Yuvacık Sonrası Aytepe ve Kartepe...
Reklamlar
-
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
Reklamlar
-
mete_han adlı üyeden alıntı
Hemde var ya nası yerim...lime lime kopararım totoşu...
birde sülüklügöl çıkardı başımıza...gezi mazoşisti adam ben gelmem diye tutturdu ya...
neyse paranız getmesin...Erdiyle Mücoyada ulaşamadım ...azda geç oldu ya Hacı abiler...başka bir zaman ama inşallah...sağolun davetiniz için...çok naziksiniz...
Sedat zaten izin alamaz şimdi...
mete sözümüz söz... bi akşam günü sana ellerimle göz dağında sucuk mangal yapayım... daha iyi bak... önümüzdeki hafat içi veya cumartesi akşam... bu hafta deği
l ondan sonraki...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
süt ve süt ürünlerini severim doğrudur.. aha buda ispatı sinopta çektim gecen yıl hazıran ayında ybr ile deldim geçtim oraları
-
-
doğayla iç içe hacı hijyen hijyen
-
-
-
AydoganX adlı üyeden alıntı
Tebrikler arkadaşlar, güzel gezmişsiniz.
İstanbulda olup aranıza katılmak isterdim doğrusu
Bu arada oralarda bi yerde
Scorpion Kask kılıfı gördüm, hangi arkadaş kullanıyordu
modeli neydi acaba?
@MeteHan
Abicim yaz geldi tamam ama Allah korusun asfalt yaz-kış dinlemez.
Bari siz tecrübeli kullanıcılar, gözünüzü seveyim korumalarınızı ihmal etmeyin.
Selam. Kaskın modeli EXO-750AIR BATTLE LORD. Yaklaşık ikibuçuk ay önce aldım. Çok memnunum. Rüzgar kesinlikle almıyor. Ses kesinlikle yapmıyor. Çok beğendiğim bir diğer özelliği ise vizörü hiç bir şekilde buhu yapmıyor. Direkt olarak üflüyorum, ona rağmen yapmıyor. Vizörü silmekten ziyade, özelliğini yitirmemesi için yıkamak gerekiyor. Buna dikkat ediyorum. Ayrıca vizörün mekanizması çok güvenli ve çıkarması çok basit. 5 saniyemi almıyor sökmek, takmak da öyle. Bunlardan ziyade air pump özelliği var. Amacı, kullanmaktan dolayı deforme olan iç ped lerin tekrar eski haline kavuşması. Bunu da kaskın içinde bulunan pompa şeklindeki malzemeden ayarlıyorsunuz. Aynı pompaya basarmışçasına basarak pedleri şişiriyorsunuz. Çok güzel bir özellik. Elle tutulduğunda biraz ağır olsada yolda kesinlikle hissettirmiyor. Açıkçası dün yediğimiz onca rüzgarda bir kere bile rahatsız olmadım. Kask için söyleyeceklerim bunlar. Linki de http://www.motomaxonlineshop.com/mai...1067-0-72.html burada. Umarım yardımcı olmuşumdur.
Gezi için de, katılanlara teşekkür ediyorum. Mete abi ne kadar yolda 30-35 kere dursanda seninle yolculuk yapmak çok eğlenceli. Sana da ayrıca teşekkür ediyorum. En yakın zamanda ( benim için en yakını 15 hazirandan sonra ) buluşmak üzere. Hoşçakalın
-
Güzel yerler yeşile saygı göstermek lazım.Tekerinize sağlık, bol pişmiş kelleli topikler dilerim.
-
Reşitcim sağol varol seni tanıdığım için çok mutluyum...Sende dikkatli disiplinli bir sürücüsün...işte bizim format böyle biraz bozuk hacı...
kaskda pahalıymış he...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
Sırf boğazsın be Mete! Nereye gitsen köfteyi buluyorsun. Şimdi düşünüyorum da ilk Ümraniye'ye beni görmeye geldiğinizde senin asıl amacın İkea köftesiydi değil mi?
Gezi güzel, paylaşıma teşekkürler.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
-
Reşit adlı üyeden alıntı
Selam. Kaskın modeli EXO-750AIR BATTLE LORD. Yaklaşık ikibuçuk ay önce aldım. Çok memnunum. Rüzgar kesinlikle almıyor. Ses kesinlikle yapmıyor. Çok beğendiğim bir diğer özelliği ise vizörü hiç bir şekilde buhu yapmıyor. Direkt olarak üflüyorum, ona rağmen yapmıyor. Vizörü silmekten ziyade, özelliğini yitirmemesi için yıkamak gerekiyor. Buna dikkat ediyorum. Ayrıca vizörün mekanizması çok güvenli ve çıkarması çok basit. 5 saniyemi almıyor sökmek, takmak da öyle. Bunlardan ziyade air pump özelliği var. Amacı, kullanmaktan dolayı deforme olan iç ped lerin tekrar eski haline kavuşması. Bunu da kaskın içinde bulunan pompa şeklindeki malzemeden ayarlıyorsunuz. Aynı pompaya basarmışçasına basarak pedleri şişiriyorsunuz. Çok güzel bir özellik. Elle tutulduğunda biraz ağır olsada yolda kesinlikle hissettirmiyor. Açıkçası dün yediğimiz onca rüzgarda bir kere bile rahatsız olmadım. Kask için söyleyeceklerim bunlar. Linki de
http://www.motomaxonlineshop.com/mai...1067-0-72.html burada. Umarım yardımcı olmuşumdur.:rendeer
Teşekkür ediyorum Reşit kardeşim. Çok yardımcı oldun.
Kazasız belasız sürüşler...
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
"Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."
-
BIYIKLI adlı üyeden alıntı
Sırf boğazsın be Mete! Nereye gitsen köfteyi buluyorsun. Şimdi düşünüyorum da ilk Ümraniye'ye beni görmeye geldiğinizde senin asıl amacın İkea köftesiydi değil mi?
Gezi güzel, paylaşıma teşekkürler.
he he...Bir nesil uyanıyor...
-
sedat_57 adlı üyeden alıntı
vayy kartepe tayfası..barış abi güzel kareler yakalamişsin sagolasın sizinle gelmedigime pişman olmadım yani resimleri görünce
210 kmde ben yapmişim..
çakma motorcu bide km yapamıyorum deyip duruyorsun
-
Ben bu kaplamayı çok beğendim...
Motosiklet bir ULAŞIM aracı değil bir İSYAN aracıdır!
Her şeyin Aslı Güzeldir!
Ömürüm boyunca hatırlanacaksın aYe...
-
mogli adlı üyeden alıntı
Ben bu kaplamayı çok beğendim...
bende................................
-
mete_han adlı üyeden alıntı
Reşitcim sağol varol seni tanıdığım için çok mutluyum...Sende dikkatli disiplinli bir sürücüsün...işte bizim format böyle biraz bozuk hacı...
kaskda pahalıymış he...
Kafam değerli abi ne yapayım . 5 taksitle veriyorlar bu arada .
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:14 ----------
AydoganX adlı üyeden alıntı
Teşekkür ediyorum Reşit kardeşim. Çok yardımcı oldun.
Kazasız belasız sürüşler...
Rica ederim ne demek.
-
18 Mayıs 2010, 09:30
P34C3 adlı üyeden alıntı
Yav sende diger cıkıştan giden kaybolan guruptamıydın Barış bende ordaydım ama seni fark edemedim şimdi resimleri görünce fark ettim.
Reşit adlı üyeden alıntı
Selam. Kaskın modeli EXO-750AIR BATTLE LORD. Yaklaşık ikibuçuk ay önce aldım. Çok memnunum. Rüzgar kesinlikle almıyor. Ses kesinlikle yapmıyor. Çok beğendiğim bir diğer özelliği ise vizörü hiç bir şekilde buhu yapmıyor. Direkt olarak üflüyorum, ona rağmen yapmıyor. Vizörü silmekten ziyade, özelliğini yitirmemesi için yıkamak gerekiyor. Buna dikkat ediyorum. Ayrıca vizörün mekanizması çok güvenli ve çıkarması çok basit. 5 saniyemi almıyor sökmek, takmak da öyle. Bunlardan ziyade air pump özelliği var. Amacı, kullanmaktan dolayı deforme olan iç ped lerin tekrar eski haline kavuşması. Bunu da kaskın içinde bulunan pompa şeklindeki malzemeden ayarlıyorsunuz. Aynı pompaya basarmışçasına basarak pedleri şişiriyorsunuz. Çok güzel bir özellik. Elle tutulduğunda biraz ağır olsada yolda kesinlikle hissettirmiyor. Açıkçası dün yediğimiz onca rüzgarda bir kere bile rahatsız olmadım. Kask için söyleyeceklerim bunlar. Linki de
http://www.motomaxonlineshop.com/mai...1067-0-72.html burada. Umarım yardımcı olmuşumdur.
Gezi için de, katılanlara teşekkür ediyorum. Mete abi ne kadar yolda 30-35 kere dursanda seninle yolculuk yapmak çok eğlenceli. Sana da ayrıca teşekkür ediyorum. En yakın zamanda ( benim için en yakını 15 hazirandan sonra ) buluşmak üzere. Hoşçakalın
Reşit adlı üyeden alıntı
Kafam değerli abi ne yapayım
. 5 taksitle veriyorlar bu arada
.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:14 ----------
Rica ederim ne demek.
Reşit Kafam değerli dedinde senin kafa nasil oldu
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)