ben teşekkür ederim geldiğiniz için
olummm adamın kalbi var küt diye söylemesene
keşke sende bizimle olabilseydin sinan
fotoğraflar için sagol canımcım... bizim fotoyuda en üste koymuşsun
e güzel ama ben a yı daha çok seviyorum
iyiki geldiniz sagol
canım benim seni çok yordum bu organizasyonda hakkın ödenmez teşekkürler
şimdi sana uyuz dersem hakaretten banlanmam dimi
geçde olsa sizi tanıdığıma çok sevindim. giderken görüşemedik ama olsun iyiki geldiniz
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Güzel bir gün gecirmissiniz...
Korkut u Temel i Cerrahiyi(Erhan) ve Kuyucadisi(Cagla) ni resimlerden tanidim hemen...
Kalanini cikartamadim..
Hep böyle kalin...
Hayatin icin bir saniyeni harca.
Hayatini bir saniye icin harcama.
Güzel bir gün geçirdik. Benim gözümden kahvaltı şu şekildeydi:
---------- Post added at 08:23 ---------- Previous post was at 07:57 ----------
Resimleri isyerinde yuklemeye calistim fakat bir sorun var.
Aksam evden yuklerim. Kusura kalmayin arkadaslar.
= = = Be Aprilia racer! = = =
biz uyuya kalmışız sabahın 4 üne kadar supernatural izlersek böyle olur tabii kaçırdık, telefon alarmını bile hiç duyamadık :(
SONY psp 2004 (2 tane) , SONY Bravia 32v4210 lcd tv,SONY dz 260 home Theatre 5+1 ,SONY nw-003 mp3 player,Sony Trv Handycam ,Xbox 360 Jasper hep beraber mutluyuz huzurluyuz...SONY W350 Hd fotoğrak makinesi (aileye yeni eklendi alışmaya çalışıyor:P)
Güzel bir gündü uzun bir aradan sonra sizleri görmek güzeldi.Kavağa gelemedim ama alacağım olsun bir dahaki sefere geleceğim.
ilker GV 650
Yav sorma, o gün benim için organizasyonlarla doluydu valide ziyaretleri arkadaşımın düğünü bilmemne derken pert bir vaziyette eve girdik. Bişeyler yiyip resimler halledelim dedim. Yarım saat o saçma siteyle uğraştım açılmadı. Sonra bir ara dur bakıyım belki açılır diye bir daha denedim açıldı ... Heyecandan resimleri boyutlandırmayı bile unuttum. Neyse bu akşam olması gereken boyutları ile burada olacak resimler
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
adresi boşuna sormuşssun bi dahaki sefere artık
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:59 ----------
giderken tanısmıstık gec oldu ama temiz oldu tekrardan yeşil fıstıgın hayırlı olsun güle güle kullan
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:06 ----------
Uploaded with ImageShack.us
tek tek atayımda heycan olsun
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:08 ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:11 ----------
bu organizasyona katılan tüm dostlarıma arkadaşlarıma teşekkürler yine güzel bir gün geçirdik yorulduk ama deydi :D
resimlere geçiyorum peki kızmayın tamam :banu:
-- Pzt May 10, 2010 9:20 am -- MotoSohbet.Net
felaket karizma cıkmışız usta çaktırmaa
ALTIN KIZLAR
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:22 ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:30 ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:36 ----------
Ohh ohh maşallah hava da güzeldi, keyfini çıkartmışsınız günün
hadi bakalım diğer resimleride bekliyoruz...
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
bula bula anneler gününe nasıl denk getirdin çagla.anneler seni yakalamasın ...hadi yine temiz boğaz havasını aldınız beleşten
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
Uzun zamandır göremediğim dostlarımdan bir kaçını görmüş oldum . ama asıl görmek istediklerimin hiç biri yoktu ....esefle kınıyorum. dönüşte kanlıcadan kına yerine bir hayli yetecek mest aldım.Uzunca bir müddet kullanacağım....Motosiklet Türkiye adlı üyeden alıntı
(Dip not:Samimiyetle sarıldığın bir ideanın bir hiçliğin ötesine geçememesi sadece hiçlik duygusundan ibaretmiş.)
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
bu yaz senide aramızda görmek isteriz
akşama kadar bekleriz yükledin yükledin yüklemezsennnn korkma canım sadece ziyaretine gelir biz yükleriz
saglık olsun bidahaki sefere inşallah
yaz daha yeni başladı
bende boyutlandırmayı unutmuşum hepsi silindi
evetttt hava çok güzeldi ama ben demedimmi yagmur yağmıycak feyk haber bu saganak diye azıcık cadı sözü dinleyin canım
bende bende
Annelerimizin ellerinden öpüyorum
bi sonraki organizasyonda birlikte olmak ümidiyle tamer
gelende gelmeyende sagolsun cancagazım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:28 ----------
önce iki güzel fotoğraf
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:58 ----------
kahvaltıdan bir kaç fotoğraf
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:04 ----------
kahvaltı sonrası yolda fazla fotoğraf çekemedim üzgünüm .....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:21 ----------
anadolu kavağı ve Türkiş maymunlar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:36 ----------
yaros kafe....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:48 ----------
son ekip ve kanlıca
bitti
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
off ben gelemedim eve 4 de gelip yattım kalktığımda 11 di saat baya eylenmişiniz uyuz oldum şimdi
bak sen bunlara akşam o saatten sonra nereye gittiniz yuh beaaaaa
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
Organizasyon ve resimler için öncelikle cadı hanımefendi olmak üzere tüm emeği geçen arkadaşları kutluyorum,oldukça güzel ve zevkli bir gündü.İlk defa aranızda olmanın verdiği heyecan ve çekingenliğim olsada oldukça memnun kaldım.
Bir konuda hayal kırıklığı yaşadığımı söylersem umarım yanlış anlaşılmam,benim ilk defa katılıyor olmam ve çekingen kalmamın da etkisinden olsa gerek oldukça kalabalık olmamıza rağmen tanışma ve sohbet etme imkanı bulduğum kişi sayısı maalesef 7'de kaldı,ben daha geniş katılımlı bir sohbet ve tanışma ortamı olur diye hayal ediyordum,bu arada zamanın kısa olması da bi handikap tabii ki.
Herkese selam ve sevgiler,umarım başka organizasyonlarda tekrar görüşürüz,Kendinize ve iki tekerinize iyi bakın.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)