Kızım ve ben güzel bir gezi
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Müthiş güzeldi resimler teşekkürler.. ayrıca ne güzel o öyle 4 lt 220 km yol süper valla benim hemen yedek bir motor almam gerek
Biz hepimiz, Gök ananın içinde dönen tek bir çocuğuz.
-
Paylaşım için emeğinize sağlık.
Çok güzel resimler.
Sonraki gezilerinde şimdiden haberini ve resimlerini bekliyorum.
İNSANOĞLUNUN İCAT ETTİĞİ EN GÜZEL ŞEY MOTORSİKLETTİR...........
-
komşum ellerinize sağlık çok güzel 1tanıtım olmuş enson 20 yıl önce gitmiştim oralara hiç değişmemiş.
-
Cennet - Cehennem obruğu gerçekten doğal güzellik açısından süper bir yer. Okulda hep coğrafya derslerinde anlatır hocalarımız. Gitmek çok istediğim yerlerden biri.. Sizleri tebrik ederim abim ;)
-
Gerçekten çok hoş bi gezi olmuş.
-
güzel bi gezi olmuş cennet cehennemi görmüş olduk
-
Gerçekten çok güzel bir gezi. Duymamıştım buraları çok güzel yerler, şanslı insanlarsınız zaten cennet gibi yerde yaşıyosunuz. Yaz kış sıcak, güneşli ne güzel. Buralara motorla bir gezi süper olur benim açımdan da. İnşallah ilerde birgün.
Bu güzel ve bilgilendirici gezi için çok teşekkürler. Kızınızda çok şeker maaşallah. Baba kız ne güzel gezmişsiniz, darısı oğlumla bizim başımıza.
-
Bende Cok Beğendim Süper Gezi Olmuş Darısı Hepimize
Bayrakları Bayrak Yapan Üstundeki Kandır,Toprak Eğer Uğrunda Ölen Varsa Vatandır.
-
Tanrı İradesini Hakim Kılmak İçin Yeryüzündeki İyi İnsanları Kullanır.Yeryüzündeki Kötü İnsanlar ise Kendi İradelerini Hakim kılmak İçin Tanrıyı Kullanırlar..
-
tebrikler güzel ve keyifli bir gezi olmuş, hiç görmediğim yerlerdi iyi oldu
-
ya gerçekten cennet ile cehennem orasımı saçma oldu ama anlamadımki ya bende hiç görmedim uğramadım öteki tarafa hiç :D
-
benzin nasıl okadar az yakar 100 km de 4 lt mi yoksa toplammı benim cub bile 100km ye 2lt yakıyor o yola 1 kişiyle 5lt iki kişi 6lt den aşahı gitmez ama güzel gezmişiniz ikiniz birden nasıl resim çekildiniz
-
sayın arkadaşlar güzel yorumlarınız için sizlere ayrı ayrı teşekkür ederim
tr100a adlı üyeden alıntı
benzin nasıl okadar az yakar 100 km de 4 lt mi yoksa toplammı benim cub bile 100km ye 2lt yakıyor o yola 1 kişiyle 5lt iki kişi 6lt den aşahı gitmez ama güzel gezmişiniz ikiniz birden nasıl resim çekildiniz
80 km yi geçmediğin zaman oldukça ekonomik bir motosiklet. 12.5 litre benzinle 650 km yol yapabiliyorum. hızlanırsan biraz daha fazla yakıyor yavaş gidersen biraz daha az yakıyor. yakıt miktarını ayarlamak birazda sürücünün insiyatifinde.
-
Çok güzel yerlermiş. O kadar gitme fırsatım oldu gidemedim. Ellerinize sağlık...
-
çok güzel bir gezi olmuş gerçekten.
-
süper gezi olmuş
Bartın Bana Dar Motorsikletim Yolları Açar
-
Fotolar çok güzel elinize yürğinize sağlık..
Apacheye gelince 2 litre bile yakmamış. demekki 80 i geçmiyip fren de pek kullanmayınca bu rakamlar rüya değil
-
masallah benim 65 cc lik 2 zamanli scooterim 100 km ye yaklasik 5 litre yakiyor
-
33mersin33 adlı üyeden alıntı
sayın arkadaşlar güzel yorumlarınız için sizlere ayrı ayrı teşekkür ederim
80 km yi geçmediğin zaman oldukça ekonomik bir motosiklet. 12.5 litre benzinle 650 km yol yapabiliyorum. hızlanırsan biraz daha fazla yakıyor yavaş gidersen biraz daha az yakıyor. yakıt miktarını ayarlamak birazda sürücünün insiyatifinde.
abi yakıt konusunda çok abarttın, o kadar az yakmaz 12,5 litre benzin 46,50tl yapar. kilometrede 7 kuruşmu yakıypor senin makine bizde kullandık o motorlardan o kadar az yakmaz, götüreceği en son bir depo bezninle 400km dir. Bende ybr 125 kullandım 80 ile gittiğimde en fazla 380/400km yapıyordu, abartmayalım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler