Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
3 makinada birbirinin kopyası gibi.Hakkatten bu aralar cbf 150 gözüme çok hoş gözüküyor.Bizin yıbır duymasın
Güzel gezi ellerine sağlık Metehan abi.
evet arkadaşlar kesinlikle çok zevkli bi geziydi, bu arada ufak bir uyarıda bulunayım, ola da mete beyle geziye çıkarsanız benzin musluğunuza dikkat edin...
[COLOR="black"][B]Motorumun beygiri Senin Arabana yeter :bounce:
::kalbim:: Hayatımın Anlamı, Ömrüm, Vazgeçilmezim... Başak'ımmm::kalbim:: [/B][/COLOR]
Kendi makinamız diye demiyorum ama gerçektende makinalarımız duruşuyla torkuyla tatmin edici ve beklentilere cevap veriyor...artcınında huzuru ve selede geniş yeri var...
bugüne kadar pişman olduğum tek gezi oldu...Bir Şile gezsiydi...kalabalıkta herkesin köklediği saçma sapan bir ortamdı...yıllar önce...o gezi bana ders oldu ve Yuvacık haricinde ve cbf 150 ci arkadaşlarım haricinde tanımadığım kişilerle yola çıkmamak gerektiğini anlamış oldum...
Bu pazara Yuvacıkta kimsenin görmediği bilmediği yerleri görünce apışıp kalıcan...Grup sürüşünü merak ediyorum bu hanzolukları yapıcan mı acaba...
O güne dair en komik an ise...Feribotun tam çıkışında(gebze çıkışı jandarma önünde) Erdinin motoru istop etmiş...çalıştıramıyor...vanasını off a getirmişim pakalı durumda...arkasında beyaz bir o 403 otobüs...datt datt diye korna çalıyor...Erdi gerilmiş sıyırmış kafayı motoru çalıştırmıyor...gelde gülme şimdi...tam çalıştırdı bu seferde hızlı hareket etmeye çalışıp onu geçen otobüsün önüne atlıyor ezilcek sinek gibi şaban...
Bu arada beni ilerde yakalıyor ve tenhada basıyor okkalı bir küfür...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
güzelbi köfte gezisi oluş
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
abiler çok güzel bi gezi olmuş bişi sorucam bu cbf 150 yi tavsiye edermisiniz ben kanuni tigrina kullanıyorum şimdi. 100 cc olmasına ve çin olmasına karşın nerlere gittim nerlerden sorunsuz geldim . aynı şeyleri ve daha fazlasını cbf 150 ile yapabilirmiyim cevabınızı bekliyorum her daim iyi yolculuklar...
Dünya Denen Şu Hanede Elbet Seni Biri Anlar...
Harika bir gezi olmuş, dostluğunuz daim olsun. Metehan'a selam.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)