Adana MT haftasonu çıkarmasına dair kareleri paylaşıyorum.
Umarım bu sefer başarırım fotoğraf yüklemeyi.
Adana MT haftasonu çıkarmasına dair kareleri paylaşıyorum.
Umarım bu sefer başarırım fotoğraf yüklemeyi.
Paylaşım için tşk. Güzel gezi olmuş
Yusuf abi, şükranlarımı sunuyorum tekerin düz bassın.
Cengiz abi, teşekkürler sayende problemsiz bir gezi oldu. Eksik olma.
Emeği geçen herkese tekrar teşekkürler. Çok sık katılamasamda etkinliklere sizlerle olmak tıpkı fotoğraflardaki gibi güldürüyor yüzümü...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:41 ----------
Bu sefer becerebildim fotoğraf yüklemeyi sanırım. İlginiz için teşekkür ederiz ELINT. Yolunuz düşerse sizide görmek isteriz aramızda...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:44 ----------
Fotoğraflarda Muzaffer abinin yüzündeki çizik dikkatimi çekti. Acaba ne olmuş?
Çok güzel gezi olmuş paylaşım için teşekkürler
Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
bugün süper havanında eşliğinde,yusuf kardeşimizin yeni motorunun kuyruğunu doğrulttuk.30 motor,52 kişilik bir ekiple,kahkahası bol,şamatası bol bir gezi yapmış olduk.katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederken,yusuf kardeşimize tekrar hayırlı olsun diyor,allah kazadan-beladan korusun diyoruz.herşey dört dörtlüktü.şimdi bendeki resimler.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Katılan tüm arkadaşlarıma teşekkürler, afiyet şeker olsun.
Katılamayan arkadaşlarımlda resimlerimizi paylaşarak yine birlikteliğimizi tamamlamış olalım.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
Ellerınıze saglık cok guzel bır kuyruk dogrultma olmuşş..Gercekten katılamadıgım ıcın cok uzuldum Nese dolu gezilerinizin devamını beklıyorum
Motosiklete binmeden önce aynaya bak. Gülümsüyorsan, tak bire devam et.
Başta Yusuf bey olmak üzere sucukların hazırlanmasın pişirilmesinde emeği geçen tüm arkadaşlara ,benimle birlikte katılan arkadaşlarla çok teşekkür ederiz. yusuf beye tekrar hayırlı olsun dilekleri ile kazasız ve huzurlu günler dileriz.
Afiyet olsun, fotolar çok güzel çıkmış. Selamlar.
Yolculuk etmek bezen varmaktan daha iyidir.
Emeği geçen başta yusuf abime ve yorum yazan herkese teşekkür ederim. Tekrardan VFR800 ün hayırlı olsun yusuf abi
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Çok güzel gezi olmuş
yusuf abi tekrardan motorun hayırlı ugurlu olsun
kara murat benim FUAT KOŞAK
Tüh kaçırdık bunu da. Neyse bende çıkıp şu köşedeki sucuk-ekmekçi ye gideyim...
güzel ortam olmuş, paylaşım için teşekkürler arkadaşlar.yusuf abi yeni motor hangisiydi çözemedim, hayırlı olsun
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
gezi mükemmel olmuş ellerinize sağlık.böyle kalabalık olunca gezinin tadıdaha iyi çıkıyor sanırsam.ileriki zamanda gezilerinize katılma dileğimle...demirgürsel vede muzaffer abime slmlar...
Güzel eğlenmişsiniz herzamanki gibi Adana MT farkıyla kutluyorum sizleri, katılmayı çok isterdim doğrusu gece bir akadaş yolda kalmış onunla uğraştım sabah 08:30 eve geldim uykusuzda yola çıkmak istemidim doğrusu. Yusuf abi ,Ethem kardeşim ikinize tekrar hayılı olsun diyorum harika bir makine benim de gönlümde duruyor bakacağız zamanla selamlar.
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
Paylaşım için tessekürler... Hayırlı olsun Yusuf Bey. Kazasız surusler dilerim..
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)