allah muhabettinizi arttırsınn çok güzel bir gezi ve ortam olmuş. yusuf abi kuyruk çok güzel doğrulmuş egrilik falan kalmamış
allah muhabettinizi arttırsınn çok güzel bir gezi ve ortam olmuş. yusuf abi kuyruk çok güzel doğrulmuş egrilik falan kalmamış
[U][U][COLOR="Red"][/COLOR][COLOR="Blue"]Menfaat yolunda edinilen dostluk,çile yokuşunda son bulurmuş[/COLOR][/U].[/U]
Zafer abi, bu tepişme faslı sucukların sindirime uğrayıp kana karışmasını takiben yaşandı. Olay yerine intikal ettiğimde çoktan kendimi olayın içinde buldum fotoğraftanda anlaşıldığı üzere.
Daha Gürsel abi ile debelenme faslımız vardı bütün omurgaları sesli tepki göstermişti o kareleri bulamadım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:06 ----------
Yusuf abi cidden gördüğüm en iyi kuyruk doğrultmalardan biriydi. Kazasız belasız inşallah. Bu arada benim eski lakabım artık senin olsun. Bundan sonra sana VFR Yusuf diyelim!
ulen okadar mangal yapıp karnınızı doyurdum.hiçmi ben iltifatı haketmedimmm hıııı nankör herifler siziiiiiiiiyusufcuğum kazasız sürüşler dilerim.hayırlı olsun allahım senin gibi cömert insanları iyilik sever motosikler tutkunlarını hep aramızda olmasını nasip etsin
kızı kolda fazerı yolda severim.
arkadaşlar sizlere ve yusuf abime çok teşekkür ederim. çok güzel ve eğlenceli bir gezi oldu.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
benim zor ve yorucu bir geziydi ama uzun aradan sonra scooter bile iyi geldi. herkese herşey için teşekkürler
2008 Regal Raptor 250 2009 Hyosung GV 650 2010 Bianchi 150
2011 Honda Transalp XL700 2013 Kymco Xciting 250 2015
Arkadaşlar,
Samimiyetle göstermiş olduğunuz sevgi, saygı ve temenniler için tekrar teşekkür eder,
bu dayanışma ve ekip ruhunun devamlılığını dilerim.
Muzaffer abi seni atlamak ne mümkün, bu olayın baş mimarı sensin.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
tebrik ederim, tam da mevsimi gelmişti gezmenin.
sözüm merisn il sınırları içindekilere :
3 adamı yanyana görüp de nifak çıkartanlar bu resimleri ve arkadaşlık/dostluk ortamını görsünler ki, başı çekmek uğruna motorcuyum diye geçinip motosiklet sevdalılarını parçalamasınlar.
bir diğer sözüm ise kendini grup grup parçalatana : SEN AKILLANMAZSIN!!!
SON SÖZÜM İSE :
mersinden gidiyorum artık ne haliniz varsa görün... zaten HEP TEK TAM TEK...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
maşallah Adana MT ye güzel bir gün gecirmişsınız resımletr güzel yeni motoru alan kardeşimize hayırlı olsun rabbim kaza bela vermesın ....
Gaziantep den selamlar olsun kucak dolusu...
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
Sağolasın dostum,
Allah herkesin gönlüne göre versin, Allah hepimizi kaza ve beladan esirgesin.
En kısa zamanda tanışmak dileği ile,
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:39 ----------
Sevgili Tayfun,
Biraz daha gayret etsek kuyruk bile kalmayacaktı, ne doğrultması.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
arkadaşlar sucukların bukadar güzel pişmesinin en güzel sebebi bu işin (artık yaş kemale ermiş) UZMANI boracığımın sucukları nekadar güzel bir şekilde soymasıyla TATLANMIŞTIRboracığım işşallah çanakkale gezimizde seninle aynı ortamda(çadırımızda)bana yardımcı olursun dimiiii
kızı kolda fazerı yolda severim.
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
ellerinze sağlık harika bir gezi olmuş
Fikirlere Kurşun İşlemez .
yazmıştım ama silinmiş,katılan organize eden kuyruğu düzelten sucukları mangala atıp ta pişiren yaneee emeği geçen herkese teşekkür ediyorum,
ayrıca ismail ustamın eline sağlık o olmasaydı ben geriye gaz telini kargaburunla tutarak dönecektim,tekrar teşekkür ederim,
Yusufum tekrardan hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin keyifle kulanmak nasip etsin.
eveeet,sana öyle bir yardımcı olacam ki,çanakkale'yi unutamadığın gibi,adana'ya döndüğünde seni sahnelere çıkartacağım.çok meşhur olacaksın çoooook.fazerr;2042766arkadaşlar sucukların bukadar güzel pişmesinin en güzel sebebi bu işin (artık yaş kemale ermiş) UZMANI boracığımın sucukları nekadar güzel bir şekilde soymasıyla TATLANMIŞTIR:queen::queen:boracığım işşallah çanakkale gezimizde seninle aynı ortamda(çadırımızda)[B adlı üyeden alıntı
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Yusuf bey hayırlı olsun.
Adana mt Türkiye genelinde örnek bir grup.Tebrik ediyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)