Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

09-05-2010 yaza merhaba kahvaltısı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    xx 12999,9rr cadı süpürgesi :P
    Alıntı ozrace adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aynı gün nikahım vardı ve bu etkinliğin olduğu yere 10 dk uzaklıktaydı ama bu etkinliğe katılan arkadaşlar sağolsun hiçbiri gelmedi o yüzden hepsine teşekür ediyorum ve anlıyorumki mt dostluğunun kolpalığını.gözümü açtınız sağolun.iyi günümüzde yanımızda olmayanlar kötü günümüzde nasıl yanımızda olacaklar acaba o yüzden artık güvenmeyeceğim hiçkimseye.....
    bi eğlence,gezi vb... bişey düzenleseydim kaç kişi gelirdi acaba
    abovvvv üsküdarda değilmiydi senin nikahın
    o an için üsküdara gelmek çok mümkün olmadı üzgünüm
    ama kabul edersen bunu küçük bir grup olarak telafi edelim ve yeni evinize hayırlı olsuna gelelim
    hem kendimizi affettirelim hemde çayını içelim olurmu
    tekrar mutluluklar dilerim arkadaşım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:21 ----------

grup sürüşü ile ilgili şikayetlerini bildiren arkadaşlar tek tek alıntı yapmıycam...
    sadece şunu söylemek isterim hepiniz çok haklısınız. bu bizim malesef hala aşamadıgımız ciddi bir sorunumuz. gerek trafik gerek katılan arkadaşların bu konudaki tecrübesizliği bu istemediğimiz olayı yaşamamıza sebep oluyo.... bununla ilgili belki bir etkinlik yapılabilir. önce ders niteliğinde sonrasında bir pratikle belki bu sorunu çözebiliriz. bununla ilgili bir çalışma yapmaya çalışıcam arkadaşlar. sizleride bilgilendiririm gelişmelerden
    [B]durmak yok... yola devam.....
    [/B]
    [COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Honda Shadow 750
    Alıntı kuyucadısı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    grup sürüşü ile ilgili şikayetlerini bildiren arkadaşlar tek tek alıntı yapmıycam...
    sadece şunu söylemek isterim hepiniz çok haklısınız. bu bizim malesef hala aşamadıgımız ciddi bir sorunumuz. gerek trafik gerek katılan arkadaşların bu konudaki tecrübesizliği bu istemediğimiz olayı yaşamamıza sebep oluyo.... bununla ilgili belki bir etkinlik yapılabilir. önce ders niteliğinde sonrasında bir pratikle belki bu sorunu çözebiliriz. bununla ilgili bir çalışma yapmaya çalışıcam arkadaşlar. sizleride bilgilendiririm gelişmelerden
    sürekli sana teşekkür ediyoruz ama hakedenin hakkını vermeli...
    bu konuda birilerinin sesini duymak sevindirici..
    teşekkürler..

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Kawasaki er6-n
    Selamlar,
    FinalCut,hocam haklısın kopmalar çok oldu ama buşekilde devam edecek anlamını taşımıyor...
    Buarada kopmadan kastım hızlı ve yavaş grup olarak ayrılmamızdan dolayı oluştu..

Motosikleti
    Honda Shadow 750
    hocam bende bu şekilde devam etmesin nazarında yazdım çizdim buraya ...
    ama şuda görünen bir gerçek ...cadı konuyu tazelemese kimsenin umru değil..olmayacaktıda büyük ihtimal...benim yazımın üstüne günler geçmiş...
    o gün konvoyda ekilmem burada da nüksetmiş görünüyor ...
    benim yazdıklarımı gediklilerden biri yazsaydı bu konu uzar giderdi...
    ama yeni bir üye ...tanınmayan biri yazdığı zaman foruma 3 maymun girmiş..
    nedir yani..."biz burda yabancıları sevmeyiz mi" olay...
    10-15 kişilik bir grup var...sadece kendi aralarında bir muhabbettir dönüyor..

kahvaltı topiğinde dikkat ettim ..bir tane yeni bir üye...genç bir arkadaş...3-4 kere konuya mesaj attı ...birilerine sardı ...çok güzel olacak ..şöyle olacak vs...kimse adamı tınmadı bile...gözüm özellikle o adamı aradı...adam gelmemiş...ve o adam artık forumda da görünmüyor..

küstürmeyin arkadaşlar insanları...

ozrace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    = Kawasaki KLE 500
    [QUOTE=kuyucadısı;2062149]abovvvv üsküdarda değilmiydi senin nikahın
    o an için üsküdara gelmek çok mümkün olmadı üzgünüm
    ama kabul edersen bunu küçük bir grup olarak telafi edelim ve yeni evinize hayırlı olsuna gelelim
    hem kendimizi affettirelim hemde çayını içelim olurmu
    tekrar mutluluklar dilerim arkadaşım [COLOR="Silver"]

doğrusu çok kırıldım ve üzüldüm açıkçası ama ben gidene kal kalana git demem gelirseniz başım gözüm üstüne,gelmezsenizde canınız sağolsun kapım her zaman açık....
    ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Kawasaki er6-n
    Alıntı FinalCUT adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam bende bu şekilde devam etmesin nazarında yazdım çizdim buraya ...
    ama şuda görünen bir gerçek ...cadı konuyu tazelemese kimsenin umru değil..olmayacaktıda büyük ihtimal...benim yazımın üstüne günler geçmiş...
    o gün konvoyda ekilmem burada da nüksetmiş görünüyor ...
    benim yazdıklarımı gediklilerden biri yazsaydı bu konu uzar giderdi...
    ama yeni bir üye ...tanınmayan biri yazdığı zaman foruma 3 maymun girmiş..
    nedir yani..."biz burda yabancıları sevmeyiz mi" olay...
    10-15 kişilik bir grup var...sadece kendi aralarında bir muhabbettir dönüyor..

kahvaltı topiğinde dikkat ettim ..bir tane yeni bir üye...genç bir arkadaş...3-4 kere konuya mesaj attı ...birilerine sardı ...çok güzel olacak ..şöyle olacak vs...kimse adamı tınmadı bile...gözüm özellikle o adamı aradı...adam gelmemiş...ve o adam artık forumda da görünmüyor..

küstürmeyin arkadaşlar insanları...
    Ben siteyi fazla takip edemiyorum işlerimden dolayı...
    Gördüğüm,okuduğum kadarıyla dilim döndüğünce birşeyler karalamaya çalışıyorum.
    Haklı olduğun noktalar var sonuna kadar sana hak veriyorum ama sende lütfen önyargılı yaklaşma herkese.Bende yeni olduğum için gezide görebildiğim herkese selam verdim.Bazı arkadaşları ilk defa görüyorum ve onlarla nasıl bir muhabbetim olabilir sence?Tamam her konuda herkese elimden geldiğince yardımcı olurum.Belki sizde biraz çekingen davranmış olabilirsiniz.
    Empati kurmakta fayda var...
    Şişlideyiz ikimizde,müsait olduğunuz bir gün daha detaylı konuşalım hem bir çay içmiş oluruz, sizin içinde uygunsa Ünal ...

Söylenmesi gereken herşey söylendi sanırım.Sen sıkıntını dile getirdin herkes üzerine alması gerekeni aldı.Belki bu konuyu uzatmazsak daha sağlıklı olur kanısındayım
    Birkaç geziye katıldığında Düşüncelerinin değişeceğine inanıyorum...Yeterki doğru insanlarla doğru yerde ol ...
    Görüşmek üzere

Motosikleti
    Honda Shadow 750
    Alıntı €nergy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben siteyi fazla takip edemiyorum işlerimden dolayı...
    Gördüğüm,okuduğum kadarıyla dilim döndüğünce birşeyler karalamaya çalışıyorum.
    Haklı olduğun noktalar var sonuna kadar sana hak veriyorum ama sende lütfen önyargılı yaklaşma herkese.Bende yeni olduğum için gezide görebildiğim herkese selam verdim.Bazı arkadaşları ilk defa görüyorum ve onlarla nasıl bir muhabbetim olabilir sence?Tamam her konuda herkese elimden geldiğince yardımcı olurum.Belki sizde biraz çekingen davranmış olabilirsiniz.
    Empati kurmakta fayda var...
    Şişlideyiz ikimizde,müsait olduğunuz bir gün daha detaylı konuşalım hem bir çay içmiş oluruz, sizin içinde uygunsa Ünal ...

Söylenmesi gereken herşey söylendi sanırım.Sen sıkıntını dile getirdin herkes üzerine alması gerekeni aldı.Belki bu konuyu uzatmazsak daha sağlıklı olur kanısındayım
    Birkaç geziye katıldığında Düşüncelerinin değişeceğine inanıyorum...Yeterki doğru insanlarla doğru yerde ol ...
    Görüşmek üzere
    Teşekkürler....

Sadık1453 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ben bu işin zamanla düzeleceğine inanmayanlardanım maalesef. Çünkü bu zamanla değişecek ve düzelecek bir şey değil. MT çok kalabalık bir aileye sahip ve bu kadar kalabalık bir grubu kontrol altında tutmak (hiç bir bağlayıcılık ve yaptırım gücü olmadan) mümkün görünmüyor. Her zaman %100 forumda aktif olamasamda 3 yıldır, hatta daha uzun süredir takip ediyorum bu forumu. Takip ettiğim günden bu yana değişmeyen sıkıntılardan bir tanesi de bu grup sürüşündeki uyum sağlayamayan arkadaşlardır. Diyorlarki, şehir içinde kullansaydım veya yavaş gitmek isteseydim küçük cc' li bir motor alırdım, ss almazdım. Haklılar, ancak bir yılda 365 gün var. Git nerde istiyorsan 364 gün gazla güzel kardeşim, amaç birlikte olmak, birlikte hareket etmek ve grup sürüşü yapmak, toplaşmak olduğunda 1 gün yavaş gidiverin ne olur...? Şimdi yavaş gitmek bu makineleri yer dimi? Bu makineleri yapan mühendisler salak çünkü, 600 cc makine yapıp 90-100 km hızla gitmeleri haline oluşacak harareti çözememişler, defolu motor satmışlar. Ama bu motorlar, şelaleye çıkarken, akşamları trafikte, sabah işe gelirken, veya sokak aralarından ufak ana caddelerde turlarken (bu arada hızları yol şartları nedeniyle 100'ü göremiyor bile) hararet yapmıyor, kullanıcısı yırtana kadar gazlamasına rağmen sokak aralarında şişmiyor. Bakın bu iş motorların teknik yada aerodinamik yapısından ziyade kullanıcısının yapısıyla alakalıdır, hız tutkunu adama scooter versende gazlar. Onun için gelin şu grup sürüşlerinde içinizdeki yanan ateşin altını biraz kısın. Öyle forum sitelerinde imza olarak bir şeyler yazmakla olmuyor. "CC' si büyük olan değil yüreği büyük olan motorcudur" - "gitmek değil, yolda olmak" - "iki teker olsun, yeter marka, model, cc önemli deği", bunlar bana o kadar boş geliyorki maalesef artık. Bu sözlerin altında gerçek manada imza atabilecek çok az sayıda motorcu tanıyorum. Muhtemelen yazdıklarıma katılacak olanlar kadar karşı çıkacak olanlarda var, yada FinalCUT Ünal' ın dediği gibi yazdıklarımızı okumadan geçip aranızdaki geyiğe "naber abi, aramıyorsun, makine aldın değiştin" muhabbetine devam edip gazlamaya devam edeceksiniz. Bireysel olarak bu durumdan rahatsız olanların arasında olduğumu ve bu konuda sizlerden bu duruma dikkat etmeniz gerektiğini bildirmekten başka yapabileceğim bir şey yok.

Son sözümde, yuvacıkta alkolle haşır neşir olan arkadaşlara. Kimsenin abisi, babası değiliz belkide haddimiz değil bunları söylemek ama oldukça kalabalık bir grup ile hareket ediyorsunuz. Bunun anlamı sizin bu grup içerisinde yapacağınız en ufak hata tek başınıza sizin başınızı değik grubun tamamını ilgilendiriyor. Bunun birinci sebebi, orada motora binen herkes giden grubun tamamını temsil ediyor. Diğer sebep ise daha önemli, alkollü araç kullanmak tehlikelidir ve kanunen yasaktır, helede 2 tekerlekli ve bıraktığınızda tek başına ayakta duramayacak bir aracı kullanıyorsanız çok çok çok daha dikkatli olmalısınız. Sizinle ilgili okuduğumuz veya okuyacağımız haberler bizleri üzmeyin. Lütfen daha sorumlu ve dikkatli olalım.

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
    GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
    HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...

4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)