reşit en son çay içtiğimiz yerde kafayı tuvalette bi yere çarpmış...yanımıza geldiğinde kafayı suya tutuyordu...bende makaraya sardım kafana değil ağzına tutucan diye...meğer canı yanıyomuş garibimin...
Kafa değerli ama kasksız bi işe yaramıyor Reşo...
Valla Reşit en son biizmleydi sağolsun disiplinli ve gruptan kopmayan bir tarzı var...
Tamam biraderim inşallah iyi geçmitşir günün...Tuzlaya köfteye davetliydik de onun için aradım senle Mücahid Beyi...
Hacı sana noldi nen var kuzum...he hirkilin nikindne Reşitmi yazmış pardon...
Kocaeli üniversitesinin önünde biri kornaya asıldı...o an hatunda yoktu...abazalıktan mı yaptınız yoksa ön tarafa mı çaldınız merak ettim yav...hangi kekoroydu o...
ben olsaydım ben yaptım derdim ama
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
18 Mayıs 2010, 22:25
Valla hacı senden iyi olmasın Mücahidde makaradır...sürüşüde iyidir...Erdiyle ikisi zaten makara kakara adamlar...Erdiyi gördün baş arıza...ekibi sağlamlaştırıyoruz...
Sırada UÇMKAKDERE var...varmısınız...
beni ekibe nie almıyonuzz hacııı benide ekibe alın hiç ekibim olmadı benim
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
-
29 Haziran 2010, 15:34
ne zmandır foruma girmiyordum metehan bir link gönderdi bende girmiş oldum hadi bakalım izleyin.
http://www.izlesene.com/video/amator...aytepe/2302531
İki kişinin bindiği motor değildir.
-
29 Haziran 2010, 16:25
O adam hakkaten gidiyodu aşağı yalnız
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)