۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:15 ----------
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
Evet arkadaşlar gezimiizin hakikaten çok güzel olduğunu bir kez daha resimlere bakarak anlıyorum.
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum ve bu gezinin devamının geleceğindende eminim.
750 km lik yolculuğumuzun en güzel olayı ise,hiçbirimizin bir sorun yaşamaması ve sağ salim eve dönüş yapmamızdı.
Her ne kadar dönüş yolunda biraz iletişim kopukluğu olsada herşey çok güzeldi...
Bu arada,ilk mesajımı yazarken 7 sayfa geçmiş baya geç kalmışım,anca fırsat bulabildik.
resimlere devam
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:22 ----------
anzac koyu
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:31 ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:34 ----------
gönül isterdiki daha çok yer gezelim ama zaman kısıtlığından dolayı fazla yer gezemedik ve dolayısı ile resimlerde o yüzden az .kısmet se bir sonraki gelişimizde daha çok vakit ayırıp gelibolu tarafına da geçip o güzellikleri görmeli.şimdi sıra geldi eve dönmeye ve bir kaç resime
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:45 ----------
nihayet İstanbul toprakları büyükçekmece,yorgun ve bitkin bir haldeyiz
ve mutlu SON.şükürler olsun sonunda resimler bitti.ama arada bazılarını koymadım.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:54 ----------
iyi yada kötü her türlü yorum için teşekkürler arkadaşım.ama şöyle bir durum var neticesinde masa bir araçtır insanlar kullansın diye bir nimet değil.sehpa da bir araçtır ,tabure de,hatta sandalye de;ama yeri gelince üzerinde yemek yeriz yeri gelir üzerine oturur ve ya boyumuzun yetmediği bir yerde üzerine çıkarız.masanın üzerine çıkılmaz günahtır diye kafa yormayalım bence.başka örnek vermeye de gerek yok bence.
tamer kardeşim emeğine ve yüreğine sağlık
sinan harika bir gezi olmuş haberim olsaydı bende katılırdım.
HAYAT; İSTEMEDİĞİMİZ HALDE BAŞIMIZA GELEN HERŞEYDİR
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)