mete abi gözlüklü resmi neden koydun rezil ettin beniorda gözlerimi kapatmasam flaşı çakıyodun gözüme
mete abi gözlüklü resmi neden koydun rezil ettin beniorda gözlerimi kapatmasam flaşı çakıyodun gözüme
Hmm anlaşıldı bu yaz Çınarcığa gitmek farz oldu Köftelerde gözüm kalmadı değil he Metehandro
herşey süperdi inan...ekip canavar...hepsi benim gibi apaçi...deli dolu çocuklar...amin...
makro denemesiydi o aslında...bu uğurda bir çift gö zgitmiş çok mu...makroya taktım hacı...Erdi sattı makinayı bize kaldı piyasa...
İyi olur Yeşimcan...Valla duyum geldi...evde köfte yapmayı beceremiyomuşun ... en azından Pınar hazır köfte alıp denesen ya apla...
her gün yomırta yomırta nereye gader dimi ama...off zamane hatunlarııı offf....
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
10 point keyifli bi gezi abi tekeriniz düz bassın, bakarken bile keyif aldım.:
Vay vay vayyy.Bu negüzel bir gezi böyle...ellerinize motorlarınıza sağlık,sahiden çok güzel bir gezi olmuş...
Mete abi,senin arkacan siyahamı boyanmış yoksa yağ lekesinden siyahmı olmuş..
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
en doğal halleriniz kanka...zoom severim beni macroyla girerim özele tüzele uçana kaçana...
Valla iç istihbirit...gaynağı açıklarsam deşifre olur... gaynağını açıklayan bizden değildir...
teker düzde hacı bu ekip yakında tekere başlar...3 apaçi bir araya gelirse sonları Ortopedi ve Travmatoloji
toz topraktan siyah olmuş valla kanka... doğal siyah yani...aydan aya yıkanında makina normaldir...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
aga bu yer cok güzelmiş ilk fırsatta cumartesiden gidip o gece orada kalmak lazım..
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Mete abi sana bir WÜRTH lazım,çok iyi işe yarıyor
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
Heryerde provokasyon ollmuyor ama böyle Metehandrooo
Elinize sağlık güzel fotoğraflar. Sayenizde motor alınca gezilcek yerleri listeliyorum.
afiyet bal şeker olsun beyler. bu ne güzel gezi ama insanın aklı köftelerde kalıyor ya çok keyifle izledim ve okudum. daha güzel gezileriniz olur insallah
maşallah maşallah bebeler geziyo beya
bu tarafa ne zaman geliyonuz onu söyleyin siz..
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
yaz evladım...
1.Çınarcık..Teşvikiye köyü..sonrası yayla..
2.Kumbağdan Uçmakdere ve Şarköye kadar giden körfez ...
3.Armutludan sonra İznik..
4.Düzce yaylaları şelaleri...(herkes bilmez buraları)
5.Sapanca...
6.Bolu...
7.Bursa Uludağ...
8.Karaburun terkos kuzeybatı İstanbul...
9.Tüm Trakya özellikle Kıyıköy sahil bandı...
amin biraderin...sen kaç leveldesin sürüş tekniğinde...
bebemi...neremiz bebe lan...hepimiz eşşek kadar olduk...senid ealıcaz merak etme...sensiz Uçmakdere bize haramdır...
ilişkimizi böyle forum ortamında mı yaşıycaz... biraz gizli kalsın yazma artık lütfen...
hani nerde vermiş...akşam kimbilir körili mörili mezeler vs nasıl gözlerini kamaştırdım adamceğizin...ah siz kadınlar...
amin biraderin...sen kaç leveldesin sürüş tekniğinde...
Birinci ve ikinci levellerde bir yerlerdeyim)))
ama keyif olarak son level)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)