Arkadaşlarımızla bırlıkte cumartesı ve pazar günümüzü destan yazılmış tarih kokan topraklarda şehıt dedelerımıze bızden ve sızlerden selam götürelım ruhlarına fatıha okuyalım istedık .Düştük yollara oldukca keyıfli bır yolculuk yaptık .Cok şükür bızde ve motorlarımızda problem olmadı . Bılenler bilirler,fızkı olarak etrafı acık dümdüz tarlaların olduğu bır yolda havanında rüzgarlı olmasıyla ıyı bir rüzgara mahruz kaldık .Yinede katılan arkadaşlarıma teşekkür ederım oldukca keyıflı gezı oldu.Gercekten oraya defalarca gıtmiş olmama rahmen sankı yenı görüyormuş gıbı yine heyacanlandım .Bazen beledıyelerın calışmadıklarını söyler dururuz ama istanbuldan ve diğer illerden bır cok beledıye gezı düzenlemiş kım varsa alıp getırmışler bence takdır edılecek bır durum orayı görerek tarihimizi ve Büyük komutan ülkemızın bağımsızlığını ve ilerlemesını sağlayan MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ü ve silah arkadaşlarını anlamak daha mümkün basıt düşünerek şunu söylemelıyım o kadar zıyaret edılecek yerler varki zamanımız kısıtlı olduğundan bır coğunu es gecmek durumunda kaldık ve altımızda motosıkletlerımız olduğu halde ama şöyle conk bayırından aşağı bakarken geniş bır coğrafyanın savunmasını yapmak ve elinde düşmandan çok çok daha az bır teçhızat ile bunu başarmak gercekten çok mucızevı bır olay gıbı gelıyor insana bır mevkıden dıyerıne ne yardımlar ne postalar ne cephaneler ne yaralılar taşınmış hemde bır arac olmadan ve canlarınıda bırakmışlar kanlarıyla toprağa karıştırmışlar KİMİN İÇİN bıliyormusunuz benım senın bizlerın ve bızden sonra geleceklerın anlı şanlı TÜRK bayrağı altında özgürce bu gün olduğu gıbı ve gelecekte de olacağı gıbı özgürce dolaşmamız için HEY DEDELERİM onlarca fatiha okuduk ama size milyonlarcası feda olsun dostlarım sizlerde resımlere bakarken gıtmiş gıbı kabul edıp bır fatıhada sızler okuyun ve ATAMIZIN dediği gibi NE MUTLU TÜRKÜM dıyerek övünün sizler bizler böyle dedelerımızın torunlarıyız bu ülkede kardeşce dostca yaşayalım .Ben duygulandım tabı ama motosıkletler ve dostlarımla bır arada olunca bırazda cıvıttık tabiii hoş görün bol bol resımlerımızı cektık sizlerle paylaşalım istedık .
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:21 ----------