Bir Şampiyonun Öyküsü; OKTAY DAL
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Allah basarılarını daim etsin insallah...
Bugdayın taneleri ne kadar agır ise o kadar basını egermiş...
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
-
Başarılarının devamını diliyorum,Sayın Oktay Dal beye.
Ve hangi spor dalında olursa olsun sondan 2. fotoğraf hepsinde olmalıdır!!!
Bir insanın bilgilerini,tecrübelirini başka bir insanla paylaşması kadar güzel birşey yoktur bence...
-
Super Moderator
Yarışçılığı, dereceleri hakkında adını duymuş olsam da çok da geniş bilgim yok ama, geçen seneki son fuarda tanışma fırsatımız olduğunda; insanlığı, karakteri hakkında çok olumlu fikirlerim oluşmuştu benim de...
Başarılarının devamını dilerim, bu saygıdeğerliğinin de devamıyla birlikte...
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Başarıların Devamını Dilerim Şampiyon.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
-
Tek dilegim yurt disina gidip bizi temsil etmesi. Bu yildizlarin isiklarini sondurmekte usta olan Suleyman beyin eline dusmeden kariyerini gelistirsin.Yoksa aldigi her nefes icin komisyon talep ederler.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
-
Başarılarının kalıcı ve daim olmasını dilerim.
Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir
Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.
-
Hep görüyordum harput motoru şimdi dahada aydınlatıcı oldu başarılarının devamı...
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
-
Bende ilk motosiklet ekipmanımı kendisinden almıştım. Gerçekten dürüst biri, insanı doğru yönlendiriyor karşıdakine sırf bişiler satmak için hareket etmiyor. çok da mütevazi dekorasyon olsun diye bir iki kupasını koymuştu dükkana.
başarılarının devamını dilemek isterdim ama sanırım artık yarışmıyor?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler